Перейти до змісту

Потрібна послуга - зробити отвір d=100mm у цегляній стіні 400mm.

araris

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, потрібно зробити отвір d=100mm у цегляній стіні товщиною 400mm для вентиляційного каналу. Місце отвору легкодосяжне. Вартість послуги непринципова.

Balcon01.jpg

Можливо хтось має відповідне обладнання, або підкаже, куди/до кого звернутись ?

Опубліковано
47 хвилин тому, araris сказано:

Власне, потрібно зробити отвір d=100mm у цегляній стіні товщиною 400mm для вентиляційного каналу.

Хтось на борді таку послугу пропонував.

Пошукай.

Опубліковано

Якщо пилюки не боїтесь та розмір вент граток перекриває десь до 180 мм то можу пробити, не прорізати а саме вибити перфом.

Опубліковано
1 хвилина тому, kayot сказано:

Якщо пилюки не боїтесь та розмір вент граток перекриває десь до 180 мм то можу пробити, не прорізати а саме вибити перфом.

Тепер в'їхав :)

Чоловік, швидше за все,  хоче ставити мобільний кондиціонер.  (А пилюки можна уникнути, якщо свердлити з балкону. В квартирі мінімум буде. )

@araris  я правий?

Опубліковано

Не Жень, не конд, а вент провітрювач.

Сотку отвір в 400-тій стіні щоб пробити з балкона, треба розвалити огого скільки на баконі. Да і односторонні наскрізь не вийде, кірпічі повипадають.

Опубліковано

Дякую за відповіді.

Ставити буду саме канальний вентілятор.

Пробити довгим свердлом - варіант у випадку, якщо не вдасться знайти колонковий бур.

Мабуть, так і станеться, дякую kayot за пропозицію.

Опубліковано

Якщо будете робити самі та брати інструмент в оренду, напишіть в приват. Детально поясню, як і що краще зробити для найменшого руйнуваня.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Дякую, зателефонував, нажаль нема результату - необхідне обладнання зараз не у Луцьку і невідомо, коли буде.

Опубліковано

Якщо ще нікого не знайшли, перезвоніть, думаю домовимось :  (МТС) О95 Ч56 1Ч 7Ч, (Київстар) О97 6Ч9 22 72, або (Лайф) О6З 7О7 ЧЧ ОЧ (Віктор)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...