Перейти до змісту

Позбавити Захарченка українського громадянства.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Варто все таки  цих придурів http://obozrevatel.com/chronics/19685-propagandist-fillips-obozval-reshivshego-vzyat-britaniyu-zaharchenko-marazmatikom.htm

позбавляти українського громадянства.

І прізвище хай поміняє собі на Захаров, бо перед всім світом соромно за таких ,,українців,,

Опубліковано
8 минут назад, Nokian сказал:

І прізвище хай поміняє собі на Захаров, бо перед всім світом соромно за таких ,,українців,,

Зараз хтось йому ссилку скине на тему й він зразу так і зробить, як йому наказав Великий Нокіан !!!

8 минут назад, Nokian сказал:

Варто все таки  цих придурів http://obozrevatel.com/chronics/19685-propagandist-fillips-obozval-reshivshego-vzyat-britaniyu-zaharchenko-marazmatikom.htm

Позбавлення громадянства, це один із видів покарання, а Захарченку від такого покарання ні гаряче ні холодно, краще його позбавити причандал

Опубліковано
8 годин тому, Nokian сказано:

Це не заборонить в'їхати в країну. Я не маю турецького громадянства, це це значить, що я не поїду в Турцію на відпочинок?

Оголосити persona non grata - інша справа.

Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Найперше, це щоб такі персонажі ні в кого в світі не асоціювались з Україною.

і "безвізом"  щоб не міг скористатися :)

Опубліковано
54 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Це не заборонить в'їхати в країну. Я не маю турецького громадянства, це це значить, що я не поїду в Турцію на відпочинок?

Оголосити persona non grata - інша справа.

а з яким громадянством він поїде в Турцію чи ще кудись, з денееровським не признаним??? Ну хіба відразу російське прийме і там паспорт виробить собі... Теоретично його і в московію можуть не пустити без українського громадянства. Так що можно булоб і позбавляти почати тих всіх начальників.

Опубліковано

Взагалі постає питання, чому цього не зробили ще й досі?

Чому не позбавлені громадянства ті силовики , що перейшли на сторону ДНр,  що зрадили присязі ,чому не  оприлюднені їх дані?

Опубліковано
48 хвилин тому, Nokian сказано:

Взагалі постає питання, чому цього не зробили ще й досі?

Чому не позбавлені громадянства ті силовики , що перейшли на сторону ДНр,  що зрадили присязі ,чому не  оприлюднені їх дані?

позбавити громадянства і що далі?

а таї їх "типу" судять заочно як громадян України

Опубліковано

Хулі їм з того суду ? 

Найбільше знущання над українцями і найбільше позорище в світі це наш суд.

http://gordonua.com/news/war/sud-opravdal-glavu-kramatorskogo-otdela-milicii-prinimavshego-uchastie-v-zahvate-goroda-v-2014-godu-163419.html

Сьогоднішніф українські судді просто вбивають віру в людство

Поки Порох не посадить одного із своїх друзів і не покарає (реально, а не дасть втікти) одного з суддів запроданців-ніякого здвигу в нас не буде.

Нема ні хлібу, ні видовищ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...