Перейти до змісту

Статистика CS Занулити чи залишити?

kmd

9 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

А то ми вже ніків наплодили :)

Толком нічого не розбереш.

Опубліковано

Багато буде завжди, зануляй не зануляй.

Єдине заради чого можна зануляти статистику так це якщо грати далі чисто в людській компаніїї, без ботів.(хоча їх не рахує в кіли, але смерті, хедшоти і кількість вистрілів добавляє)

Якщо і надалі будуть боти, то просто потрібно поставити пиво Зевсу і допустити його до тіла пацієнта (по його заявам можна зрозуміти що він знає як виправити положення)

Опубліковано
А то ми вже ніків наплодили :)

Толком нічого не розбереш.

ники фиксется другим способом

и думаю что чере неделю будет такайже винигдер потому как народ не следит за никами

P.S. а в настройках случайно не алиасов для ников?

Опубліковано

Єдине заради чого можна зануляти статистику так це якщо грати далі чисто в людській компаніїї, без ботів.(хоча їх не рахує в кіли, але смерті, хедшоти і кількість вистрілів добавляє)

Якщо і надалі будуть боти, то просто потрібно поставити пиво Зевсу і допустити його до тіла пацієнта (по його заявам можна зрозуміти що він знає як виправити положення)

ну без ботов будет скушновато пока,

вряд ли сможет постоянно набиратся кворум,

а 1 на 1 в контру - это для истенных гурманов

а какое именно положение я могу исправить?

Опубліковано

ну без ботов будет скушновато пока,

вряд ли сможет постоянно набиратся кворум,

а 1 на 1 в контру - это для истенных гурманов

а какое именно положение я могу исправить?

Ніки переіменувати, і запустити перерахування результатів.

• Адміністратори
Опубліковано
ну если учесть что логи это текстовые файлы то переименовывается просто

Дати тобі 76 метрів логів?

Опубліковано

Я так думаю що варто б логі занулити!!!!!

А коли ми граєм наприклад 4на4, чи там 3 на 3, ну рузумієте навіть якщо 2 на 2 то використовуєм свої нормальні ніки наприклад [DZ]vanus чи там dimka. А ось коли залітаєм просто побалуватись з ботами то доставляти по переду цифру 0!!! наприклад 0[DZ]vanus чи там 0dimka.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...