Перейти до змісту

В Україні майже в 500 разів подорожчають радіочастоти


Рекомендовані повідомлення

В Україні майже в 500 разів подорожчають радіочастоти - відповідно виростуть послуги зв"язку

 

Незабаром в Україні відбудеться багаторазове подорожчання радіочастот, повідомляє UBR.
Як стало відомо, ціни збільшаться в 500 разів, а ха 1 МГц телекомунікаційні компанії стануть платити не 40 грн, а 20 тис. Грн.

Такі поправки в Податковому кодексу напередодні затвердили у Верховній Раді. У той же час, тарифи для мобільних операторів піднімуться ще вище - до 23 тис. Грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто Гройсман латає дірки від отриманих кредитів - в решті решт продавати нічого, потрібно витиснути в кінці кінців гроші з народу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, tirrol сказано:

 

Та кредити то ще мало сказано, в мене взагалі останнім часом враження від цієї влади найгірші такого певно більше ніде в світі немає! Бо при такому положенні на карті світу, такій землі і таких природніх умовах так погано жити. Це вже повна аналогія влади Янука,  докрадуть все, що осталось, висосуть з людей, і втічуть. Недавно хакнули самі собі держказначєйство, через 2 дня виділили  80 лямів гривень, за 2 дня вони намутили 80 лямів, це злодії 100 левела.

Просто українці накінець то звільнились від московського ярма.Останньою звязуючою ланкою був янукович.Тепер нація вільна і розвивається згідно своїм цінностям.Зараз худобу ніхто не пасе, тому такі тарифи і зарплати, дороги і тротуари, тому п"яне бидло ледь не щодня збиває на переходах людей.Недавно їздив до знайомих в Білорусь, таке враження ніби з хліва в хату попав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля. так тільки недавно продали частоти на 3Ж. хіба мало бабла накосили?

я про ідею подорожчання чув. но сподівався що в 200 разів не буде! це нонсенс.

думаю буде як і з іншими ініціативами. якшо народ взбунтується, то передумають чи лояльніше зроблять. а як ніхто не пискне. то так і буде.

так що "всі на майдан" =)

а якшо чесно. то блін хай краще розчистять РЧресурс під 4Ж. авось хтось і надумає в нас його поставити.

зроблять лояльнішу політику до ВІ-ФІ, шо купити могли ліцензію не тільки замоні дядьки а і прості юзери. більше людей буде купувати ліцухи.

 

оператори зараз і так в жопі. після того як вони виклали туєву хучу бабла за частоти і обладнання тарифи зросли не багато. з великим скрипом і поступово вони змогли запустити нову сітку тарифів, що в одночас не втратити абонентів і не збанкрутіти.майте на увазі що долар теж виріс, але такифи так і не виросли в слід за доларом. а це показник.

а тепер їм треба буде знову піднімати тариф. я тоді вже буду думати як збавитись другої сімки, бо дві тягнути дорого стане. МТСнікі підуть на лайф, бо МТС задовбе своїми регулярними розводами. З лайфа вже не спригнеш, але всі будуть жадно економити. київстар роззориться а абоненти втічуть на МТС. в КС завжди були самі дорогі тарифи і хороша якість. а зараз вони свої дорогі тарифи не можуть підняти вище для компенсації, по причинам описаним вище. так викручуються іншими методами. після установки 3Ж кількість БС значно скоротилась. а ті що остались зменшили потужність! для економії на електроенергії.

тепер київстар тягне на рівні лайфа. вот вам і сервіс.

у мене на роботі більше 250 точок з EDGE/GPRS з'єднанням по всій області. раніше пробле ніяких не було, з любої Ж сигнал приходив практично, а зараз капець. постійні обриви, десяток точок тупо відвалились. треба більшу і вищу антену ставити. мережа глючить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@tirrol @iiron ....ви вже вибрали країну проживання? Пи#д@цьку, само собою...Правильну, грамотну...

Коротше. Чємодан-вокзал-(куда вам там подобається). Зрадофілію та порохоботство в кожній темі розводьте на всяких фейсбуках. Якщо для інших ніц не робите, то витратьте час на себе, а не на плач Ярославни. Корисніше.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво хто з цих всіх хоча б відкрив сам законопроект і порівняльну таблицю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@tirrol , по поличках:

Фейсбук - вжито, як умовне поняття.

Манера спілкування дуже нагадує звичайний троллінг з нахилом "всьо пропало", "кругом одні під@р@си", "ми всє умрьом", "зрада". Тобто - все обісрати і не запропонувати жодного варіанту вирішення проблеми з можливими шляхами/етапами дій.

