Перейти до змісту

Продам DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD

Рекомендовані повідомлення

Продам DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD
ціна 1500
З оперативкою і жорстким ціна в залежності від обєму

DSC_0389.JPG

DSC_0390.JPG

DSC_0391.JPG

DSC_0392.JPG

DSC_0393.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За цей ящик з БЖхою материнкою і процом 1500 грн?:ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, EastDJ сказал:

жесть:blink::blink:

1 час назад, Litovets сказал:

Цей ящик легко тяне проци Е8400 і DDR3-16гб. + хороший охлад. По офісах, по магазинах на касі де багато пилі і гівна вони працюють роками без чистки і обслуговування. Не кожні сучасні ПК похвастаються такою надійністю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минуту назад, tehno100k сказал:

Цей ящик легко тяне проци Е8400 і DDR3-16гб. + хороший охлад. По офісах, по магазинах на касі де багато пилі і гівна вони працюють роками без чистки і обслуговування. Не кожні сучасні ПК похвастаються такою надійністю!

Ага, поговори а я послухаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Litovets сказал:

Ага, поговори а я послухаю.

Тобі скинути фото з його 16гб на борту і Е8400?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, tehno100k сказал:

Тобі скинути фото з його 16гб на борту і Е8400?

Для чого? 

І ще одне, нашо компу куда не влізе нормальна відяха (не влізе фізично і не витяне БЖ) 16 гіг памяті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Litovets сказал:

Для чого? 

І ще одне, нашо компу куда не влізе нормальна відяха (не влізе фізично і не витяне БЖ) 16 гіг памяті?

По-перше: Не всі ігромани яким потрібно піпєц яку відяху.
По-друге: Так як ти дуже "умний" то є відяхи низькопрофільні
По-третє: Задачі цього "ящика" більше офісні, а не ігрові
В чому ще є сумніви??? Я сам був свідком коли такі машини пропрацювали 6 років на касі в магазині всі в пилі і в них не вздулись кондюки, і єдине шо могло полетіти це вінт.
А якщо ти такий обізнаний то наведи мені ще аргументи?
Держи фото на пямять, да відеокарта на 512мб, низькопрофільна. Нажаль іншої не було сфоткати, але будеш знати шо такі є взагалі!!!!

DSC_0430.JPG

DSC_0430.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Litovets сказал:

0.jpg

Да, незря статус " Флудилка-говорилка "
Якщо ти не готовий чітко аргументувати своє незадоволення з приводу ціни та продукції, краще пройди мимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, tehno100k сказал:

Да, незря статус " Флудилка-говорилка "

А от ето лучче не згадувати :D

І ще, це взагалі то форум а не базар. Призначення форуму - спілкування і в тому числі різного роду дискусії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Litovets сказал:

А от ето лучче не згадувати :D

І ще, це взагалі то форум а не базар. Призначення форуму - спілкування і в тому числі різного роду дискусії.

Я проти цього нічого немаю. я за дискусії, але якщо вони не аргументовані то який смисл вести дискусію???
Ти ж не поюснюєш чому 1500грн за такий ящик дорого... Як на мене це не погана офісна машинка, тобі треба відяху...
В відяхами і і5 в мене є і інші системні блоки.. Є квадрик в шикарному корпусі. Там де стане і відяха і все остальне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, tehno100k сказано:

Ти ж не поюснюєш чому 1500грн за такий ящик дорого...

то що входить в комплект?

ОЗУ?  скільки?

Хард?  Який?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Zheny@ сказал:

то що входить в комплект?

ОЗУ?  скільки?

Хард?  Який?

DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD
Ціна за корпус, проц і материнку.
Обєм вінта і опори за бажанням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Litovets сказано:

Нормальный ПК! Бачив його у дії. Бачу, поняття "бренд" вам мало що говорить. Не знаєте з чим маєте справу, то нащо людині псуєте оголошення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, YurOKVII сказано:

Нормальный ПК! Бачив його у дії. Бачу, поняття "бренд" вам мало що говорить. Не знаєте з чим маєте справу, то нащо людині псуєте оголошення

Брендові/білі пк мають перевагу, коли вони ще більш-менш сучасні, а старі тарантайки, та ще й в компактних корпусах - дуже обмежені в плані апгрейду. А в ремонті взагалі попа, хоча б з тією ж пропріетарною материнкою чи бж в якому чорт голову зломить, тому не все тут так райдужно та весело в дацько\німецько\нідерландському королівстві списаних компів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Deemon сказано:

Брендові/білі пк мають перевагу, коли вони ще більш-менш сучасні, а старі тарантайки, та ще й в компактних корпусах - дуже обмежені в плані апгрейду. А в ремонті взагалі попа, хоча б з тією ж пропріетарною материнкою чи бж в якому чорт голову зломить, тому не все тут так райдужно та весело в дацько\німецько\нідерландському королівстві списаних компів ;)

сучасні? Їдьте в західне ,чи яке там, царство і купляйте там сучасні! В чому проблема? хоча знаю, то є HP 8200 з сучасних. то він і коштує своє!

