Перейти до змісту

Продається будинок в Струмівці

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Продається новозбудований одноповерховий будинок 104 кв.м. 
В будинку простора кухня-вітальня (35 кв.м) та 3 кімнати під спальню, кабінет, тощо. Санвузол, котельня, кладова. Відкрита терраса. Німецьке планування. 
Газоблок утеплений пінопластом 10 мм, зовні штукатурка. Покриття даху - металопрофіль. Металопластикові вікна. Всередині - якісна чистова стяжка-штукатурка (під покраску). Електрика - 380кВт. внутрішня розводка. Опалення: німецький газовий котел та твердопаливний котел, зроблено розводку по кімнатах, встановлено радіатори. Тепла підлога всюди, крім спалень. Власна скважина, система водопостачання і водовідведення, септик.  Гарне місце - недалеко ліс.

Здача в експлуатацію грудень 2016 року. БЕЗ КОМІСІЇ агентству.

Всі питання за телефонами: 067-67-55-821, 066-751-75-35, Тетяна

Ціна: 43000$ або найбільша пропозиція.

Тут фото проекту та план

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, tarasmv сказано:

Електрика - 380кВт.

напевно 380В

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ціну знижено до 40000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за конспірація? Де реальні фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну хоть ти лопни, не можу зрозуміти логіки таких людей. Може вони задоволення отримують від того, що до них люди задарма їздять ? Чи може думають, що комусь лінь повертатись буде й скажуть : *хєр с нім, куплю* ? Не розумію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно ніякої секретності немає. Просто логіка в тому, що будинок будується і я не хотів ставити фото фундаменту, коробки, тому я ставив тільки фото проекту.

На даний момент, є реальні фотографії будинку, плюс, люди зацікавляться зможуть побачити фото будинку в процесі його будівництва. Чоловік який займається будівництвом цього проекту, має гарний досвід будівництва в Німеччині, сам проживає в Луцьку та хоче, щоб його роботою були задоволені.

https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-noviy-budinok-u-strumvts-v-sosnova-351-bez-koms-IDo4t4C.html#10e3ee4043;promoted

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...