Перейти до змісту

Debian - що ет такое?

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стоїть на роботі впарі з KDE поглюкує потихеньку. Є укр. локалізація. До заліза не критична - 600 мгц. тесаме, що для ХР 1000.

Опубліковано

Ну не кажи...

Починати краще зі Slackware... Потім вже нічого не страшно. Навіть Windows :-)

Для проби варто взяти LiveCD варіант. Можна визначитися чи дійсно це те, що потрібно.

Кожному до душі своє. Добре, що є можливість вибарати.

Опубліковано

А що в Slackware такого старшного - мій улюблений дистрибутив, з нього і починав. А Дебіан ще тоді відлякнув незручною інсталяхою, правда не знаю як зараз :)

Опубліковано

Холівар, панове? :)

Віднедавна лінукса нікому не рокомендую і дисків не роздаю. Кому треба - той і сам розбереться і поставить і налагодить. Кому воно нафік не впало - то хоч тисячу раз поясни що таке репозиотрій, де є консоль і нафіга вона треба, як зробити такий прікольний кубік і т.д. і т.п. - всеодно за тиждень-два знесуть, бо не "вінда" і ігри не йдуть.

Про сумісність - Знімаю свого харда ( у мене система сконфігурована під і686 :) )і везу додому де АМД 64. Запускається без проблем, хіба дрова на відео відключаються і не працює 3Д прискорення (стоять дрова нвідіа, вдома - АТІ)

Опубліковано

согласен. попробовав раз дебиан, больше ничего не хочется :) я произвел около полусотни инсталляций в различных целях (на десктопы, на серверы, даже у меня на ноуте стоит дебиан) - система просто замечательная. единственный минус - даже в последнем релизе 4r3 довольно старое ядро 2.6.18, ну и некоторые модули устарели, например BlueZ, поддержка ACPI. впрочем, пересобрать из сорцов никто не мешает :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...