Перейти до змісту

Стабілізатор напруги - куплю

Рекомендовані повідомлення

Стабілізатор напруги - куплю , для котла. 

Недорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, daewoo сказано:

з повною синусоїдою

На скільки я памятаю,там і там повна синусоїда.А є правильна((чи чиста) і модифікована.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, sasha1975 сказал:

Стабілізатор напруги - куплю , для котла. 

Недорого.

Яка потрібна потужність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, ig_rok сказал:

На скільки я памятаю,там і там повна синусоїда.А є правильна((чи чиста) і модифікована.

Так стабилизируете по вольтажу переменку с чистейшей синусоидой... А вот если упс, тогда да, нужно получить синусоиду из постоянкии, не все компьютерные упсы выдают чистый синус, смотрите характеристики и тесты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потужність до 300 Ват. ціною до 350грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для забезпечення роботи котла для опалення.

Такие стабилизаторы имеют широкий диапазон входного напряжения, высокую точность поддержания выходного напряжения. Эти стабилизаторы не вносят искажений во внешнюю сеть и надежно работают при любых изменениях нагрузки. 
Релейные стабилизаторы обеспечивают эффективную защиту от перегрузки, короткого замыкания и импульсных помех, имеют встроенную тепловую защиту. Они наиболее подходят для использования в сетях с резкими скачками напряжения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно упс компьЮтерный 450ВА без батарей поставить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В більшості котлів використовуються помпи з асинхрорними двигунами. Наскільки я знаю асинхронні двигуни вимагають живлення з чистою синусоїдою. Стабілізатори релейного типу видають апроксимовану синусоїду. До релейних відноситься переважна кількість УПСів, ті що з синусоїдою коштують скажені гроші. У вашому випадку доцільно використати стабілізатор сервомоторного типу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во, мля, спіцилісти. Не потрібно писати різної х"№ні про те в чому дупля не вяжете.

Стабілізатори, самі що не є звичайні і тіж самі стабілізатори релейні видають синусоїду так само як і з приводом на серві.

Дивно, правда?

Бо регулювання відбувається за рахунок перемикання обмоток трансформатора за допомогою релле.

ББЖ (УПС) не відноситься  ніяким боком до релейних тим більше їх "переважна більшість"

Звичайні стаби від китайців не коштують захмарних грошей. Для котла потрібно ват 300-500 це з запасом. А це 500-600грн.

В самого APC Line-R 1200VA , але там ціна більше за бренд ніж за начинку.

Мотори котлів працюватимуть і від апроксимованої синусоїди, але звук буде як у крокового (шагового), що лякає користувача і по великому рахунку не є гуд для мотора, але і не суть страшно.

Звичайні ББЖ використовувати не можна лише з двох причин:

1. Деякі котли фазозалежні, а ББЖ має розвязку.

2. На виході звичайні ББЖ при живленні від батареї не видають 220В. Там потолок 190-200. Звідси неадекватне спрацювання електроніки котла (зокрема підпалу)

Як вихід для випадків пропажі живлення можна використати інвертор з 220-ти вольтами на виході для електроніки і заміною мотора на модель 12В постійного струму з відповідним перекомутуванням.

Правда є недорогі моделі ББЖ з функцією AVR, але якщо перемкнеться на батарею, то див.п.2.

ПС Хлопята не пишіть впевнено всілякої х"№ні. Інтернет стерпить, але ви вводите в оману людей котрі просять поради і сприйматимуть вашу писанину за чисту правду.

Краще промовчіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, S30 сказано:

Як вихід для випадків пропажі живлення можна використати інвертор з 220-ти вольтами на виході для електроніки і заміною мотора на модель 12В постійного струму з відповідним перекомутуванням.

Ви все правильно написали,але ось це?Таке порадити,для нормального котла?Теж можуть прийняти за чисту монету.Просто скажіть,собі таке зробили би,чи нормальний  Б\Ж для котла поставили б з правильною синусоїдою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю що таке роблять.

В мене потреби нема. Напруга гуляє, але не пропадає годинами.

Якби виникла така потреба, то так, робив би як порадив, бо такий варіант розглядав 2-ва роки тому. Обійшлося би дешевше ніж ББЖ з синусоїдою чи інвертор з синусоїдою і в подальшому не мав би клопоту.

Хіба що наші косоокі брати вже викинули прийнятний по ціні інвертор на вихідні 220в з синусом . Не вкурсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, S30 сказано:

Хіба наші косоокі брати вже викинули прийнятний по ціні інвертор

Спеціально позвонив колезі,рік назад він купляв,правда китаєць десь на місці шукав і висилав.2 акб(гель )65Ач кожна по 78 дол.і 2кв. інвертор 80 дол.Десь комплект вийшов зі знижкою 220$ Але це трохи більше року назад,зараз може трохи і дешевше.Я теж як і ви спочатку кинувся купляти,але в мене 80% підігрів підлоги і пару годин без світла на комфорт в приміщенні не впливають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 квт инвертор за 80 долл будет с модифицированным синусом. С чистым, чтоб заряжались  такие батареи, будет от 150 долл 300 Ваттник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О "спеціалістів" зібралося! :) Людина стабілізатор спитала, а їй вже комплекти гарантованого живлення тулять!

