Перейти до змісту

Продам аератори для економії води

Svetlana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 хвилин тому, bumbox сказано:

Тобто на труби створюється більший тиск, ніж при взагалі закритому крані?

Не впевнений (хоча в теорії можливо), що саме на труби буде достатньо тиску, щоб зашкодило, але от на гумові прокладки в змішувачі і гусаку точно.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Скільки людей-стільки й думок. Хто думає замовити - в вас приблизно 10 днів. Далі знов поїдуть на Київ. Замовлення тільки по телефону, бо на форумі я не часто. Бізнесу не веду, ціна ж та що на сайті. Нічого не накручую. Просто так склались обставини. Є бажання - купляєте, немає- ні, от і вся політика. Я купила, користуюсь, поки подобається. Що буде далі - життя покаже.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Не впевнений (хоча в теорії можливо), що саме на труби буде достатньо тиску, щоб зашкодило, але от на гумові прокладки в змішувачі і гусаку точно.

та ні, не може бути. бред.

тиск з аератором, не буде більший, ніж з закритим краном

Опубліковано

Про економію.

9 хвилин тому, flashmax сказано:

та ні, не може бути. бред.

тиск з аератором, не буде більший, ніж з закритим краном

Я ще тобі поясню.

Вода тече з крану із певним тиском (2 атмосфери). Вона просто собі тече не створюючи ніякого тиску ніде.

Коли кран перекритий вентелем чи барашком - то вода (отих 2 атм.) тисне на вентель. Але оскільки він розрахований на такий тиск - йому нічого не станеться.

А тепер поставивши аератор, фактично ми перекрили половину струї (50% чи 60% чи навіть 83%)

Таким чином зайвий тиск уже в крані. І куди діватися тій воді під тиском у зворотньому напрямку ?

Вона буде шукати вихід. Самі "вузькі" місця. Якщо гумова прокладка трошечки "просіла" - то дасться знати одразу. Буде капати.

Мультик пам'ятаєш "Ну постривай!", із вовком на будівництві? Пам'ятаєш момент, де його заварили в трубу?

ЩО сталося?

Так от фізика там мультяшна, але суть зберегли. Труба надулася, як гумова. А мало б зірвати вентеля, або стики сварочного шва.

https://www.youtube.com/watch?v=CrtwQHOG9Ws&t=3m44s 

Опубліковано
6 часов назад, Соромітник сказал:

@Zheny@ женя, зав'язуй :) я не знаю що ти там на роботі куриш... але перестань писати в цю тему... благаю :)

:D

Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

Про економію.

Я ще тобі поясню.

Вода тече з крану із певним тиском (2 атмосфери). Вона просто собі тече не створюючи ніякого тиску ніде.

Коли кран перекритий вентелем чи барашком - то вода (отих 2 атм.) тисне на вентель. Але оскільки він розрахований на такий тиск - йому нічого не станеться.

А тепер поставивши аератор, фактично ми перекрили половину струї (50% чи 60% чи навіть 83%)

Таким чином зайвий тиск уже в крані. І куди діватися тій воді під тиском у зворотньому напрямку ?

Вона буде шукати вихід. Самі "вузькі" місця. Якщо гумова прокладка трошечки "просіла" - то дасться знати одразу. Буде капати.

Мультик пам'ятаєш "Ну постривай!", із вовком на будівництві? Пам'ятаєш момент, де його заварили в трубу?

ЩО сталося?

Так от фізика там мультяшна, але суть зберегли. Труба надулася, як гумова. А мало б зірвати вентеля, або стики сварочного шва.

https://www.youtube.com/watch?v=CrtwQHOG9Ws&t=3m44s 

Нікуди вона не має діватись.

З таким тлумаченням, при закритому крані, вон теж має кудись діватись

аератор=прикрити на половину кран 

При всій повазі - не верзіть дурниць.

Опубліковано
24 хвилин тому, flashmax сказано:

При всій повазі - не верзіть дурниць.

прикритий кран в гусаку тиску не створює.

Опубліковано
3 хвилин тому, Itzamna сказано:

Расчітано що купить ... шар населення, як  хто ставить стакі в казіно, переводить гроші на чарівні кошелькі і т.д.

По суті - насадка в душ має 2 положення (струмінь і розпилювач), в дитинстві гралися бризгавками і всякі миючі засоби для вікон в них насадкі з 2 положенями - пригадали... економить ?

Як натиснеш, наскільки відкриєш - стільки і вильється. 

видихай!

тему економії розкрили.

Тепер в треді тема шкоди / не шкоди.

Опубліковано
12 годин тому, flashmax сказано:

та ти шо?

Зніми аератор взагалі - відкрий на всю воду і спробуй закрити її пальцем - це буде аератор!

Опубліковано

А шо вырвет у меня? Если кран не поворотный и прокладок резиновых нет :) (керамический- полу оборотный). Наверное дно :D

Опубліковано
Щойно, DarkMonk сказано:

А шо вырвет у меня? Если кран не поворотный и прокладок резиновых нет :) (керамический- полу оборотный). Наверное дно :D

Може гусака вирвати і влучити в мармизу.

Опубліковано
3 годин тому, DarkMonk сказано:

на водоканалі позриває всі прокладки))

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 11.11.2016 at 09:30, DarkMonk сказано:

А шо вырвет у меня? Если кран не поворотный и прокладок резиновых нет

Гусак і змішувач єдине ціле? Не прикручується?

Змішувач до епіцентриків в стіні прикручений чи виходить із ванни?

Опубліковано

Користуюсь два місяця тільки іншим, дорожчим, німецьким, з двома режимами струйка-дощик. Гарна штука, воду на кухні економить. Політ нормальний, нічого, ніде не зірвало, тьху-тьху-тьху! :)

P.S. Одна проблема - наша вода, купа сміття і засорюється! Але зняти, трохи оцту налити, щоб постояло з 20 хв. і як новий :)

Опубліковано

Блін, народ, не чіпліяйтеся до слів.

Я говорив, про можливі наслідки, а не 100% наслідки!

Якщо в когось китайський силумін і не міняні резинки  - то можливість протікання з-під резинок - збільшується.

гусак.jpg

При повертанні крану - резинки зношуються. А  аератор, створює додатковий тиск на ці резинки, і витікання з під шайби цілком можливе.

0938d7a99fb2120b643b15fa74cef43b.jpg

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

і витікання з під шайби цілком можливе

На той кран, що на фото, я б вже взагалі б нічого не ставив :) Вибачайте :)

Опубліковано
16 годин тому, ForZa сказано:

На той кран, що на фото, я б вже взагалі б нічого не ставив :) Вибачайте :)

Бля*ть!

Це не мій кран .фото з нета. Я приклад навів, що ще не ясно????

Чи може малий відсоток людей завдяки економії покупляють аератори начіплять на китайський силумін?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...