Перейти до змісту

В Україні відмінять стипендії

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

15 minutes ago, difoto said:

@yu2007 я пишу для людей, які вміють читати. 

чйорт, а я думав для тих, хто вміє ще й рахувати

перша особа - студентка 3 курсу, яка крім навчання ще й працює і заробляє 5000 грн.

друга особа - репетитор меншої доньки Діфото, якій він платить 50 грн. за дві години.

Арифметична задачка - скільки годин потрібно відпрацювати репетитору, щоб легально заробити 5000 грн. чистими в місяць.

ПС. Звісно, я не знаю всіх нюансів. Може окрім 50 грн за  дві години перед кожним заняттям репетитору дістається ще й:

6 hours ago, difoto said:

порція гречки з мясом завжди знайдеться,

Ну або Ді їй ще картоплею й буряками регулярно допомагає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Маладєц! Якщо репетитор заробляє офіційно 10 тисяч - відповідь від'ємна. Мінус двісті годин. Сідай. Два.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, difoto said:

Маладєц! Якщо репетитор заробляє офіційно 10 тисяч - відповідь від'ємна. Мінус двісті годин. Сідай. Два.

На 10 треба 400 годин (ти ж платиш 50 за дві) ;)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харашо бить дєрєвянним. Якщо викладач англійської мови заробляє в закладі офіційно білої зарплатні 10(десять) тисяч гривень, скільки йому потрібно займатись вечорами додатково, щоб заробляти 5 тисяч? Мінус двісті годин. Це математика другий клас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, difoto said:

Харашо бить дєрєвянним. Якщо викладач англійської мови заробляє в закладі офіційно білої зарплатні 10(десять) тисяч гривень, скільки йому потрібно займатись вечорами додатково, щоб заробляти 5 тисяч? Мінус двісті годин. Це математика другий клас!

Адні дєбіли кругом, адін Ді просвєтльонний матєматік.

Якщо "викладач англійської мови заробляє в закладі офіційно білої зарплатні 10(десять) тисяч гривень", то він як мінімум професор-доцент-зав.каф.-декан-..., ну щоб отримувати таку зарплату у 2016 році. Ну або це якийсь ну дуже модний вуз. Або фігачить на дві ставки.

І шо, такий викладач буде займатися з твоєю донькою за 25 грн./год.? Чи може ти платиш 50 у.о. за дві години, ну тоді вірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидат наук, і що це змінює в плані математики? Я плачу 50 грн за заняття 60-120 хвилин. І уяви собі - в нас є викладачі, які в якості оплачуваного хоббі займаються з обдарованими дітьми просто тому, що з ними приємно займатись. (А старша хімію взагалі нахаляву вчила з репетитором) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 hours ago, difoto said:

Кандидат наук, і що це змінює в плані математики? Я плачу 50 грн за заняття 60-120 хвилин. І уяви собі - в нас є викладачі, які в якості оплачуваного хоббі займаються з обдарованими дітьми просто тому, що з ними приємно займатись. (А старша хімію взагалі нахаляву вчила з репетитором) :)

А, тепер все зрозуміло, дякую. 

Цей репетитор - просто волонтер, який безкоштовно займається з донькою англійською, а Ді натомість оплачує лише доїзд на таксі. 

П.С. Все-рівно якось дивно. Може в них кохання? (не в Ді, а в його доньки :) ). Зять-кандидат наук - це круто :) . 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, difoto сказано:

...викладач англійської мови заробляє в закладі офіційно білої зарплатні 10(десять) тисяч гривень...

... кандидат наук...

шкода що заклад, швидше за все, приватний. в державних вузах стільки не отримує навіть доктор наук, професор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...