On 01.12.2016 at 00:34, daewoo сказано:

Там потрібно з повною синусоїдою ! 

"чув дзвін, та не знаю, де він..."

19 годин тому, daewoo сказано:

в якій цілі має використовуватись тобто ( яка функція його і для чого  він потрібен ?) 

А для чого може він бути потрібен для котла??? Певно, щоб краще показував "Інтер"! ;)

Людині потрібен СТА-БІ-ЛІ-ЗА-ТОР! а не УПС! Просто стабілізатор! за 350грн! але ж його не чують, вони про своє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, jack74 сказал:

Джек74, в реальності вони видають набагато менше. Ще коли я продавав в Новій Лінії, приходили скаржитись клієнти. Так от РЕАЛЬНА потужність їх описана в паспорті.

Ну і окрема мова про їх нестабільність. 

ТС, беріть відомих фірм, не заощаджуйте на цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Стабілізатори, самі що не є звичайні і тіж самі стабілізатори релейні видають синусоїду так само як і з приводом на серві.

Дивно, правда?

Особливо чітко вони віддають "синусоїду" коли ви чуєте клацання. Наскільки часто ви чуєте клацання настільки часто обривається живлення на двигуні але це "не суть важно :)"  

Цитата

Мотори котлів працюватимуть і від апроксимованої синусоїди, але звук буде як у крокового (шагового), що лякає користувача і по великому рахунку не є гуд для мотора, але і не суть страшно.

запитаю у вас лише одне - як часто згорає звичайна лампа накалу - під час роботи чи під час вмикання\вимикання?

У вас є вибір з безлічі думок різних "ГУРУ" але можна керуватись і банальною логікою.. (+ підручник з фізики, але там потрібно читати, памятати букви - карочє - одні праблєми..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудно, как вы увазали скорость переключения обмоток трансформатора и частоту подаваемого тока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вынужден сагласицца - чудо скорости переключєнія нікак не связано с чястотой. Правда я цього і не стверждував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, romanc сказано:

2 квт инвертор за 80 долл будет с модифицированным синусом

Це з чистим синусом.Я не написав,що я ,або ви можете по такій ціні купити.Але це реально ціни в Китаї.Якщо там живеш,шукаєш,торгуєшся-то й ціна нормальна.Я ж написав-*китаєць купляв*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gavman, та у вас грунтовні знання з цієї галузі, як бачу.:)

Мені навіть нема що заперечити.

Ви б фізику дійсно пішли почитали замість писати куйню.

Про таких як Ви ще Ціцерон сказав свого часу : "Cujusvis hominis est errare; nullius, nisi insipientis in errore perseverare".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, S30 сказал:

писати куйню

Ви праві як ваш ціцєрон - звичайне невігластво найпростіше замаскувати хамством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тебе почитати, так всі до котлів УПСи купують :) 

Якщо ти живеш десь в селі, де електропостачання дійсно проблемне, то тобі УПС справді актуальний, а якщо людині потрібен СТАБІЛІЗАТОР всього лиш тому, що так рекомендовано в інструкції до котла, то навіщо йому електростанція???

В мене років 5 котел працює з стабілізатором "за 350грн" без будь-яких нарікань, і потреби в УПСі навіть на думку не спадало... шонетак?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переконаний досліди з УПСами закінчаться відразу як він почне працювати в режимі генерації (в мене це забрало рівно стільки часу щоб добігти до нього і вимкнути).

Стосовно стабілізаторів маю досівд використання 3-х СНАП-500

1-й на котлі працює 10-ть років

2-й на котлі працює 8-м років

3-й на морозильній камері працює 5-ть років

За весь час 1 поломка - відломився провідник від струмознімача, відремонтовано перепайкою в домашніх умовах + 1-на несправність - збилось калібрування вольтметра (показує на 20В меншу напругу) перевірив тестером, стабілізатор працює коректно - вирішив не втручатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, gavman сказано:

Переконаний досліди з УПСами закінчаться відразу як він почне працювати в режимі генерації (в мене це забрало рівно стільки часу щоб добігти до нього і вимкнути).

не розказуйте казки: якщо у вас дешевий упс с хз яким виглядом снусоїди - то да, насос в котлі швидко накриється, а якщо упс норм - буде працювати довго і справно. Взагалі на котел недоцільно ставити УПС (дорого).

Краще хороший стабілізатор, якщо гуляє напруга. Або, якщо пропадає часто, інвертор + гелевий акумулятор. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...