Перейти до змісту

Вартість стоянки у Луцьку

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу автовласників відписатись, для збору статистики - можливо комусь допоможе.

1. Район міста

2. Опис: стоянка з абонементом, нічна парковка, гараж у кооперативі або у приватному секторі (саме оренда)

3. Вартість (за місяць/добу )

4. Для парковок/кооперативів - наявність вільних місць(можливість приїхати і поставити на ніч/взяти місячний абонемент)/гаражів під оренду

Для прикладу(все видумане):

Район Вишкова

Металевий гараж у кооперативі, є яма, світло

500 грн/місяць плюс електрика

Є декілька гаражів в оренду, цілодобова охорона, собаки, в"їзд за перепустками, в кооперативі є кілька майстрів (підвіска/двигун/кузов тощо) і т.п.

Опубліковано

За ТЦ Варшавський

Стоянка

210 грн в місяць - абонемент. Якщо без абонементу - 10грн/доба

Місця вистачає як для легкового транспорту так і для вантажного, є естакада.

Гаражі в тому районі від 300 до 500, але знайти важкувато.

Опубліковано

Район вул. Дубнівська (поворот направо за Автодором)

Гаражний кооператив

За 200 грн можна зняти металевий гараж

Є вода та естакада на території. Світло залежить від конкретного гаража.

Опубліковано

Певно найдешевша на місяць в нас на ДПЗ стоянка)), на об'їздній біля стадіону, ще поруч автосервіс Женіка. Не знаю актуальну ціну, але літом була 150 грн/місяць. За добу 10 грн. Місця на ніч були завжди, коли б я не приїхав. Літом ставив на місяць, коли їздив на відпочинок за кордон - також не було проблеми з місцем. Є там ще пару боксів і також місця під накриттям, але там завжди зайнято.

• 1 рік потому...
Опубліковано

автостоянка біля ПатіоДіФіорі - 500 грн/міс., 25 доба      (місць на місячний абонемент немає)

автостоянка біля Глобуса - 300 грн/міс., 10 доба               (місць на місячний абонемент немає)

• 1 рік потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Хтось користується автостоянкою навпроти Юванта?

Кажуть, що бували випадки, що охорона зливала пальне з машин, а також охоронці вживають по ночах. Чи правда?

Опубліковано
46 хвилин тому, Arden сказано:

Хтось користується автостоянкою навпроти Юванта?

та що через дорогу, біля колій?

брат вже кілька років користується, ставить там вже не першу машину - пальне не зливали, авто не вскривали/не дряпали.

А от синіх охоронців - навіть я бачив, якось там бачив.

P.S. Як з сучасного авто - злити пальне, там щоб сигналка не волала - це раз, а друге - там же решітка в горловині?

Опубліковано
8 минут назад, Bliksss сказал:

та що через дорогу, біля колій?

брат вже кілька років користується, ставить там вже не першу машину - пальне не зливали, авто не вскривали/не дряпали.

А от синіх охоронців - навіть я бачив, якось там бачив.

P.S. Як з сучасного авто - злити пальне, там щоб сигналка не волала - це раз, а друге - там же решітка в горловині?

Так вона.

З сучасного ніяк "по тихому", але просто сам факт насторожує.

Там при абонименті на місяць закріпленого місця немає? Прийїхав і став де є місце, правильно?

Опубліковано
2 хвилин тому, Arden сказано:

Там при абонименті на місяць закріпленого місця немає? Прийїхав і став де є місце, правильно?

точно не знаю, не цікавився, брат ставить там своє авто - якщо у дворі місць нема, або службового буса - якщо ліньки їхати на базу, тобто - не щодня користується.

Опубліковано
  1. А під мостом на Перемоги що по цінам/місцям, може хто знає?
  2. В районі центру десь є толкові стоянки? Є думка поставити авто допоки дороги в місті хоч трохи не підлатають.
Опубліковано

По цінах тих що я знаю.

Стоянка біля колій навпроти Варшавського - 350 грн/міс, але вона вже доживає своє

Навпроти Юванта - 450 грн/міс

Під мостом на Рівненській - 490 грн/міс

Порт Сіті - 1500 грн/міс

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...