Перейти до змісту

Який 3G модем обрати для села?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Село Демидівка, як їхати на Хрінники.

Vodafone тягне тільки 2G, тому не варіант, лишається Інтертелеком. Звісно потрібна зовнішня антенна і (бажано) зв"язок з ПК кабелем, бо в хазяйстві крім телефонів і планшета є ще стаціонарний слабенький комп з ХР, яка не дуже-то й "любить" Wi-Fi "свистки".

По-всім параметрам підходить Sierra w802, але має і суттєвий мінус - зовнішня антена там тільки на 4G WiMax, треба шукати "кулібіна" щоб "приколхозив" (з втратою гарантії ітд.) Може є ще якісь варіанти?

Опубліковано

Не купуйте sieru вони глючні в мене колись був він то робить то не робить, в Демидівці якщо не помиляюсь є 3ж від Київстара, якщо всетаки захочете інтертелеком то купіть краще wifi роутер типу TP Link 3420 або 3220 з підтримкою USB буде стабільніше працювати, і в майбутньому до цього роутера зможете підключити любий провідний нет.

Опубліковано

То ше треба виясняти, чи там тягне, завтра виясню. I лайф своїм "ненав'язливим сервісом" якось не внушає довіри. В часи 2G навіть Аська (!) не хотіла на ньому працювати, постійно канал забитий "халявщіками" :)

Опубліковано
То ше треба виясняти, чи там тягне, завтра виясню. I лайф своїм "ненав'язливим сервісом" якось не внушає довіри. В часи 2G навіть Аська (!) не хотіла на ньому працювати, постійно канал забитий "халявщіками" [emoji4]

Ви тарифи бачили?? Халяви вже немає але 15гб за 150грн можна брати і швидкість порівнюючи з іншими 3г операторами набагато краща. ІМХО

Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk

Опубліковано
23 минуты назад, Ruslyk сказал:

Ви тарифи бачили?? Халяви вже немає але 15гб за 150грн можна брати і швидкість порівнюючи з іншими 3г операторами набагато краща. ІМХО

ХЗ, в лайфі на 40му поки не торкнешся батареї - сторінка не загрузиться) Давно вже київстар ганяю, все ок.

Опубліковано
ХЗ, в лайфі на 40му поки не торкнешся батареї - сторінка не загрузиться) Давно вже київстар ганяю, все ок.

Ну да, в будинках панельних на перших поверхах взагалі аномальна зона на 40-му... Особисто я 3г покриття мав практично на всьому відрізку луцьк - Рівне, Нововолинськ, до Львова значну частину і т.д. Ще б тарифи знизили, а то найдорожчий оператор став...

Опубліковано

@Harddriver не знаю для яких потреб потрібен інтернет, але можливо варто глянути в сторону Домашній інтернет Wi-Fi від інтертелекому, тим паче в Демидівці базова станція.

Поцікавіша технологія від GSM... імхо... і тарифи безлімітні... ціна на абонентське обладнання правда трохи кусається, але можна придбати б/в, навіть тут на борді продавали...

Опубліковано

Дякую @Basil але, уточнення.

Інет потрібен в селі Малеве, Демидівського району. 22 км.  Не доб'є вайфайка доступного цінового діапазону НМД :(

Щоправда є ще  легендарна Альфа, але там і цінник відповідний.

Опубліковано

@Harddriver хоча я б попробував би пробити НаноБріджом М5-25, наприклад.... 10 км не така вже й велика відстань, але може бути специфіка рельєфу, та лісок там на шляху... треба якомога найвище піднімати.... 

Nanobridge M5-25 на расстоянии 34км

Опубліковано
1 година тому, Harddriver сказано:

Дякую @Basil але, уточнення.

Інет потрібен в селі Малеве, Демидівського району. 22 км.  Не доб'є вайфайка доступного цінового діапазону НМД :(

Ну тоді напевно Інтертелеком модем типу цього http://hotline.ua/computer-modemy-3g-gsm-cdma/novatel-wireless-mc760/ (на OLX якось купував за 100грн) антена і роутер.

Ну ще можна попробувати з Лайфом але там вже модем ЖСМ або телефоном просканувати доступні мережі.

3Ж від Київстара ще є в Радомишлі, але це далеко напевно треба Інтертелеком.

Опубліковано

@@leg Novatel - класний бренд, але треба не свисток, а таке, щоб мережевий кабель втикнути. Чи хоч USB з нетом в ПК  по-оному.

Cам маю в домі Tp-link 3220, і при спробі повісити на  резервний канал наявний  ZTE AC8700  (підключений,продам) задовбався "танцювати з бубном" :) Якщо хтось мені продасть спарку - роутер з USB виходом і інтертелекомівський модем - куплю :)

Ось і списочок в поміч, тільки топтатись по-граблям - якось не хочеться :)

Опубліковано
51 хвилин тому, Harddriver сказано:

@@leg Novatel - класний бренд, але треба не свисток, а таке, щоб мережевий кабель втикнути. Чи хоч USB з нетом в ПК  по-оному.

Cам маю в домі Tp-link 3220, і при спробі повісити на  резервний канал наявний  ZTE AC8700  (підключений,продам) задовбався "танцювати з бубном" :) Якщо хтось мені продасть спарку - роутер з USB виходом і інтертелекомівський модем - куплю :)

Ось і списочок в поміч, тільки топтатись по-граблям - якось не хочеться :)

В мене Tp-link 3420 схожа модель на 3220, він нормально працював з нователом U 760 (я вже цей модем подарував в село), з  ЖСМ модемів ZTE MF 622 (навіть сьогодні включав як резерв поки дата груп не працював.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...