Перейти до змісту

Підключитися на "Балці"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить підключення інтернету р-н вул Вороніхіна-С.Ковалевської.

Зараз АДСЛ від Датагруп.

Хотілося б швидкості. Варіанти?

Вдома свого комп'ютера немає(в дочок і дружини є), тому пишу так стисло, з телефону.

Опубліковано

Да, нажаль лише ВестНет (тема на Борді) туди заліз... Нажаль, тому що в них найдорожча вартість підключення і найдорожчий інтернет серед луцьких провайдерів...

Правда, в багатоповерхівках (23-й, 25-й, 27-й будинки по Ковалевської) може ще бути Київстарівський інет

Опубліковано
2 часа назад, difoto сказал:

Цікавить підключення інтернету р-н вул Вороніхіна-С.Ковалевської.

Зараз АДСЛ від Датагруп.

Хотілося б швидкості. Варіанти?

Вдома свого комп'ютера немає(в дочок і дружини є), тому пишу так стисло, з телефону.

приватний будинок чи квартира? Якщо приватний то Westnet, а якщо квартира можу порекомендувати Airbites користуюсь вже 4 роки - проблем нема.

Опубліковано

Коротше ні Аірбайтс, ні КС не підключають приватний сектор, хоча від мене до поверхівки 25 метрів, де є і ті, і ті. І навіть сталька натягнута з даху.

Лишається лише Вестнет.

Опубліковано
5 хвилин тому, difoto сказано:

Коротше ні Аірбайтс, ні КС не підключають приватний сектор,

офіційно звичайно що ні 

Скільки і до якої багатоповерхівки в тебе 25м?

Опубліковано

Я між пятиповерхівками. що від 23, що від 27-ї по 20 м. по прямій. А неофіційно це як? Якщо підключити сусіда і кинути кабель повітрям - поки не розглядаю таке.

Опубліковано

неофіційно, це офіційно оформляє КС на якогось мешканця тієї багатоповерхівки (якщо там є свіч КС-ру), а реально в свіч підключається твій кабель.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
On 27.09.2016 at 14:53, difoto сказано:

Нажаль, я майданутий дебіл, тому таке мені не підходить.

Ти дивись,  а то ще будуть не одноразово цитувати... :D

Опубліковано

@Alexgv ти б спочатку подивився, скільки в людини "підтримок" (а це мало б наштовхнути на думку пошукати ЗА ЩО це все), скільки людина на форумі, скільки в людини повідомлень, подумав би, чи ти в темі , а тоді б, певно, не робив би "пук у воду"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...