Звичайно рано чи пізно все ламається і брендове також.

Все в плані абгрейду можливе. На китайське барахло також І-5 не поставиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@YurOKVII  Ну шо ж ти як істеричка, я тобі аргументовані тези, а ти посилаєшся, еххх школа, школа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Deemon сказал:

Наприклад Dell 755 йшли з процами Pentium Dual Core здаэться (можу помилитись), прошивка біос, ставиться Е8400 - апгрейд? Апгрейд!!!!
Більше памяті - апгрейд? Апгрейд!!!!
Низькопровільна відяха - апгрейд? Апгрейд!!!!
Навіть в звичайних ПК летять БЖ. І набагато швидше! Ремонтуються і ті і ті. Звичайно, коли вона повністю погоріла, то ніхто не ремонтує а купують нову.
Ціна БЖ бу бренд і звичайний одинакова. Знайти не проблема.
Материнку ви часто ремонтуєте?? Чи швидше міняєте на нову?
Маленький корпус? Ок! Тавери не варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Deemon сказано:

@YurOKVII  Ну шо ж ти як істеричка, я тобі аргументовані тези, а ти посилаєшся, еххх школа, школа :)

це особисто ваша думка. Якби все було так погано з цим ПК, то б оголошення навіть не створювалося. Я за те, щоб було різноманіття техніки.

А люди хай самі вирішують, що їм підходить.Ну не звикли ми до брендової техніки .Нам китайщину подавай(((

Від себе скажу, хоч ПК і не нове, але для офісної роботи - в самий раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, YurOKVII сказано:

Якби все було так погано з цим ПК, то б оголошення навіть не створювалося.

Не говорите ерундой!

Понавозили на  всю країну євро-хламу, приліпили овер 100% до ціни і бренд! Продаємо!  Це ж Бренд! ААА!!

За останні роки я того всякого хламу набачився. ЩО євро-китай-бренд, що просто китай.

Да машинка цікава, да на крок попереду китайських самозборок, АЛЕ: ( @Deemon уже все розказав із мінусів)

- БЖ хєр відремонтуєш. Заміна (явно дорожче, ніж стандартний)

- мамка . Ну капєц специфічна. ще й  Q45 чіпсет. Ксеон туди уже не стане. Тільки оригінальні Квад-кори ,які в ціні вдвічі дорожче від ксеона!

- людської low profile відяхи - не знайти!

Подивився ОЛХ, Знайшов я і ваше оголошення. і ще добрих 2 десятки зі всієї України! Знайшов за 2100 (договірна) такий самий, тільки + 4 Гб ОЗУ і 250 Гіг вінт.

Ціна не конкурентна зовсім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Zheny@ сказано:

Не говорите ерундой!

Понавозили на  всю країну євро-хламу, приліпили овер 100% до ціни і бренд! Продаємо!  Це ж Бренд! ААА!!

За останні роки я того всякого хламу набачився. ЩО євро-китай-бренд, що просто китай.

Да машинка цікава, да на крок попереду китайських самозборок, АЛЕ: ( @Deemon уже все розказав із мінусів)

- БЖ хєр відремонтуєш. Заміна (явно дорожче, ніж стандартний)

- мамка . Ну капєц специфічна. ще й  Q45 чіпсет. Ксеон туди уже не стане. Тільки оригінальні Квад-кори ,які в ціні вдвічі дорожче від ксеона!

- людської low profile відяхи - не знайти!

Подивився ОЛХ, Знайшов я і ваше оголошення. і ще добрих 2 десятки зі всієї України! Знайшов за 2100 (договірна) такий самий, тільки + 4 Гб ОЗУ і 250 Гіг вінт.

Ціна не конкурентна зовсім.

тож ясно, що понавозили. Все таки прикордонний район, то ж не російські матрьошки возити))). Що зробиш, якщо такі умови в країні і люди б/у ввозять. Ні коли не повірю, що у тебе -Zheny@ - нема б/у техніки чи речей?
При чому тут Ксенони, Фенони і т.д?Тож там по оголошенню Коре 2 Дуо стоїть. Я думаю, є такі що Ксенони стануть. Просто на іншу модель ПК. Просто ціна інша.

Ще й відаху чіпнули. тож автор чітко дав зрозуміти, що комп більше на магазини і офіси піде. Нафіг там відахи???

На олх також найшов оголошення такі ж. З луцька багато є.  Це факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий батл...йду за попкорном :)

Пі.Сі. але що показово - тут його ніхто не купить, всім аби пагаварить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, YurOKVII сказано:

що у тебе -Zheny@ - нема б/у техніки чи речей?

яке відношення має ця тема до моїх речей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 1500 він має бути з 2гіга 160вінт або 80 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Marshall сказал:

такий батл...йду за попкорном :)

Сам не чекав що у ТС-ра так бамбане:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...