Перейти до змісту

продам зарядний пристрій POWER BANK MI 20 000 mAh

1989hunter

Рекомендовані повідомлення

продам зарядний пристрій POWER BANK MI 20 000 mAh Розовий колір

новий

SDC10342KPHI9.th.jpg SDC10344Sv0Kt.th.jpg SDC103456l7VC.th.jpg SDC10346lp7qh.th.jpg SDC10347TBNds.th.jpg

Ціна 120 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу, як з вами звязатись ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, BonusButton сказано:

заберу, як з вами звязатись ?

відписався в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть будь-ласка це оригінал чи підробка? Колись мій батько взяв подібний за таку ціну, вистачало максимум на 1 зарядку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, tarasmv сказал:

Скажіть будь-ласка це оригінал чи підробка? Колись мій батько взяв подібний за таку ціну, вистачало максимум на 1 зарядку

Чоловіче, Ви такі наївні? Якщо мова йде про оригінал фірми Хіаомі, то звичайно це, що на фото, підробка (репліка). Ось ссилка http://m.ua/m1_magazilla.php?katalog_=699&order_=pop&minPrice_=0&maxPrice_=0&sc_id_=980&mn_[]=3917

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вони так вже брешуть щодо ємності павербанка, то яка вже там стоїть дешева електроніка, страшно уявити... У мене подібний павербанк взагалі задимівся. Ось така подібна х..йня ледь не спалила мій 6-ий айфон. Ледь встиг висмикнути. І до кого було б висловлювати претензії? До хлопця, який мені продав на харківтуристі? До китайців? Питання риторичне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, tarasmv сказано:

Це не оригінал це точно, тай 20 000 мАп це нереально всадити

30 хвилин тому, Miro сказано:

Якщо вони так вже брешуть щодо ємності павербанка, то яка вже там стоїть дешева електроніка, страшно уявити... У мене подібний павербанк взагалі задимівся. Ось така подібна х..йня ледь не спалила мій 6-ий айфон. Ледь встиг висмикнути. І до кого було б висловлювати претензії? До хлопця, який мені продав на харківтуристі? До китайців? Питання риторичне.

Яка там електроніка стоїть я не знаю тай не розбираюсь, але якщо щось класичний манібек на пару днів присутній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...