Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 хвилин тому, rl72 сказано:

Ти мені краще скажи чому італійці продають 7річну машину по ціні 25% від вартості новоі і купляють нову в 4-5 разів дорожчу?

Бо в них залишаються гроші після купівлі яєць.

• Відповідей 4,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 годин тому, Юріч сказано:

Не буде ніякого паритету, навіть близько, якщо прирівнювати до зарплат. Скільки раз можна тлумачити? Береться українець з середньою зарплатою 7500 грн і італійця з середньою зарплатою 2500 євро ( поляк, чех, німець, тощо). І беруться ціни в кожній окремо взятій країні для кожного жителя теї чи іншої країни в їх валюті у відношенні до їх зарплат. І тоді рівняється.

@Юріч, я тепер взагалі запутався. То те, що чувачок з відео, який живе в Америці і бачить ціна на полицях на ті ж самі яйця від 22 центів до 4,5 баксів, втирає нам про яйця по 22 центи, то не є маніпуляцією ?

Опубліковано
8 хвилин тому, halcogen сказано:

1) Лазейку по бляхах скоро закриють,

:) ти з Южаніною спиш, чи звідки така впевнена інфа? ;) Ту "лазєйку" закривають вже років і років...

8 хвилин тому, halcogen сказано:

так що доплюсовуйте в ціну фіата розтаможку по повній програмі.

а ти звідки знаєш, яка буде та "повна програма" після закриття "лазєйки"? 

Народ, що ви тут з теми якусь шкільну курилку влаштували?

Опубліковано
1 час назад, rl72 сказал:

@Юріч, я тепер взагалі запутався. То те, що чувачок з відео, який живе в Америці і бачить ціна на полицях на ті ж самі яйця від 22 центів до 4,5 баксів, втирає нам про яйця по 22 центи, то не є маніпуляцією ?

Де ти взагалі ціну в 22 центи побачив??? Мова у відео йшла про ціну в 68 центів за 12 яєць. Це по перше. А по друге, чувачок показав у відео ціну на яйця в магазині США, він ніде не говорив, що це стала ціна чи найбільша ціна на яйця в Америці. Де маніпуляція? 

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

я тепер взагалі запутався. То те, що чувачок з відео

Та не переймайся так.

Бери середньостатичного українця і і талійця (головне щоб з яйцями) і міряй на прищур.

Всеодно результат буде передбачуваний. Тобі ж як соловю, що про яйця, що по яйцях.:D

Опубліковано

Якщо замість поганого Порошенка прийде хороша Юля, то Косюк не отримає дотацій із держбюджету і яйця стануть ще дорожчі.

Опубліковано
16 хвилин тому, halcogen сказано:

Юля в свій час ніби Фірташа не долюблювала, так що може з її приходом газ подешевшає )

Ні, просто на грошові потоки сяде інша людина. А оскільки вони не будуть впевнені в тому, що при владі надовго, то будуть дерти три шкури вже і зараз.

Опубліковано
10 годин тому, halcogen сказано:

1)

2) Тому, що в італійців зарплата дозволяє міняти машини кожні 7 років.

тому, що для італійця експлуатація такого авто починає вилітати в таку копієчку, що йому вигідніше взяти нову

Опубліковано
13 хвилин тому, rl72 сказано:

тому, що для італійця експлуатація такого авто починає вилітати в таку копієчку, що йому вигідніше взяти нову

пруф?

Опубліковано
11 часов назад, rl72 сказал:

не 0.22, а 0.68 . Не є маніпуляцією, бо в нас по такій ціні нема ні хороших, ні поганих яєць, а маніпулювати, в даному випадку, можна лише якістю за таку ціну, збрехавши наприклад, що в США за таку ціну хороші яйця, а в нас погані. Але в нас нема такої ціни взагалі, ні на які. Про співвідношення ціни до рівня зарплати (яке затронув Юріч) мова вже навіть не йде, але тобі ж хоч в очі сци ......... Ну да ладно

Опубліковано
43 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

не 0.22, а 0.68 . Не є маніпуляцією, бо в нас по такій ціні нема ні хороших, ні поганих яєць, а маніпулювати, в даному випадку, можна лише якістю за таку ціну, збрехавши наприклад, що в США за таку ціну хороші яйця, а в нас погані. Але в нас нема такої ціни взагалі, ні на які. Про співвідношення ціни до рівня зарплати (яке затронув Юріч) мова вже навіть не йде, але тобі ж хоч в очі сци ......... Ну да ладно

собі посци. 

Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

пруф?

в гуглі забанили?

Цитувати

Страховка составляет в среднем 715 евро. Деньги не маленькие, поэтому выплачивать стоимость страховки, разрешается частями.

