Перейти до змісту

поттрібна порада у підборі матеріалу для реставрації


KotMatros

Рекомендовані повідомлення

подруга дружини попросила подовжити тримач для лед-лампи який кріпиться до підвіконня. ширина підвіконня перевищувала максимальний габарит тримача більш ніж на 20мм.       матеріал виконання тримача: металевий профіль січенням у вигляді трапеції де відсутня основа з (на мою думку) привареними пластинами для губ в одній з яких вварено гайку для регулюючого висоту гвинта. профіль залитий пластмасою. наче поліетелен-нт.

зроблено: розрізано металевий профіль. подовжено трьома пластинами довжиною по 50мм. у процесі зварювання пластмаса не перенесла такої термічної наруги і вигоріла нафік.

потрібно: свормувати тіло стійки тримача, пошпаклювати й пофарбувати.

намагався закрити цей страх "холодною зваркою". діяв згідно інструкції, але очікуваного результату не досяг. після рекомендованих 12 годин (навіть більше) ця брудна маса мала консистенцію халви і таку ж твердість. чи то мені так повезло, чи хвалена "хол.зварка" така й має бути? можливо перемерзла на ринку? та й харківський виробник довіри великої не викликає...

так от власне питання: що можна використати для цієї операції? але таке, щоб не потребувало створення різних ливарних форм, опалубок і прощі до лаври.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зашиваюсь на роботі. ото тільки сфотографував

Показати прихований контент  

тримач для лед-лампи.jpg

Hide  

проблема чим заповнити середину між вставленими пластинами.

щоб не потріскалось і не розвалило з часом майбутній зовнішній шар шпаклівки і фарби

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...