Перейти до змісту

ЛДТУ надали статус національного

"ALEX"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
За час навчання в ЛДТУ я не стикався з ситуцією, коли б хабаря вимагали. Завджи був вибір. Хоч - сам готуйся, шукай щось, роби й здавай. Не хочеш - заплати і отримаєш те саме з меншими зусиллями. Такого, що не заплатиш - не здасиш, не було ні разу за 5 років.

Так що, відвідуйте заняття, підтягуйте свій рівень знань, виконуйте завдання і менше буде нарікань на хабарництво.

+1

Не погоджусь хіба що з одним, у мене за 5 років було в одного викладача, що просто потрібно було заплатити - інакше баста. А так, ти все правильно сказав.

Хто шукає, той знайде. А перефразовуючи: хто хоче вивчити і здати - той здасть.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Надали, то й добре. Тепер в нашому селі два ПТУ будуть мати назву національних. В першому статус дала політика, в другому - гроші. Що краще, що гірше, не знаю. Але "куплено" то таки дорожче буде шановним студентам колишнього ЛДТУ. Причому в прямому сенсі "дорожче". Крім того, Ви говорити, що хто хоче, то і вивчиться. ТАК! АЛЕ на стаціонарі! На заочному так чесно НАВЧИТИСЯ НАБАГАТО важче (хоча і можливо). Особисто я отримав ЗНАННЯ, а не ДИПЛОМ, що апріорі є різні речі. Ті, хто говорять "нудно на парах", "пограти в контру" - для мене вони є тими, хто ЛІНИВІ і недалекі. Життя їх швидко виправить, якщо вони не "дочки мільйонера". Та ви прочитайте пости половини форумчан, за голову пора братися!!! Безграмотні! Ні українською, ні російською....

Опубліковано

вищезгаданий ігрок в контру має досить непогані результати без додаткових бонусів в сім'ю викладача :)

Безграмотні люди: є кілька пояснень. Олбанцкий - і так ясно; природня необізнаність - в ЛНТУ мова на залік, тобто 60 балів і тобі пофіг. До речі я сумніваюся, що дорослі форумчани страждають тотальною безграмотністю, таке може проскочити у молодшого покоління, яке ще не вчило українську мову як слід і якому ще не скоро стоїть перспектива писати нею щось дуже важливе.

Опубліковано
хай держава видасть всім студентам ноутбуки (і бажано свічі! )

а то каунтер на парах не цікаво грати двом-трьом :(

Ну от вам і "примірний студент" (без образ, нікого образити не хочу) він на парах ще і в каунтер пограти встигає :D

ЩО вам заважає вчитись??? Викладачі??? Манера їх викладання??? Згідний що не всі викладачі гарно знають і викладають свої предмети, але ж це не заважає вам вчитись <_< . А причина в тому що ви не хочете вчитись тільки у вас самих, в тому що вам лінь, "впадло" (сорі за негарні слова) вчити "якусь хрєнотєнь" (знову сорі), а ти вивчи здай і забудь (правило ЗЗЗ заучив-здав-забув (колись інформатик розказав ^_^ )).

Чого я встигаю ходити кожен день на роботу, в університет тільки в суботу і на одну-дві пари посеред тижня і при цьому ще і здавати все навідмінно, а ви ні??? Ми чимось відрізняємось з вами? Ми що з різних гілок еволюції? :huh: Чи я просто щось нерозумію? ;)

Ті, хто говорять "нудно на парах", "пограти в контру" - для мене вони є тими, хто ЛІНИВІ і недалекі.
да, "йа примірний студент". (без образ, нікого образити не хочу)

встигаю щодня до обіду в університеті каунтер грати, потім на роботі попрацювати.

при цьому не скаржитись на фінансовий стан, вчитичь не нище 90 балів, нічого нікому не плативши.

і ше раз вовторюсь, всім кому "впадло" вчитись тим тільки гірше.

Опубліковано

Ну їй богу. Панове студенти, читаю ваші стогнання про звірства викладачів і зло бере. Сам закінчив політех в 95-му і це були золоті роки. Хто хотів вчитися і отримати диплом - той учився і встигав ще багато чого, а хто нехотів - того ніхто не тримав. Та й небуло в наш час стільки компютерів, ксероксів та сканерів. Щодо викладачів - я вдячний більшості з них за те що дали грунтовні знання і дрючили на парах за контрольні, самостійні і лабораторні т.д. Нажаль декого з них уже нема серед нас. Серед теперішнього складу універа дуже багато знайомих викладачів і від їхніх розповідей про бажання сучасних студентів до науки стає "за державу обидно". Бо прийде отаке на виробництво, чи того гірше - влаштується за бабки на керівну посаду і, як казав експрезидент "маємо те, що маємо". Доречі про взятки. Непотрібно розказувати байки ,що беруть поголовно всі і до того щей вимагають. Згадайте приказку "Вы в ответе за тех кого приручили". Учіться і давати непотрібно буде. А якщо учитися нема бажання, то й нє..й туди йти і займати чиєсь місце. Я небуду сперечатися про рівень освіти самих викладачів. Є й такі, котрі далі підручника нічого небачать, але це не привід говорити, що тебе нічому незмогли навчити. А вас панове студенти і незобовязані учити. Це у школі зобовязані втовкти вам у голову необхідні базові знання, а у вищих учбових закладах це діло добровільне і є таке поняття як самостійна робота. Та й пішли ви у вуз, чи влаштували вас туди батьки (потрібне підкреслити) не для держави чи тих же батьків, а впершу чергу для себе. А звідси висновок - нема чого плакатися, що важко роботу знайти. Спеціалісти зі знаннями завжди потрібні.

Я звісно перепрошую за емоційність. Просто свіжий приклад. Не так давно підсунули мені практикантів. На що вони вчаться зараз точно непригадаю, але там фігурував ремонт оргтехніки. Вирішив приколотися і шуткуючи попрохав сформулювати закон Ома. Практиканти від цьго запитання впали в ступор. Врешті дав елементарну роботу, про що потім пошкодував (довелося переробляти). А загалом робіть висновки , панове студенти, самі. На всіх мільйонерів і посад невистачить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...