Перейти до змісту

Вулиця Черчицька чи Чернишевського?


laser

Рекомендовані повідомлення

Короче проблема почалася з того, що Гугл не може нормально розрахувати маршрут від і до моєї хати. я навіть не можу вказати свою домашню адресу, бо вказує щовсім на інший будинок. Живу в приватному секторі, да він слабувато промальований і пронумерований, але тут вилазить проблема з назвою вулиці !!

За всі 20 з гаком років вулиця чернишевського була в табличках на будинках і в розмовній мові поміж людей там де відмічено ЗЕЛЕНИМ кольором. Нумерація від вулю Ковельської до Стиру. Нумерація неперервна помоєму і в 80% розставлена вірно. Колись в дитинстві ми школярами розносили листівки до 9 травня ветеранам, то пам'ятаю що лєві номера (ті які трудно знайти) мали в основному новобудови, і були вони досить розкидані. но це не головне. номерація там особлива болюча тема, може яксоь згодом зачеплю.

 

Так ось ОРАНЖЕВИМ теж як правило називали Чернишевського, і коли прохожі питали дорогу і шукали якийсь номер, то їх завжди направляли на зелений відрізок дороги, бо по оранжевому будинків практично немає.

 

З розбудовою приватних ділянок біля поліклініки МВС та пожежної частини поступово подавали номера і туди ( СИНЯ ділянка). Причому Ці всі будинки теж відносяться до чернишевського! Окремої назви вулиці немає, провулків теж. Закуток такий був спочатку геть невідомий. навіть таксисти не знали де шукати. Благо останні 5-10 років вони все добре знають.

 

З недавнього часу гугл запустив мапмейкер де можна вручну виправити і покращити карту свого регіону. Тобто є шанс навести порядок, хоча там і правила редагування дурні і пропихнути правку важко. Власне проблема в тому, що по якійсь причині карти пропонують назву вулиці як ЧЕРЧИЦЬКА. Ніколи про таку не чув. на скільки це офіційна, правильна назва? Можливо це історична? бо тут було село Черчиці? Але ж на хатах повсюди таблички ЧЕРНИШЕВСЬКОГО...

 

Міська рада може надати якусь інфу по цьому поводу? Було б чудово якби того чернишевського декомунізували нахрен і розділили на три окремі вулиці.

 

4524244.png

42.jpg.dcf853213e929ded24700b874fb86a3e.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По генплану часточка вулиці Чернишевського, а інша частинка - Черчицька. Геть не так як зазвичай на картах Луцька.
Генплан якогось 2008-2009 року, кажись.

genplan.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частина яка позначена синьою лінією така ж стара забудова як і інша, новий тільки багатоповерховий будинок за пожчастиною

P.S. Ту частину вулиці яка іде до конюшень перейменували, але щось не можу знайти рішення 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю з якого часу, але так, мій будинок тепер на вулиці Черчицькій знаходиться навіть по навігації :). Думаю, що все офіційно, але нікого точно не повідомили, бо прописку не міняв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

генплан генплану рознь...

видно дійсно тре писати в міськраду чи якесь містобудування, щоб роз'яснили що де і чим названо...

33333333333.png

2222222222222.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...