Що я роблю для інших - зовсім друге питання, Я  не ставлю собі на меті показати всім, який я хороший "несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до#у@ (с)"

Я десь казав, що мені влада подобається? Не пам'ятаю такого.

Лишатися при своїй думці - справа особиста і всі мають на то право. Я теж бачив країни, в яких "не крадуть", я навіть там жив. А в лапках, бо ми про це просто не знаємо, і сміття з хати особливо ніхто не виносить.

За 2 дні 3 ляма вкрали...Ви свічку тримали? Ви це бачили? У Вас є докази? Тоді подавайте в прокуратуру заяву про злочин - це буде гідна громадянська позиція й до того ж - так Ви допоможете країні розвиватися та стати кращою. Ні? То не розводьте "зраду" в кожній темі.

Не вірите в країну, не можете ростити дітей - міняйте країну, про що я попередньо і писав.

Знову ж таки - Ви звідки знаєте, які інвестиції і взагалі - що йде в цю країну? Маєте всеоб'ємний доступ до такої інформації? Знімаю перед Вами шапку....

Про драконівські закони - але це моя особиста думка, на істину не претендує - проблема не в законах, а в їх виконанні та вибірковості у застосуванні. Тим більше, що певні механізми впливу є і в громадян - від колективних звернень всюди, куди можна, зайо*** депутатів всіх рівнів, починаючи з тих, кого самі і обирали, закінчуючи (і це вже було) массовими протестами. Але чи Ви готові до цього і чи будете приймати в цьому участь? На теплому дивані ж значно комфортніше...

"патріотична і справедлива влада" - звичайно, що ні. Але варто дивитися і на інший бік медалі. Навіть ця гівновлада на міжнародному рівні добилась немало. Все це висвітлено, але ж пошукати ліньки, все ж гірше, аніж погано.

Повага до мене - річ позитивна, хо і дещо марнославна. Вцілому мене, чесно кажучи, Ваша до мене повага мало обходить. Ми, як мінімум, не знайомі.

І наостанок. Всіх розстріляти - непогана ідея. Якщо Ви дасте відповідь на одне-єдине питання: а далі що? Анархія ще ніколи не призвела до позитивних зрушень.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, tirrol сказано:

      Я жду виборів,  якщо після них нічого не зміниться , все тоді дійно буде чемодан і вокзал.  Бо тут бізнес задушать остаточно.

 

для тебе при будь-яких виборах і будь-яких результатах цих виборів нічого не зміниться. так що можеш уже зробити чемодан-вокзал-раісся нафік з борди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда. 

@tirrol або облиш бухать, або відсип то, що куриш...

До чого тут Клінтон, Трамп, "знавці" в Європі про вибори в США, наші "продажні" або "чесні" змі/телеканали? До чого тут це? Хто сказав, звідки і яку я інформацію беру? Розумна людина просто поцікавилася б хоч мінімальним переліком того, що добилась "гівновлада" на міжнародній арені. І тоді або б вступала в якусь дискусію, або ні. А так - якийсь повний маразм.

Хочеться анархії? - ласкаво просимо в, наприклад, Колумбію. Якщо вдасться вижити - тоді і поговорим. (І ще - дуже вже цікаво стало, а який-то сценарій готує нам влада? Як я розумію, ранок у тебе починається з, як мінімум, телефонних доповідей кабміну, силового блоку і особисто Пороха?)

Дивує шикарний рівень економічних знань, особливо відчувається диплом магістра з економічного аналізу. Чи ти думаєш, що важко в Гуглі продивитися, скільки мегатонн грошей Україна заробила на транзиті газу? А персонал? А обслуговування? А реверс? А населенню? Що ж за калькулятор такий в тебе, односторонній? 

Чоловік, заробивший на поставках м'яса мільйони - молодець. Тобі заздрісно? Чи ти натякаєш, що треба торгувати з ворогом, бо то якесь міфічне бабло? Який нахєр голодний ринок збуту? Таким можна вважати Китай, з яким і треба працювати. А москальські собаки який то ринок? Гребли все, що дешевше, на якість не дивлячись. А щоб дешево було, то "молодець-мільйонер" #б@в в хвіст і в гриву всіх працівників, н@ябув@в селян при закупах м'яса, державу, бо заганяв контрабандою "на ту сторону"...От маладєц, да? Для людей щось робив, всі щасливі і всі сміються...

Коли щось пишеш - перевіряй хоч побіжно, аби люди не сміялися:

4 годин тому, tirrol сказано:

Щодо європи, то ми для неї лише ринок збуту, наш товар майже туди не йде, бо там набагато якісніший товар.

