Перейти до змісту

привезти замовлення з інтернет магазину в англії

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

поскільки з таким не стикалася ще, буду вдячна за всі поради)

вантаж( шліфмашинка) вагою 1.5кг. ціна 380 євро.

цікавить також чи можна повернути пдв.

Опубліковано

яка зараз максимальна сума? що не треба розмитнювати? податки сплачуються з суми, що її перевищує.

тому й цікавить питання з пдв. чи нараховують його фізособам іноземцям в великобританії при купівлі. якщо нараховують, то чи повертають. бо ця ціна вказана з пдв.

в нас такий інструмент біля 600 євро(

думаю різниця вартує, шоб посидіти, пошукати, розібратися у всьому і замовити напряму.

Опубліковано

Для початку я б вам порадив звернутися в магазин і поцікавитися чи вони відправляють товар в Україну. 

Більшість магазинів з Англії не хочуть відправляти посилки в Україну. 

Опубліковано

Якщо посередник везе товар то він спочатку його може відправляти на склад де збирається декілька замовлень і тоді вже в Україну. І посередник що в Англії може зробити так що по товару не буде видно що він коштує більше 150 ойро. так що треба пошукати правильного посередника.

Опубліковано
3 минуты назад, la20 сказал:

Якщо посередник везе товар то він спочатку його може відправляти на склад де збирається декілька замовлень і тоді вже в Україну. І посередник що в Англії може зробити так що по товару не буде видно що він коштує більше 150 ойро. так що треба пошукати правильного посередника.

Якщо в митника виникнуть сумніви на рахунок вартості товару хоча і будуть всі документи на 150 евро. Він зразу відправляє товар на експертизу, яка точно визначить вартість товару. І податки всеодно прийдеться платити. 

Така махінація може призвести що товар проваляється в черзі на експертизі 1 місяць. 

Дана інформація взята з практики.

Опубліковано

тут мені шойно передзвонили... на ловця і звір біжить))) . в україні пропонують нову машинку за 360 доларів. тільки без гарантії. зараз взнаю де є сервісний центр мірка. за таку різницю в ціні можна і самій за ремонт заплатити, в разі потреби. чи в ту ж польщу відправити, бо гарантія польська.

дякую за допомогу)

попутно продивилася багато цікавих сайтів. є бажання спробувати замовити одяг, взуття. тому інформація пригодиться в будь якому випадку.

Опубліковано
5 хвилин тому, лейтенант сказано:

Якщо в митника виникнуть сумніви на рахунок вартості товару хоча і будуть всі документи на 150 евро. Він зразу відправляє товар на експертизу, яка точно визначить вартість товару. І податки всеодно прийдеться платити. 

Така махінація може призвести що товар проваляється в черзі на експертизі 1 місяць. 

Дана інформація взята з практики.

я в курсі. але ті хто відправляє теж знає як і що робити.

Опубліковано

19 хвилин тому, Deemon сказано:

так може на allegro, olx.pl ціна ще цікавіша, ніж пропонують у Луцьку, а з PL взагалі елементарно привезти

в польщі ціна 1800 злотих, десь 440 доларів. хоча, якщо вернуть пдв. треба над цим подумати..

в мене два тижні пішло на перевірку цін. обшукала добре)

Опубліковано
2 часа назад, lanima сказал:

тут мені шойно передзвонили... на ловця і звір біжить))) . в україні пропонують нову машинку за 360 доларів. тільки без гарантії. зараз взнаю де є сервісний центр мірка. за таку різницю в ціні можна і самій за ремонт заплатити, в разі потреби. чи в ту ж польщу відправити, бо гарантія польська.

дякую за допомогу)

попутно продивилася багато цікавих сайтів. є бажання спробувати замовити одяг, взуття. тому інформація пригодиться в будь якому випадку.

Cвєта якщо пропнують за такі гроші бери і не думай! повір якщо купувати на Алєгро платити за доставку потім ще плати фірмі 5% за повернення ПДВ! то навіть без могу інтересу вийде набагато дороще!

Опубліковано
1 хвилина тому, vagus сказано:

Cвєта якщо пропнують за такі гроші бери і не думай! повір якщо купувати на Алєгро платити за доставку потім ще плати фірмі 5% за повернення ПДВ! то навіть без могу інтересу вийде набагато дороще!

дякую)

так і зроблю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...