Например, каждые шесть месяцев, нужно вносить половину суммы. Дорожный сбор в Италии, в среднем обходится около 200 евро. Технический осмотр машины, происходит один раз в два года, и стоит 75 евро.

Но это стоимость талона, и он выдается, если машина в хорошем техническом состоянии. Если найдены серьезные неполадки, нужно их устранить, иначе талон не выдается. И тогда, к плате за талон, добавляется еще и стоимость ремонта автомобиля..

Цитувати

автомобильная страховка в Италии является обязательной, и не один человек не имеет права управлять автомобилем без нее. А она, хочу я вам сказать, немаленькая, если сравнивать с ценами на автомобили.

Допустим, купив автомобиль Peugeot 206, 2000 года выпуска за 1000 €, Вам нужно будет ежегодно платить страховку, которая составит около 1000 €. Один мой знакомый платит 600 € в год за автомобиль с объемом двигателя 1 л.

Опубліковано
5 хвилин тому, rl72 сказано:

в гуглі забанили?

Ну і де тут написано, що за старий автомобіль треба більше платити ніж за новий? Чи оновлювати авто - особиста справа, платежі аналогічні. Є зайві гроші, тому і купують нове. Чи техогляд раз в два роки за 75 євро це проблема?

Опубліковано
7 хвилин тому, case_l сказано:

Ну і де тут написано, що за старий автомобіль треба більше платити ніж за новий? Чи оновлювати авто - особиста справа, платежі аналогічні.

Цитувати

Если найдены серьезные неполадки, нужно их устранить, иначе талон не выдается. И тогда, к плате за талон, добавляется еще и стоимость ремонта автомобиля..

старий автомобіль ламається менше нового? чи може витрати пального в нього менша (при однаковому обємі мотора)?

Опубліковано
2 минуты назад, rl72 сказал:

старий автомобіль ламається менше нового? чи може витрати пального в нього менша (при однаковому обємі мотора)?

А в нас що, старий автомобіль ламається меньше нового? Чи може витрати пального в нього меньша? В нас ті ж самі проблеми. Але італієць з своєю місячною зарплатою в 2500 євро може хоч кожен місяць собі купувати машини тіпа пежо 206 2000го року за 1000 євро і віддати в рік 800 євро при заробітку за рік 30000 тис євро для нього не проблема, в них в сім'ї по дві-три машини.  А в нас при зарплаті в 7500 грн такий пежо вартує біля 100000 грн, тобто щоб його купити, треба працювати суто на те авто 13 місяців. Зато в нас страховка дешевша і ТО проходити не треба, правда? Лафа ж)). От їздять зламки в нас по дорогах.

Опубліковано
8 хвилин тому, rl72 сказано:

Так отож, в нас те саме, але італійці можуть дозволити собі нове авто, а українці бляху.

Опубліковано
3 хвилин тому, Юріч сказано:

А в нас що, старий автомобіль ламається меньше нового? Чи може витрати пального в нього меньша? В нас ті ж самі проблеми. Але італієць з своєю місячною зарплатою в 2500 євро може хоч кожен місяць собі купувати машини тіпа пежо 206 2000го року за 1000 євро і віддати в рік 800 євро при заробітку за рік 30000 тис євро для нього не проблема, в них в сім'ї по дві-три машини.  А в нас при зарплаті в 7500 грн такий пежо вартує біля 100000 грн, тобто щоб його купити, треба працювати суто на те авто 13 місяців. Зато в нас страховка дешевша і ТО проходити не треба, правда? Лафа ж)). От їздять зламки в нас по дорогах.

а я написав, що я проти того, щоб тобі твій працедавець платив в місяць 2500 євро в еквіваленті? 

я тільки за. при умові, що то буде офіційна "біла" зарплата.

Опубліковано
3 минуты назад, rl72 сказал:

а я написав, що я проти того, щоб тобі твій працедавець платив в місяць 2500 євро в еквіваленті? 

я тільки за. при умові, що то буде офіційна "біла" зарплата.

А я що десь писав, що ти проти того, щоб в мене зарплата була 2500 євро? Ти чого весь час з'їзджаєш з суті розмови? Ти ж тут печеш за владу, що в нас чуть лі не краще ніж за кордоном, цінами тут намагаєшся маніпулювати, переводиш їх ціни в євро на наші гривні і рівняєш з нашими цінами. Я тобі просто довожу по пунктам протилежне, але ти кожного разу переходиш на нову тему, з продуктів на мобільний зв'язок,  з мобільного зв'язку на автомобілі...далі куди? І кожного разу, по кожній статті витрат, твої доводи мімо. Я сам на себе працюю, мені не потрібен роботодавець. Як ти думаєш, я можу в наших реаліях підвищити собі зарплату до 2500 євро в місяць? В людей наших є платоспроможність, щоб підвищити в рази ціни на мої послуги? А машини 2000го року в нас теж по 1000 євро можуть вартувати без всяких блях? 

