Перейти до змісту

LCD телевізори

Рекомендовані повідомлення

Топік для обговорення LCD-телевізорів, технічних проблем і нюансів, питання вибору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Народ підскажіть де б то качнути щось(невелике,муз.кліп) у якості HD?Хочеться глянути як то воно дивиться на LCD.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ підскажіть де б то качнути щось(невелике,муз.кліп) у якості HD?Хочеться глянути як то воно дивиться на LCD.
Для таких запитань на форумі є розділ "Пошук/Замовлення". Ще один віхід від "залізної" тематики форуму -- буду наказувати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum.

Саму якість HD тут можна обговорювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cама якість HD на LCD телевізорах чудова. Таке враження, ніби у вікно дивишся. Тільки звичайний ДВД програвач HD не потяне - треба підключати до LCD телевізора або потужний комп, або сат. тюнер, який підтримує HDTV, або блу-рей (BD) чи HD DVD.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поганенько.Хороший тюнер вийде поставити аж під осінь,з компом теж не вийде.Дивитись "Аверс" зовсім не цікаво ;) .Хоча футбол дивитись вчора було дуже прикольно,навіть не уявляю як би він дивився на HD.На простому двд теж нормальок,якщо хороше відео і звук.Особливо вразив звук,хоча і не лсд тв його передадуть непогано,але всерівно клас.Якщо б "Аверс"хоча б стерео передавав, було б непогано щось послухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На LCD-телевізорах, як і моніторах, ІМХО, більш-меньш картинка буде при підключенні по HDMI, RGB чи компоненту, при роздільній здатності починаючи з 720*576. Аналогове з ефіра чи кабеля (Аверс) - жах. Тут тільки звичайним кінескопним телевізором дивитись або плазовим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть незнаю,незказав би що "Аверс" так страшно дивитись(не якість :D ).Як для звичайної трьохкімнатної панелькі(спальня) "32" якраз нормально,новини дико трохі,тьоті і дяді завеликі.Все інше більш-менш.Красний колір відрехтував трохі,бо як іде 1+1,камеді копита прорізуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

ось такий телевізор я собі вирішив брати!

Чому ?

Просто!

роздільна здатність: 1920х1080 (Full HD)

Кути огляду : 178°

чому такий малий ? - спитаєте - відповім. Не настільки велика кімната, щоб було куди його ставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і скіко "малиш" коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в межах 8000 грн. (~7680) але то, на мою думку, дорогувато, (ціна взята в КРЕЗ-і).

Завтра планую поїздку у Ельдорадо та Фокстрот.

Порівняти наявні моделі та ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обидва магазини дорогі як на мене,не дешевше у Києві шукати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покупка буде оформлена у кредит.

Їхати туди і гратися із кредитами.. ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, спробуй все той же магазин "Євротехніка". А по телевізору трохи я не зрозумів. у описі твого самсунга пише HD ready, а роздільну здатність вказано 1920х1080. і ще одне, кажуть, що при діагоналі 32 особливої різниці між hd ready та full hd. як думаєш? собі придбав такий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при розширенні 1920х1080 зерно пікселя - менше (по ідеї) і якість краща.

А сам термін HDReady - це лиш свого роду сертифікат, який забезпечує якість HD від 720р. Не 720 а від 720.

Тобто і 1080р також.

хоча, я його буду тестити дома, на цей рахунок, повернути я його завжди встигну. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була в інеті стаття що неодин телевізор з наклеїчкою HD Ready не відповідає цьому стандарту.

Здається саме ближче до мети була якась моделька Sony.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю если и заморачиваться с HD то только 1080i, а не 1080.

То есть обязательно должна быть наклейка HD Full.

Кроме того обязательно нужно вникнуть в постпроцессинг каждой модели

живьем, а не в инете. А то шумов получите столько, что никакая матрица не спасет.

Ну и субьективно конечно - но все же - Чтобы более менее _сидеть не носом в телевизоре_ -

покупать нужно не менее 40 дюймов. (это если HD хочется именно _видеть_, а не понты перед соседями

гонять).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була в інеті стаття що неодин телевізор з наклеїчкою HD Ready не відповідає цьому стандарту.

Здається саме ближче до мети була якась моделька Sony.

ТУТ Zheny@ викладав статтю про це :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схожа, але не ця. Ту яку я читав напевно Sony спонсорувало. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya - ти ж розумна людина!

Куди я в кімнату де 16м.кв. поставлю тєлік 40" ???

Я ж про це написав. А щодо FullHD чи HD-Ready, то наклеєчка може бути яка завгодно!

Я ж його буду тестити саме на таких розширеннях. Якщо розширення 1920х1080 буде займати 3/4 екрану - то це явно не 1080р.

