Перейти до змісту

Хто прошиє xiaomi redmi 3 pro

Рекомендовані повідомлення

То що вже зтось комусь прошивав на miui8?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

Теж цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не лінуйтесь, зайдіть на http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=729572, там все є , головне щоб руки прямі були, бо всяке буває :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошив на 8.Прошивка-бомба,телефон змінився дуже,айфони відпочивають)))Немає непотрібного китайського мотлоху,працює швидше.А найголовніше-гарна українська мова не тільки в меню і в настройках,а і в програмах типу компас,сканер,погода і т.д.Рекомендую!Прошивка 8.0.2.0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, soccer сказано:

Прошив на 8.Прошивка-бомба,телефон змінився дуже,айфони відпочивають)))Немає непотрібного китайського мотлоху,працює швидше.А найголовніше-гарна українська мова не тільки в меню і в настройках,а і в програмах типу компас,сканер,погода і т.д.Рекомендую!Прошивка 8.0.2.0

Хто і де шив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@TreNeR , мені прошиєш? В мене ще якась в'єтнамська прошивка стоїть, вище я постив скрін... Що по часу і грошах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, TreNeR сказано:

Шив я.

А от і майстер.Дякую,телефон не впізнати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую TreNeR

все працює просто супер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки, можливо хтось вкурсі. В мене телефон в режимі очікування сьогодні почав швидко розряджатися. Якась фігня їсть заряд. Хто що скаже? Ось скріни

Screenshot_2016-09-10-17-18-56_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2016-09-10-17-19-07_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2016-09-10-17-19-34_com.miui.securitycenter.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не дає заснути. Я для відлову користувався Battery MIX. Постав на пару днів, побачиш що жере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нове питання по Xiaomi-після прошивки телефона не бачить ноутбук.драйверів знайти не можу,ті що знайшов,нічого не дали.у когось із "свіжопрошитих"щось подібне є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може налагодження по USB включене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 11.09.2016 at 15:00, Nazarqa сказал:

Хірасє :) 150 гриваків за 5 хвилин роботи, і 5 хвилин читання форуму 4pda. От лінтя

тобі хто не дає заробити репутацію толкової надійної людини й заробляти тих самих 150 гриваків за 5 хвилин роботи ? Це по перше, а по друге, люди платять 150 гривень не за 5 хвилин роботи, а за те, що людина буде знати, що робити, якщо при перепрошивці щось піде не так й телефон не перетворится на *кірпіч*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nazarqa сказал:

навіщо купувати телефон, якому ти не зможеш дати ради ?

Ппц логіка. То давай машини не будем купувати, бо сам не починеш в разі поломки чи аварії...штани не по розміру, бо сам не вшиєш...телевізори, годинники, тощо, бо якщо щось згорить, плата чи якась шестирьонка зламається, то чьо, заліз в Інтернет, найшов інструкції і сам починив...

Можливо хай кожен краще займається своїм ділом, тим, яке вміє робити краще за інших? Наприклад мені, щоб розібратися в тому смартфоні, перелопатити форуми - потрібно цілий день потратити і то не факт, що я досягну успіху в тому ділі. Я за той день на роботі зароблю мінімум 500 гривень. То може краще дати спеціалісту 150 гривень і спати спокійно? Нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Nazarqa сказал:

звідси виникає питання, навіщо купувати телефон, якому ти не зможеш дати ради ?

1973.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Nazarqa сказано:

І звідси виникає питання, навіщо купувати телефон, якому ти не зможеш дати ради ?

В мене брат (айтішнік досить серйозного рівня) за тиждень написав прошивку під бортовий компьютер до своєї тачки. Не "прошив", а саме "написав". Але під капот - не залазить. Все - на сервісі. Він, напевно дурачок якийсь - не може за інструкціями дизель налаштувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, difoto сказал:

В мене брат (айтішнік досить серйозного рівня) за тиждень написав прошивку під бортовий компьютер до своєї тачки. Не "прошив", а саме "написав". Але під капот - не залазить. Все - на сервісі. Він, напевно дурачок якийсь - не може за інструкціями дизель налаштувати.

:0016:Брат знає, що ти тут про нього пишеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, difoto сказано:

Ну якщо ти серйозно то твого брата можна зрівняти з топовим хакером, оскільки отак от написати прошивкушику на те чого небачиш то да, 

ну або так і скажи злив те що було і допіляв напільніком як більшість із нас, правда деякі тут як бачим навіть незнають шо таке рашпіль :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vaz75 нєа. І чого б то так ржати? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 hours ago, Voronin10 said:

Ну якщо ти серйозно то твого брата можна зрівняти з топовим хакером, оскільки отак от написати прошивкушику на те чого небачиш то да

Це ж треба ще й "дрова" до того заліза написати... Дійсно, "айтішнік досить серйозного рівня".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, SunSeth сказано:

Це ж треба ще й "дрова" до того заліза написати... Дійсно, "айтішнік досить серйозного рівня".

Щоб писати дрова треба знати специфікацію всього заліза, чи вона є у відкритому доступі також питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже пойняв, що тут всі спєци нііб*цца. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Qualcomm це проц, а xiaomi, це бренд. НЕ плутай. Останні лочать рекавері і допобачення. А якшо вистачило розуму підтягувати по повітрю апдейт... ну кароч. Тут ти не правий.

Створити прошивку, якщо ти в тому "купаєшся" - це діло натхнення. Молодець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, vetalforever said:

Qualcomm це проц

А Самсунг це телевізор.

12 minutes ago, vetalforever said:

Створити прошивку, якщо ти в тому "купаєшся" - це діло натхнення.

Створити і написати це різні речі. "НЕ плутай".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...