ти, певно, у всьому європейському ходиш, продукти звідти купуєш, ціна - то фігня питання. Ми, значить, мега багата нація, якщо їх якісніший товар іде нам, і ми ринок збуту. А наш товар ми робимо, і, оскільки він низької якості, викидаєм нафуй. Працюєм не за зарплату а так, для прикола - зробив-викинув-посміялися. 

"Весь інший бізнес, кромберги, скфи..." А хіба це не інвестиції? Не робочі місця? А податки - то не в економіку? Чи в нас побудовані аналоги цих заводів і нікому працювати? Дешева робоча сила - економічний рушій теж, БМВ, VAG - купа мегакомпаній переносять своє виробництво по всьому світу - але баба Яга tirrol проти...Хоча - що ж мені пояснювати видатному економісту...?

Про економіку росісі - однозначно в меморіз. Аффтор - піши іщьо.

Відкрию ще один економічний секрет - будь який державний апарат,  держава - це паразит. Завдання народу отримати те, для чого функціонують ці держапарати. З цим в Україні проблема - але на все треба часу. 

Про Путіна і українську ГТС теж непогано сказано. Дам підказку: Дивимся карту обходу всіма "потоками" України, рахуєм витрати по будівництву та обслуговуванні, рахуєм приблизне завантаження транзитом, рахуємо приблизну (хоча б) кількість газу, який потрібен Європі, рахуємо приблизний час окупності,отримуємо результат і перестаємо нести фігню.

А по суті мною написаного вище щось буде? Бо, крім чергової зради, я лиш маразм бачу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, tirrol сказано:

шось забагато букф, ціную вашу думку, но телевізором не говоріть будьласка,  спілкуйтесь з реальним бізнесом і будете знати набагато краще ніж вам говорять політики з голубих екранів, в нас на європу іде, я вам ще раз говорю, те що виробляє наший національний виробник це лісоматеріали, палєти, фальш брус, обрізна дошка, балки,  трохи текстилю,   і на цьому можна сказати все, укроборонпром виробляє продукцію для індії і азіатських країн, і то дуже обмежена кількість, антонов випустив одну мрію і на тому все, одне шо то мотори ракетні і то ще тільки тому, що осталась база від совка,якщо багато зерна вродить, то пруть на китай, з металобрухтом вже прижали на китай іде 45% тільки.  Фактично ринку на європі ми немаєм ніякого, те, що ми купуєм европейське це не означає, що ми куркулі, європейці просто не роблять націнку 70% від собівартості , вони чесні люди, і тому товари їхні доступні і якісні. Швагро робить на Комо, знаєте  кому вони сир і молочку продають, ?  білорусам, а ті фасують і продають кацапам як своє, і так робить вся харчова промисловість, бо перевиробництво і ринки збуту фактично реальні це східні частини України і росія, якби ви не плювалися але так і є, не вірите мені то спілкуйтесь з бізнесом, побачете все самі.

Букф багато, бо, інколи, я намагаюсь допомогти, розжувати і пояснити. Але я не вчитель - в мене нема бажання, а, частіше, часу і терпіння чекати, допоки хтось навчиться аналізувати та думати. От таке я вредне.

Коротше і простіше.

Думаю, Вам в межах 21-25, кілька разів були в недалекому закордонні (Польща, Угорщина), освіта вища, але або гуманітарна, або в тому ж руслі. Відомості світу сприймаються з інформативних джерел "Вася сказав". Вася ж непогано влаштувався (неважливо як) має триповерхівку, рейнж-ровер і гроші, відповідно "авторитет". Плюс жовта інтернет "пресса".

Мені за 30, кілька років я жив у Німеччині, в зріло-свідомому віці, а не в 5, об'їздив більшу частину Європи, в "бізнесі" 12 років, останні 6 - власний. 2 роки праці із закордоном (не працюю більше, оскільки не можу розірватися). Певну інформацію отримую напряму від офіційних представників інших держав, дещо - з офіційних державних закордонних видань. Деяку - просто не маю права розголошувати, хоч і рівень доступу людей - Міністерства. 

Піпіськами не міряюсь, але ми, певно, в різних категоріях. І, думаю, не Вам мені розповідати, хто, що і як виробляє; хто куди і як експортує, і скільки за що грошей йде (повинно йти) в казну.

П.С. В мене хороший друг давно-давно займається молочкою. Тут я Вам теж можу розповісти - що, куди, нащо. І КОМО - то далеко не показник. Є ще і Радивилів, і Хмільник, Пирятин, Тульчин, Літин...

Отже. Або щось конструктивне і конкретне - або ад'ю. Методів, як примусити владу не красти, я не розробляю. А коли захмарні ціни, рекомендую навчитися більше заробляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фєдя, ти розмовляєш з карамбою? Це ще гірше, ніж з тілівізором! Видихай! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...