Перейти до змісту

Допоможіть вибрати авто до 3000$

Amor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня усім. Прошу поради з вибором авто до 3000$.

Шукаю більш-менш комфортний автомобіль, зараз маю черевичка, основна проблема з тим що всього 2 місця. Хочу знайти якесь авто на українських номерах 

Розглядаю будь які варіанти.

• Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
20 минут назад, Soprano сказал:

сенсо-ланос.

краще ланос )

ціна/рік/вартість обслуги.

Теж думав про такий варіант, але не скажу що особо в захваті від цих авто :)

Ще якось при розмові мені пропонували опель, мерседес.

Я попередньо переглядав то опель більш адекватний варіант. А то в ланосі місця майже немає, та й з фунцій тільки магнітола.

Думав можливо ще є якісь варіанти типу пежо, мазда і т.д. Хочеться розглянути усі варіанти щоб нічого не пропустити

Опубліковано

Як на мене то вже краще підзбирати ще яких 2-3 тис і взяти щось хочаб не з 90-х гниляків...яким вже по 25 років.
Якщо вже геть не терпиться то можливо варіантом буде:
https://www.olx.ua/obyavlenie/audi-a4-1-9tdi-IDpuxXI.html#0e4aae8233

мені в цій моделі будова кузова подобається...і те що вона дизельна...але це таке, до неї треба уважно позаглядати перед купівлею.

Опубліковано
8 годин тому, Soprano сказано:

сенсо-ланос.

краще ланос )

в 3К можна і не влізкти

8 годин тому, Ha3aP сказано:

Гольф 3

в 3-й гольф тим паче.

Або збільшити суму до 5К (якщо є змога) або шукати якесь таз-о ваз-о коритце.

Бо тема буде схожа на вже існуючу, про вибір авто.

Чоловік шукав одне - а купив зовсім інше. А потім стали з'являтися його ж теми про "куплю запчастини" "де знайти" і т.д.

Опубліковано
12 минуты назад, rossonero1899 сказал:

однозначно назбирати ще якусь тисячу-півтори і варіантів стане значно більше

А якщо назбирати ще три-чотири тисячи, то варіантів ще більше буде...Повірте мені, завжди не вистачає саме тисячі-півтори тисячи (а краще три-чотири) до машини своєї мрії, незалежно від стартової суми... Знаю, що говорю. Ось недавно мав 9 штук, а авто моєї мрії (на даний момент) вартувало 11. Пришлось купити авто за свій бюджет.

Опубліковано
8 минут назад, electrotrans сказал:

А за 3к однозначно Ланосенс або ВАЗ. Бо володіння 25-річною іномаркою - це квест по шротах, бо не всі запчастини можна купити нові.

З тазіками також не все так чудово. Досить часто нові запчастини, просто така, на місце старих не стають, треба їх допилювати напильником/болгаркою. І якість нових запчастин дуже плачевна.

Тому я, як власник тазіка, за стару іномарку. :)

Опубліковано
8 хвилин тому, Cherman сказано:

Тільки шкода варта уваги, старі корейці і японці коти в мішку

Опубліковано
7 хвилин тому, Cherman сказано:

Це ваша особиста думка.

звісно, пост кожного користувача  - це його особиста думка, яка навіяна досвідом, відгуками ... ;)

Опубліковано
3 минуты назад, Cherman сказал:

Хм, якщо брати відгуки, то якраз таки більшість японців/корейців є безпроблемними автівками.:)

Я також так думав, поки не купив 9тирічну Мазду 5. Ціни на оригинальні запчастини космос, шротів нема (тільки з Одеси і то деякі деталі), є деякі аналоги, але не на все. Кузов ржавіє, вплоть до сквозних дірок у внутрішніх арках... По двигуну питань не було, але і їздив я лише рік на ній (10 тис.км). Ось тобі і безпроблемні японці...І це тільки 9 років машині було...

Опубліковано

при такому бюджеті - взяти старий пассат б2 або ауді 80 за 1500 - 2000, по мінімуму вкладати і через рік назбиравши трохи грошей продати своє авто за 1500 - 2000 і купити щось краще, звичайно якщо захочеться краще авто.

тільки не жлобитись і перед покупкою загнати авто на СТО для огляду.

Опубліковано
2 годин тому, FOX сказано:

Тому я, як власник тазіка, за стару іномарку. :)

Я за 50$ купив відро запчастин (у свій ваз-ік) із роботою.

А в стару іномарку - це може бути ціна одного підшипника - без роботи.

Не знаходиш? :)

35 хвилин тому, Cherman сказано:

Хм, якщо брати відгуки, то якраз таки більшість японців/корейців є безпроблемними автівками.:)

ага - допоки не зіткнешся із проблемою! :)

я б дивився в сторону Шкоди ,як радили вище. Але це уже не той ціновий діапазон.

При усьому "багатстві" вибору - лишається доволі старий ланос.  Який бензину буде жерти ..

Опубліковано
1 хвилина тому, electrotrans сказано:

Можна взяти Сенс. Він за ті самі гроші буде свіжіший + розхід в нього менший.

в мене в моєму 20-річному ТАЗ-іку такий же розхід.

Єдине що - комфорт у сенсі буде по-ярчє.

Опубліковано
2 хвилин тому, electrotrans сказано:

Можна взяти Сенс. Він за ті самі гроші буде свіжіший + розхід в нього менший.

динаміка, шум, кпп зведе на нівець ту різницю в розході, в порівнянні з Ланосом

Опубліковано
19 хвилин тому, PEACH сказано:

динаміка, шум, кпп зведе на нівець ту різницю в розході, в порівнянні з Ланосом

а із запчастинами як?

Опубліковано
21 хвилин тому, electrotrans сказано:

Але ж менший ніж в Ланоса

Но в кожного свої пріоритети. Ідеальних авто не буває, особливо в даній ціновій категорії, тому зважують всі плюси та мінуси.

різниця в розході біля 1л/100км, але Сенс з пробігом після 100 000км буде мати проблеми КПП, на підході двигун, 

взагалі по темі, в даній ціновій категорії або Ланос, або 2109-99 інжектор, з 200тис км з "живим" кузовом - все інше ремонтується/міняється :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...