Перейти до змісту

предача о маршрутках на аверсе

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ОФФ_ТОП

был бы аверс нормальной конторой - об бы сам ролики в инет с такими передачами выкладывал....

ох, я забы,

у них сайта же нет......

Опубліковано

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...

Я не вірю, ну не вірю, і ще раз не вірю, що більше половини людей кажуть "Так" на питання "Чи обгрунтовані вимоги перевізників підвищити тарифи на проїзд у маршрутках?". :lol:;)

Мабуть автодозвон у власників автобусних парків стоїть. :D

Опубліковано

Бачив тільки останню третину передачі десь.

Та зібрались собі, потріпались.

- Ну, Богдан ламається, після 500 км рульове.... На рейс не випустили

- Так ніхто ж не заставляє Богдан купувати. Купіть МАЗ з низькою підлогою... за 1 млн. гривень. :lol:

Заміські напрямки будуть виносити з центральних вулиць (Винниченка, Богдана Хмельницького).

Чекає нас підвищення... судячи з усього.

Опубліковано

Маршрутчікофф (власників) в топку, попіл на дорогі.

Фсе на лісапеди, здоровя + маршрутчікам бабло абламувати + мішать їм гнять на дарогах (прошлого літа - велосіпедіст (я) vs маршрутчік, пабеду отримав я..маршрутчік аткупився :rolleyes: )

Опубліковано
Так ніхто ж не заставляє Богдан купувати

Не хочеш купувати -

Не будеш працювати! (маршрутчиком)

Не будеш працювати -

Не будеш заробляти (на хліб)

:)

Опубліковано
Так ніхто ж не заставляє Богдан купувати

Не хочеш купувати -

Не будеш працювати! (маршрутчиком)

Не будеш працювати -

Не будеш заробляти (на хліб)

:)

Абсолютно вірно :)

Влада ніби дбаючи про Нас з Вами і заодно про місцевих виробників "каробачек" поставила жорсткі умови по транспорту і по режиму роботу, тому так і виходить - або ти працюєш, або непогоджуєшся. Це ж не перше "утопічне" рішення нашої влади - чого Ви хвилюєтесь, воно ще вилізе через кілька років, але тоді це вже ........

Опубліковано

але тоді це вже ........буде інша влада яка і буде розбиратися...

Причина подорожання ясна. Кінець строку договору про ціну проїзду закінчився (або закінчується), а договір - це заговор - як і Богданчикі і т.д. - з якого хтось бабло отримав.

На Транспортний відділ гнать не нуна - там беднягі, які тільки виконують, а не придумують бред, работають без графіка...а хтось бабло косить.

Опубліковано

Тепіра всьо от ісполкома завісить.

Інтєрєсно, кто і как голосувать бенджє(((

Я так понімаю, шо мер і зами - за повишеніє єнто получається 4 голоса. Гунчик тожа буде за, і секрерать сов"єта - шесть.

Вопрос в том, як проголосують зам ОДА Байцим, начальнік водоканала Корчук, начальнік міліції сотоваріщі. Але шесть із 11 - є, значить повисяьт проїзд(((

Опубліковано
Я так понімаю, шо мер і зами - за повишеніє єнто получається 4 голоса. Гунчик тожа буде за, і секрерать сов"єта - шесть.

Вопрос в том, як проголосують зам ОДА Байцим, начальнік водоканала Корчук, начальнік міліції сотоваріщі. Але шесть із 11 - є, значить повисяьт проїзд(((

Якраз ті, шо на маршрутках їздять. :lol:

Опубліковано

Там одного зама міського голови здається (не пам"ятаю прізвище) спитали як часто він користується тролейбусом -- відповів що зараз рідко, більше маршруткою... ну і на що це схоже?

А ще прозвучало, що в одному із міст України після підвищення плати маршрутки їздили у збиток місяць! Ех, наші б поїздили з пів року так, тоді б хай далі ще підвищували! :(

Опубліковано

А яка ціна буде критичною?

Пасажирів заставить:

а) піти пішком;

б) пересісти на тролейбус;

в) пересісти на велосипед;

г) пересісти таксі :)

д) пересісти на власну машину;

є) штурмувати мерію...

Перевізників:

а) продати автобус, зайнятись чимось іншим;

б) перестати возити пасажирів у Луцьку;

в) пустити на лінію додатковий автобус;

г) всіма засобами добиватись права перевозити людей по Луцьку...

Опубліковано
А ще прозвучало, що в одному із міст України після підвищення плати маршрутки їздили у збиток місяць! Ех, наші б поїздили з пів року так, тоді б хай далі ще підвищували! :D

Вот же ж уроды!!! :rolleyes: Нафига всем лапшу на уши вешать???

IMHO: Ни один, повторяю, ни один нормальный бизнесмен в своем уме не станет столько времени вести заведомо убыточный бизнес. Не поверю. Если был прессинг со стороны власти, так на то есть другие методы - автобосы типа ломались, водители типа болели и пр, лишь бы поменьше выпускать транспорт в "убыточные" рейсы. Ничего подобного, по крайней мере в Луцке, до НГ я не замечал...

Опубліковано

SunSeth

Якраз ті, шо на маршрутках їздять.

))))

Нє, развє шо Стемковський))) Рєально я него не раз видів, як на марщрутьку садіться)))

Chill

+1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...