Перейти до змісту

Лагідна українізація

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я тут вам приніс свої цитати з 2007 року - для тих, хто думає, що "я змінився".

Оця вся "війна" почалась з Кисельова, якого ретранслювали на схід. Росія просто цитувала деяких "наших діячів" - на Донбасі. І пішли "бандерівці", "каратєлі" і т.п.

Чим більше "патріоти" любили Україну, тим більше Донбас бачив у цих "патріотах" своїх ворогів.

Замість "лагідної" українизації, яка не до вподоби більшості "патріотів" - маємо нелагідну, з Хуйлом, який розповів Донбасу все від Ч до Ї.

Цитувати

те, що треба єднатись - згідний з Вами на 1000%(перейшов аж на Українську!), але , чи не ввважаєте Ви, що є якесь протирічча у такому єднанні....

Припустим, Ви об'єднаєте ВСЮ країну... а у якому статусі буде схід-південь? Ви станете силою нав'язувати людям НЕРІДНУ їм мову!

Схаменіться ВСІ!!! Ви , з одного боку, НЕ НАВ'ЯЗУЄТЕ мову, а з другого - пінитесь, коли хтось її не розуміє!(звісно,бидло є всюди, але то окремо!)

Вкотре виходить, що всі рівні, але україномовні чомусь рівніші за інших. Вам це нічого не пригадує?

Думаю, багатьом треба подумати, а потім казати!!!

Цитувати
говоря об этносе, мы имеем в виду коллектив людей, который противопоставляет себя всем другим таким же коллективам, исходя не из сознательного расчета, а из чувства комплиментарности — подсознательного ощущения взаимной симпатии и общности людей, определяющего противопоставление «мы — они» и деление на «своих» и «чужих».

а тепер, говорячи про єднання, скажіть , хто для ВАС чужий.....

Опубліковано

Тут не посперечаєшся, якби не було "патріотів" та української мови, зараз би не було війни, був би "русскій мір" 

Опубліковано
1 минуту назад, KaRRamba сказал:

Бачу тобі все більше немає чим занятись,

о, крепко зайнятий прийшов :) 

2 минуты назад, KaRRamba сказал:

та займись нарешті вже чимось

бистро Дімон мєтнулся, тобі карамба наказав 

zloy-shkolnik_14394237_orig_.jpg

Опубліковано

Карамба сьогодні в ударі, навіть не побоявся підписатися справжнім ім'ям, знехтувавши анонімністю :)

Опубліковано
2 годин тому, KaRRamba сказано:

фамілії українські

взагалі то прізвища, якщо вже геть українською

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...