Перейти до змісту

Віддам кішечок


sashulya

Рекомендовані повідомлення

Віддам двох кішечок у відповідальні та люблячі руки. Козявка (чорна з білим животиком) - міні-кішечка, 1,5 року, повністю домашня та лагідна, привчена до лотка та корму супер-преміум класу, кастрована.

Тігра - вік приблизно 7-8 місяців, молода та жвава, навчена котячих манер, харчування як і в Козявки, найближчим часом буде кастрована.

Обидві дівчинки обробляють за графіком від парзитів, повністю домашні. Віддамо дбайливим лбдям під договір з випробувальним терміном. Для цих тварин зоотовари та супутні товари по собівартості у еас пожиттєво.

 

IMG_20161019_203514.jpg

IMG_20161104_095912.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... а це точно - аргумент, який виводить кицьку в "плюс":

21 годин тому, sashulya сказано:

привчена до ... корму супер-преміум класу

?

а це:

21 годин тому, sashulya сказано:

Віддамо дбайливим лбдям під договір з випробувальним терміном

"контрольний"?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розумію Ваших претензій. Я вкладаю в тварин свої кошти і час і віддавати їх в гірші умови не збираюсь. А ці дві тези якраз повідлякують недбайливих господарів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо питання цього посту не *втюхати* аби кому , а знайти дійсно хорошу сім ю тваринам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та виглядає це збоку троха більше як спроба знайти постійних покупців на "корм супер-преміум класу", який Ви продаєте

і ц поки не претензії були, а враження )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви помітили, то для цих тварин корм та інші товари я пропоную без жодної націнки, тобто я ні копійки не заробляю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еге ж, всі, хто не займався ніколи кормами - вони обов'язково помітять, нульовою буде націнка, чи 100% від собівартості ;)

 

і ще на правах "апа" чи "офтопа" - а як перевірити і переконатись, що для кота корисніше - корм супер-преміум класу (за відповідною ціною), чи "нормальна" котяча їжа - м'ясопродукти, риба й рибопродукти та улюблені котячі трави?

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше, риба чи рибопродукти для котів не є їжею. Де ви бачили кота, який ловить рибу? Риба , доречі, провокує сечокам яну хворобу у котів. Для того щоб збалансувати натуральне харчування , яке потрібне цього виду тварин , а не їжа зі столу  потрібно чимало часу та знань.

корма супер преміум та преміум класу зазвичай є європейського виробнитства або ж Канади та США. Рівень контролю якості в тих країнах дещо відрізняється від нашого, так що не бачу причин не довіряти саме цим кормам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І до слова, я є чесним роздрібним продавцем, будь якиЙ власник, якому обіцяна нульова націнка має право перевірити накладні. Так що тут тупо до чогось придиратись. Для мене основною і головною умовою є харчування та догляд за тваринами, а де майбутні господарі будуть скуповуватись,то їхня справа, я просто пропоную дешевшу альтернативу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, sashulya сказано:

Де ви бачили кота, який ловить рибу?

та будь-ласка:

http://gazeta.ua/articles/science-and-nature-newspaper/_kit-lovit-ribu-i-zakopuye-v-zemlyu/186157?mobile=true

скільки не бачив котів - всі шаленіють тільки від запаху риби...

 

2 годин тому, sashulya сказано:

корма супер преміум та преміум класу зазвичай є європейського виробнитства або ж Канади та США.

ага, тобто дорогий бренд = супер-якість? а якщо західний бренд - то ваащє?

хм... ще у вісімдесятих роках минулого століття, мінеральна (базальтова) вата вважалась нейекологічним утеплювачем, і в "їхнього контролю якості" чому не було жодних зауважень для цього. і тільки через багато років, їхні контролери змогли помітити, що інертні мінеральні волокна зв'язуються смолами, які виділяють отруйні для людини альдегіди. хоча технологія в принципі не мінялась з самого початку їх виробництва.

але навіщо нам отруйне, але не їстівне?

краще про їжу для людей. і про бренди світового рівня.

Цитувати

В 1974 году группа бернских студентов опубликовала исследование под названием «Nestlé убивает младенцев» (нем. Nestlé tötet Babys), посвящённое этой теме, после чего Nestlé подала на них в суд за оскорбление достоинства. Оскорблением достоинства компания посчитала название публикации, а также утверждения о том, что Nestlé виновна в смерти тысяч новорождённых, что её поведение неэтично и что торговый персонал Nestlé маскировался под медсестёр. Судебный процесс закончился в 1976 году. На каждого из тринадцати обвиняемых был наложен символический штраф в размере 300 франков за выбор такого названия для публикации; по остальным пунктам они были оправданы. Судья также посоветовал Nestlé основательно пересмотреть свой подход к маркетингу[25] В 1984 году концерн в конце концов объявил о своей готовности соблюдать принятый в 1981 году Всемирной организацией здравоохранения и Детским фондом ООН «Свод правил в области торговли заменителями грудного молока».[6][26].

 

якщо західні корпорації неодноразово були помічені в шахрайстві щодо продуктів харчування для людей, і на ринку зазвичай виграє той, в кого сильніша команда хіміків, то чому я маю вірити, що "бренди" корисніші для тварин, ніж природна їжа тварин??? коли вже широко відомо, що "бренди" використовують атрактанти, стимулятори апетиту?

в їжі для людей - Неслє три роки думала-гадала, чи дотримуватись їй правил ООН, а що можуть сказати кішки, яких готують "преміум-брендами" жертви маркетингу? запитання - риторичне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поняття не маю яке Вам до мене діло і до чошо ті всі посилання, але виробників корму є більше ніж нестле та марс. Якщо Вам не подобаються умови прилаштування тварин, то це особисто Ваші проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...