Перейти до змісту

Ремонт, заміна, діагностика турбін, турбокомпресорів.

Soprano

Рекомендовані повідомлення

Ми виконуємо заміну турбокомпресорів, діагностику, перевірку, капітальний ремонт.

- Діагностика
- Вияснення причини поломки турбокомпресора
- Демонтаж
- Чистка системи ТКР
- Заміна всіх запчастин турбіни за винятком перепускного клапана і корпусу (залишаються Ваші)
- Перевірка
- Установка на автомобіль

Ми працюємо лише із перевіреними і якісними запчастинами.
Процес діагностики і ремонту залежить від наявності запчастин і стану системи ТРК і самого ТРК.

ТРК - турбокомпресор.

На всі питання відповім тут, щоб всі могли почитати, гадаю це багато кому буде цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми- це хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, EleKtrik сказал:

Ми- це хто?

Ми це - я і мій напарник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить.

Де ви знаходитесь?

Як з вами зв'язатись?

Де проводите власне реставрацію вузла турбіни? 

Чи перевіряєте герметичність системи на предмет підсосів і втрат тиску?

Чи перевіряєте/чистите/ремонтуєте/замінюєте клапан EGR, патрубки біля нього, впускний колектор?

Автомобіль Peugeot Expert 2001 2.0HDi. Має нехарактерну "турбояму" (але при вимкненні фішки керуючого клапана на ЕГР пропадає), а також підвиває на обертах двигуна 1600-2000. Вже тисяч 40 так наїздив... Динаміка є, напрягають вище вказані моменти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже "Альтернатива" чи пак "Дизельсервіс" на Ківерцівській займається суперпроХвесійно турбінами......а толку нуль в основному........ Гарантія ? Які турбіни робите? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, zzzvalentinxxx сказал:

Цікавить.

Де ви знаходитесь?

Як з вами зв'язатись?

Де проводите власне реставрацію вузла турбіни? 

Чи перевіряєте герметичність системи на предмет підсосів і втрат тиску?

Чи перевіряєте/чистите/ремонтуєте/замінюєте клапан EGR, патрубки біля нього, впускний колектор?

Автомобіль Peugeot Expert 2001 2.0HDi. Має нехарактерну "турбояму" (але при вимкненні фішки керуючого клапана на ЕГР пропадає), а також підвиває на обертах двигуна 1600-2000. Вже тисяч 40 так наїздив... Динаміка є, напрягають вище вказані моменти.

90% що проблема в самому EGR.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, VovkleV сказал:

вже "Альтернатива" чи пак "Дизельсервіс" на Ківерцівській займається суперпроХвесійно турбінами......а толку нуль в основному........ Гарантія ? Які турбіни робите? 

Якщо Ви не задоволені роботою гаражних СТО, тоді ставте новий, оригінальний турбокомпресор у офіційного диллера Вашого авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях був ремонт турбокомпресора VW Golf 4 1.9TDI 85kW. Клієнту обійшлось все у 260$. Запчастини, робота, промивка систкми ТРК.

Тобто, за 260$ у клієнта стоїть новий турбокомпресор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а телефон для контакту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як балансуєте, на якому обладнанні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кагбе, якщо ви не секретна організація, напишить будь-ласка номерок для контакту, щоби можна було вияснити деякі нюанси та питання в телефонному режимі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже задавав ряд запитань) Їм клієнтів з борди треба як ото голодному ср..ти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, zzzvalentinxxx сказал:

я вже задавав ряд запитань) Їм клієнтів з борди треба як ото голодному ср..ти!

Клієнтів з борди одразу у vip-и.

Наразі я по справам з-за кордоном, в телефонному режимі відповісти на питання не зможу. Та і не довідкова я, не google.

Кого що цікавить, пишіть у приватні повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай, коли організовуються комерційні послуги, то набивають клієнтуру - номери і оголошення на кожному кроці, якась реклама і т.п. Кому потрібно - дзвонять і питають. Ну немає в мене бажання строчити багато букв і багато чого не розумію, потрібно по телефону проконсультуватись, домовитись. А тут конспірологи... Нафіга взагалі такі оголошення подавати, морочите людям голову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, zzzvalentinxxx сказал:

Ну немає в мене бажання строчити багато букв і багато чого не розумію, потрібно по телефону проконсультуватись, домовитись. А тут конспірологи... Нафіга взагалі такі оголошення подавати, морочите людям голову?

Ваш колега Vovklev постами вище написав пару організацій які займаються тим чим і я. Зверніться туди, якщо у Вас така нагальна потреба у цьому.

Та і навіщо в телефонному режимі, під'їдьте до них і поспілкуйтесь вживу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"шонібудь", пане, топікстартер - реально є зацікавленість зробити турбіну (дружбану потрібно) -  а у відповідь: - набіса вам мій номер) прекрасно просто прекрасно

Удачі у бізнесі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, VovkleV сказал:

"шонібудь", пане, топікстартер - реально є зацікавленість зробити турбіну (дружбану потрібно) -  а у відповідь: - набіса вам мій номер) прекрасно просто прекрасно

Удачі у бізнесі!

Цитата із мого попереднього повідомлення:

Цитата

Наразі я по справам з-за кордоном, в телефонному режимі відповісти на питання не зможу. Та і не довідкова я, не google.

Кого що цікавить, пишіть у приватні повідомлення.

Якщо жирним шрифтом недостатньо, можу збільшити.

По приїзду, зрадістю допоможу Вашому дружбану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...