Опубліковано
7 хвилин тому, Юріч сказано:

А я що десь писав, що ти проти того, щоб в мене зарплата була 2500 євро? Ти чого весь час з'їзджаєш з суті розмови? Ти ж тут печеш за владу, що в нас чуть лі не краще ніж за кордоном, цінами тут намагаєшся маніпулювати, переводиш їх ціни в євро на наші гривні і рівняєш з нашими цінами. Я тобі просто довожу по пунктам протилежне, але ти кожного разу переходиш на нову тему, з продуктів на мобільний зв'язок,  з мобільного зв'язку на автомобілі...далі куди? І кожного разу, по кожній статті витрат, твої доводи мімо. Я сам на себе працюю, мені не потрібен роботодавець. Як ти думаєш, я можу в наших реаліях підвищити собі зарплату до 2500 євро в місяць? В людей наших є платоспроможність, щоб підвищити в рази ціни на мої послуги? А машини 2000го року в нас теж по 1000 євро можуть вартувати без всяких блях? 

наведи мої слова "що в нас краще ніж за кордоном"?

і заодно поясни звідки люди мають брати зарплату в 2500 євро, щоб бути платоспроможними доля твоїх послуг?

Опубліковано
1 хвилина тому, Barugan сказано:

таке враження що в танку...хз....

італіїєць може за свою місячну з/п купити автомобіль,  українець може за свою з/п куптти авто?

з чого береться зарплата? в італійця і в українця.

варіант надрукувати овердохера гривень і видати всім зарплату в 75000 грн. в місяць не проканає

Опубліковано
3 минуты назад, rl72 сказал:

наведи мої слова "що в нас краще ніж за кордоном"?

16 минут назад, Юріч сказал:

що в нас чуть лі не краще ніж за кордоном

5 минут назад, rl72 сказал:

заодно поясни звідки люди мають брати зарплату в 2500 євро, щоб бути платоспроможними доля твоїх послуг?

А звідки італійці беруть зарплати в 2500 євро і платоспроможні, щоб починити свої авто в майстра, який заробляє на своїх послугах 2500 євро? А може такі питання, які ти мені задаєш, ти задаш тому, за кого тут печеш? 

Опубліковано
4 минуты назад, rl72 сказал:

з чого береться зарплата? в італійця і в українця.

варіант надрукувати овердохера гривень і видати всім зарплату в 75000 грн. в місяць не проканає

А ми що, криворукі, меньше працюємо ніж італійці, дурніші чи ще щось? В нас бідніша країна ресурсами чи землями? А може то треба тим хто при владі проводити реформи, викорчовувати корупцію, олігархат, беззаконня, кумовство, працювати на народ і для народу, робити його багатшим, платоспроможним? Щоб людина не відкладувала третину зерплати цілий рік, щоб поїхати на 10 днів в Затоку? Це ж сюрреалізм якийсь.... та нема про що говорити і нема з ким. 

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

А звідки італійці беруть зарплати в 2500 євро і платоспроможні, щоб починити свої авто в майстра, який заробляє на своїх послугах 2500 євро? А може такі питання, які ти мені задаєш, ти задаш тому, за кого тут печеш? 

а мені не треба нікому задавати. я сам знаю відповідь.

Цитувати

Италия - Валовой внутренний продукт  1 921,14 (billion US dollars) в 2017

а в Україні ВВП - чуть більше 105 млрд. дол.

п.с. а ще в нас війна, і втрати від анексії Криму і окупації Донбасу за чотири роки приблизно 100 млрд. дол. 

Опубліковано
4 хвилин тому, Юріч сказано:

А ми що, криворукі, меньше працюємо ніж італійці, дурніші чи ще щось? В нас бідніша країна ресурсами чи землями? А може то треба тим хто при владі проводити реформи, викорчовувати корупцію, олігархат, беззаконня, кумовство, працювати на народ і для народу, робити його багатшим, платоспроможним? Щоб людина не відкладувала третину зерплати цілий рік, щоб поїхати на 10 днів в Затоку? Це ж сюрреалізм якийсь.... та нема про що говорити і нема з ким. 

а, точно. я ж тут маю за всю владу (і законодавчу, і виконавчу, і судову) відповідь дати. ти з цими питаннями адресою не помилився?

а про те, хто працює менше чи більше цифри он там вище говорять краще

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...