Ну і відповідно підключивши до компа, буду дивитися розширеня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
ось такий телевізор я собі вирішив брати!

Чому ?

Просто!

роздільна здатність: 1920х1080 (Full HD)

Кути огляду : 178°

чому такий малий ? - спитаєте - відповім. Не настільки велика кімната, щоб було куди його ставити.

А я приглянув собі ось цей Sony KDL-32W4000

Чому ? Просто він:

1. Full HD

2. контрасність 33000:1 (в твого самсунга всього 15000:1)

3. It`s a Sony.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є у мене знайомі, які наполегливо НЕ рекомендували Bravia.

І 40" як я вже казав - я не маю куди поставити/повісити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 40" Bravia FullHD -- я задоволений, рекомендую.

До речі, далеко не всі FullHD телевізори вміють працювати піксель-в-піксель при підключенні до комп'ютера. Тобто після підключення до комп'ютера система може не дати встановити роздільну здатність 1920х1080 точок, незважаючи на те що це "рідна" роздільна здатність для матриці. І в такому випадку зображення буде дуже неякісне, розмите, як при встановленому на LCD-моніторі "нерідному" режимі. Так що дуже рекомендую почитати в інтернеті конкретно про вибрану модель, щоб потім не розчаруватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аlex1973, а де ти брав/плануєш взяти Sony KDL-32W4000, а то я собі вже десь місяць шукаю

і ніде в наявності немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошкі статистики

Мир "наелся" телевизорами

В I квартале 2008 г. в мире было продано 46,1 млн. телевизоров, что оказалось всего лишь на 1% больше, чем за аналогичный период прошлого года. Спрос на ЖК- и плазменные телевизоры вырос на 45% и 20%, однако этот прирост был нивелирован падением продаж ЭЛТ- и проекционных ТВ.

Несмотря на замедление общемирового роста, спрос на телевизоры в Украине, России и некоторых других странах существенно увеличился.

Рост мировых продаж телевизоров остановился. В I квартале 2008 г. их было продано 46,1 млн. штук, что лишь на 1% больше по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. Для сравнения, в I квартале 2007 г. этот показатель был равен 4%, а в IV квартале - 5%. По словам аналитиков DisplaySearch, причина этому - экономический кризис в США, который уже сказался на продажах мобильных телефонов.

Доход от реализации телевизоров составил ,8 млрд. - на 8% больше, чем в аналогичный квартал годом ранее. Рост выручки обусловлен увеличением средней отпускной стоимости плоских телевизоров, которая повысилась в связи с увеличением спроса на такие устройства в развивающихся регионах. Восточная Европа, Россия, Ближний Восток и Африка отличились: спрос на телевизоры в первых двух регионах за год вырос на 33%, на Ближнем Востоке и в Африке - на 37%.

В целом в течение 2008 г. на телевизоры ожидается уверенный спрос. Производители будут выпускать новые модели с меньшей диагональю и более низкой ценой, чтобы стимулировать спрос среди покупателей, для которых цена устройства имеет значение. С помощью более дешевых и маленьких моделей телевизоров производители также постараются укрепить свои позиции в развитых странах, где многие жители покупают себе второй или третий по счету телевизор, чтобы поставить его в спальне или на кухне.

Что касается технологических платформ телеприемников, то рост продаж ЖК-телевизоров продолжается. За первые три месяца текущего года в мире их было продано 21,1 млн. штук, что на 45% больше, чем год назад. Такой рост обусловлен тем, что все больше и больше пользователей переходят со старых кинескопных (ЭЛТ) на новые жидкокристаллические дисплеи. Рост продаж ЖК-телевизоров особенно заметен в развивающихся регионах, таких, как Латинская Америка, где переход на новую технологию только начался. В денежном выражении лидером сегмента ЖК-телевизоров стала компания Samsung, доля которой составила 22,1%. На втором и третьем местах расположились Sony (18,1%) и Sharp (10,1%).

Продажи плазменных телевизоров также увеличились - на 20% до 2,8 млн. единиц. Прирост, в основном, сформировали 32-дюймовые модели. Со II квартала производители плазменных дисплеев сконцентрируются на моделях с поддержкой разрешения Full HD, и до конца года выбор таких устройств в магазинах расширится. Лидерами мирового рынка плазменных ТВ в I квартале стали компании Panasonic (33,7%), Samsung (22,7%) и LG (16,4%).

На фоне стремительного роста продаж ЖК- и плазменных устройств продажи кинескопных и проекционных телевизоров существенно снизились: на 21% и 79% соответственно. Именно поэтому рост рынка в целом и оказался ничтожным. Аналитики также отметили падение спроса на ТВ с диагональю от 40 дюймов включительно. По мнению экспертов, с конца года спрос на телевизоры с большими экранами вновь пойдет в рост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...