Перейти до змісту

Порадьте відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

системні вимоги 8 і більше, взяти той же Doom4

читав, писали ті, хто купив гру, що дууууже оптимізована.

Про смисл там мова не йде :)

А от про те, що навіть і без 10хх і на 6ХХ / 7ХХ / 9ХХ

без проблем. Гладенько. І що Заявлені вимоги завищені.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 хвилин тому, Zheny@ сказано:

читав, писали ті, хто купив гру, що дууууже оптимізована.

Про смисл там мова не йде :)

А от про те, що навіть і без 10хх і на 6ХХ / 7ХХ / 9ХХ

без проблем. Гладенько. І що Заявлені вимоги завищені.

Навіть якщо взяти стареньку Call of Duty: Ghosts, то вона не запускалась на 4Gb, потім випустили патч, але лагів це не забрало :) В консолях зараз 8Gb, а порти жеруть більше, тому про менше 8Gb можна забути.

Опубліковано

alexvvv

ті що ігри я граю це макс тре 4 -6 гіга оперативки (дота 2,ворлд оф танкс,армата ,еуро трук симулятор,кс го,а дум 4 мене якось не цікавить )

Опубліковано
15 часов назад, walwet сказал:

забув написати в темі бж в мене 400 ват

Вати в БЖ бувають різні, модель БЖ в студію. Мож його тре міняти разом з відяшкою.

Опубліковано
14 часа назад, Litovets сказал:

Вати в БЖ бувають різні, модель БЖ в студію. Мож його тре міняти разом з відяшкою.

модель хз,зараз не вдома,возив системника до одного з форумчан і він казав що бж норм 

Опубліковано

Максимум, ціна-якість, беріть 7870 або gtx660. Щось потужніше немає сенсу. Якщо підключений один вінт, нічого не розганялося, й не підключено інших приблуд, бж має потягнути, але з напрягом. Колись в самого на стояла gtx650, памятаю що біошок інфініті йшов більш менш нормально.

Опубліковано
22 часа назад, AnimaNoir сказал:

Максимум, ціна-якість, беріть 7870 або gtx660. Щось потужніше немає сенсу. Якщо підключений один вінт, нічого не розганялося, й не підключено інших приблуд, бж має потягнути, але з напрягом. Колись в самого на стояла gtx650, памятаю що біошок інфініті йшов більш менш нормально.

вінт 1

ссд1 

Опубліковано
В Saturday, September 03, 2016 at 11:58, AnimaNoir сказал:

https://www.overclockers.ru/softnews/51643/BioShock_Infinite_-_minimalnye_i_rekomendovannye_sistemnye_trebovaniya_obnovleno.html цей біошок ? тут такі потреби шо я на старій відясі запущу (gt9600gso)

• 6 місяців потому...
Опубліковано

MSI Radeon 260X 1gb . в хорошому стані, стояла в робочому компі, не розганялась, ,наявність пломб. Гарантія закінчилась тиждень тому... Продаю бо купив нову.

1900

Опубліковано
5 годин тому, Alberto сказано:

MSI Radeon 260X 1gb . в хорошому стані, стояла в робочому компі, не розганялась, ,наявність пломб. Гарантія закінчилась тиждень тому... Продаю бо купив нову.

1900

MSI Radeon R7 260X 1gb

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...