Перейти до змісту

Програми для видалення Adware/PUP/Toolbars і т.п.

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, yuraa сказано:

Юзайте SmartFix

https://smartfix.pro

Дякую. Кинув в закладки. Прийде час - потестую на чиїсь системі.

3 годин тому, Saddy сказано:

в мене  Malwarebytes Anti-Malware знайшов

RiskWare.HidCon.Drop   -- C:\Windows|system32\Hidcon.exe

що за фігня і з чим її їдять

Тут пишуть, що приховує виконання команд в консолі, тобто ховає консольні вікна. В мене на оригінальній Windows 10 Pro 1607 не має такого файлу в system32. Пошук на диску С теж не дав результату.

2 годин тому, flashmax сказано:

стоїть agnitum outpost - відразу видно що рветься в нет чи пише в реєстр.

рекомендую для досвідчених користувачів

Користувався нею років 10 тому на Windows XP. Хороша була програма. Зараз вистачає диспетчера завдань, щоб побачити, хто що їсть:

Снимок.JPG

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 годин тому, Jl6owa сказано:

Хороша штука ось: http://www.herdprotect.com/

Не раз вже виручало.

Проект, на скільки я зрозумів, закритий. Останнє оновлення більше двох років тому.

herdProtect_01.JPG

Новий продукт від розробників - Reason Core Security.

Опубліковано

Я щось взагалі не дуже довіряю антивірусам. Останніх декілька років користуюсь домашнім комп'ютером без антивіруса. Хоча я й любитель поставити якісь нові програми. І не пригадую, щоб якоїсь зарази нахапав.

От колись зроблю експеримент - поставлю "чисту" збірку Windows і пересканую 5-6 антивірусами і щось в мене враження, що вони там щось знайдуть.

Якби там не було, але якщо комп'ютер для домашнього використання, то головною програмою там є браузер і Adguard для блокування реклами цілком вистачає.

Хоча це все залежить від рівня користувача

Опубліковано

IObit Malware Fighter у версіях free та pro.

З програмою ще не знайомий, але уже не подобається з інфи на сайті:

• відсутність portable;
  • скудний функціонал фрішки.
Опубліковано

Останній раз чистив цими методами + cureit, і всерівно прийшлось добивати старим методом вручну через total commander.

Опубліковано
В 28.01.2017 at 13:42, ZLOvSmetane сказал:

добивати старим методом вручну через total commander.

с этого места поподробнее

• 4 тижня потому...
Опубліковано
On 30.01.2017 at 21:18, Saddy сказано:

с этого места поподробнее

тотал, походу, показує ВСІ файли. і скриті також. От руцями їх і чпокнули.

Сьогодні мав справу із firefox, де засів ПріМатч. Вищезгадані утиліти не допомогли.

Знайшов щось в неті (лишилася на тому компіі - гляну - відпишу). Суть в чому - прога показала, що в планувальнику сидить якась фігня ,яка по плану запускає браузер із ссилками на всяку фігню. Грохнув задачу в плануваоьнику - і все гаразд.  таке зустрів вперше!

Кажу, що дівчинці повезло - могли бути і "парни со стволами" :)

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Сьогодні мав справу із firefox, де засів ПріМатч. Вищезгадані утиліти не допомогли.

Знайшов щось в неті (лишилася на тому компіі - гляну - відпишу). Суть в чому - прога показала, що в планувальнику сидить якась фігня ,яка по плану запускає браузер із ссилками на всяку фігню. Грохнув задачу в плануваоьнику - і все гаразд.

Цікаво, що нічого не допомогло, бо AdwCleaner та Ultra Adware Killer сканують планувальник непогано.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
On 23.02.2017 at 12:30, Zheny@ сказано:

Знайшов щось в неті (лишилася на тому компіі - гляну - відпишу). Суть в чому - прога показала, що в планувальнику сидить якась фігня ,яка по плану запускає браузер із ссилками на всяку фігню. Грохнув задачу в плануваоьнику - і все гаразд.  таке зустрів вперше!

Кажу, що дівчинці повезло - могли бути і "парни со стволами" :)

та ж проблема виникла пару днів тому, ПаріМатч в опері. Всі згадані тут утиліти перепробував, кожна щось знаходить, але парі матч залишається. Хтось зможе направити на вірний шлях?

В системі періодично вискакує напдис "ваша копия виндовс пиратская", на робочому столі фон помінявся на чорний, все це появилось одночасно за паріматчем, що робити?

Опубліковано
Щойно, saperavi сказано:

але парі матч залишається.

а в планувальнику?

1 хвилина тому, saperavi сказано:

В системі  періодично вискакує напдис "ваша копия виндовс пиратская",

переактивувати.

Опубліковано
1 година тому, saperavi сказано:

планувальник, це "диспетчер задач"? В "диспетчері задач" немає

Ні, планувальник потрібно шукати в "Мій компютер"-"Управление", а там шукай щось підозріле(посилання на сайти, які самі по собі відкриваються).

Screenshot_1.jpg

Опубліковано

хехе, я не можу відкрити планувальник задач))

ось2017-06-04_115415.thumb.jpg.24a12376223d930f698c9d7c12b3b136.jpg

натискав обновити, все одно видає помилку

Опубліковано

Панель керування - відобразити усі елементи - Адміністрування - планувальник - ПКМ - від імені адміністратора.

adm.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...