Перейти до змісту

Фільм про Олику

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротенький, але цікавий фільм. 

Розповідь про давнє волинське містечко Олику, де понад 400 років правив рід литовсько-польських князів Радзивиллів. Двоє туристів обходять і розглядають найцікавіші місця і споруди – середньовічний замок князів, найгарніший костел Волині, парк та ін.
Фільм охоплює історію містечка з 16 по 21 століття. 

(С) Джерело

Опубліковано

Супер фільмєц,сьогодні дивився,неможливо відірватися.

Я там був у замку років з 5 назад,атмосфера,ну як вам сказати...хто дивився кіно "Остров проклятих" ото щось типу цього,жесть, і мурашкі по кожі))))

Опубліковано
33 минуты назад, yura-patriot сказал:

Я там був у замку років з 5 назад,атмосфера,ну як вам сказати...хто дивився кіно "Остров проклятих" ото щось типу цього,жесть, і мурашкі по кожі))))

Була в замку цього літа, лазили ще по закутках (є там така місцина, схожа на Нарнію))) Зараз знайду фото. І зі сторони озер ну дуже гарно. Шкода, що там дурка. 

А помітили, які стрьомні ворони живуть на деревах перед замком? І те їхнє постійне крякання заставляють дійсно почуватися немов у якомусь фільмі жахів. 

А ще для додаткового викиду адреналіну можна зайти у відчинені двері приміщення, де безпосередньо є люди, які перебувають на лікуванні. Відчуття, чесно, бббрррр...

Опубліковано
4 хвилин тому, Forever Autumn сказано:

"зелена Нарнія"

Фентезі)))) Туди в ночі, при світлі місяцю йти тре-адреналін забезпечено)))

Опубліковано
5 хвилин тому, Forever Autumn сказано:

А помітили, які стрьомні ворони живуть на деревах перед замком? І те їхнє постійне крякання заставляють дійсно почуватися немов у якомусь фільмі жахів. 

А ще для додаткового викиду адреналіну можна зайти у відчинені двері приміщення, де безпосередньо є люди, які перебувають на лікуванні. Відчуття, чесно, бббрррр...

Ой всьо, аж перетрусило) іду я кота пожмякаю,бо як згадаю то капєц,але сама Олика це гарне місце.

Опубліковано

Палиця вже і туди добрався, людей звільняють потроху...

шкода що кладовище не збереглося, там колись майже все в плитах було, навіть прочитати можна було.

Опубліковано
11 час назад, Oli сказал:

Палиця вже і туди добрався, людей звільняють потроху...

шкода що кладовище не збереглося, там колись майже все в плитах було, навіть прочитати можна було.

А нам місцевий мешканець влітку розказував, що типу скоро звідти заберуть психушку (вважаю, що давно пора),і що замком займеться наслідник з Литви, нібито його знайшли вже пару років як.

Опубліковано

Я теж чув цю історію... Правда раніше, ключове слово"скоро", воно таке не однозначне...

Надіслано від мого XT910, використовуючи Tapatalk

Опубліковано
50 хвилин тому, Forever Autumn сказано:

нібито його знайшли вже пару років як.

наслідники живуть в Польщі, як і сам князь там жив колись,  вони доволі часто приїздять в Олику...  

а замком займеться Палиця, він же сам так казав коли був там перед виборами.

щодо закриття...  відділення таки скорочують тобто ліжко-місця, Палиця сказав що лікарня буде діяти..  але ж ми то знаємо що це лише слова...

Всередині там дивитись нема-що...  хіба що льохи з старою цеглою але і вони закидані цементом.

ще можна подивитися котельню, стара цегла з печатками та ін.  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...