Перейти до змісту

Про блокування "активістами" Управління ПП

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 минуту назад, Sh_Ok сказал:

Я лише наполягаю що подібні акції є неправомірні і недопустимі.

Ці акції будуть повторюватися постійно, бо:

- бо в рядах поліції залишилося купа колишніх мєнтів-хабарників;

- в ряди поліції потрапили елементи, яким там нічого робити;

- копам надається право безпідставно, без будь-якої доказової бази писати постанови на громадян, змушуючи їх витрачати свій час і гроші, доводячи свою правоту в суді;

- копам за їх безпідставно виписані постанови не передбачено ніяк покарань.

P.S. І не треба узагальнювати. Ми розбираємо цей конкретний випадок і ви прекрасно розумієте, кого я назвав клоуном. Теж саме стосується і ПДР. Пропоную оперувати конкретними аргументами і фактами по цій ситуаціїї. 

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
24 хвилин тому, sergkots сказано:

Візьмемо дорогу Луцьк - Рівне, її погані ділянки де фури розбили праву полосу. По правилах я (В1) мушу зайняти праву смугу - рухатись дозволених 90 км/год вже відповідно не можу і мене відповідновипереджають (В2). Після обгону він змушений відповідно до п. 11.5 зайняти праву смугу а оскільки вона розбита то теж скидає швидкість. Тепер моя (В1) смуга зайнята і я відповідно можу перестроїтись на ліву смугу та випередити В2, після чого все має йти по колу відповідно до п.11.5.

Так? Чи можливо є у правилах пункт, що вирішує таку ......... ситуацію?

А їхати спокійно за В2 ніяк? обв"язково в доганялки бавитись? 

Опубліковано
23 минуты назад, Sh_Ok сказал:

Мабуть нікому, заплатили б нишечком в кишеню даішнику і поїхали з миром. або отримали б духопеликів в кращих традиціях ментів. 

Не вгадали - колишні даішники їх би за таке навіть не зупинили :)

Опубліковано
4 минуты назад, Sh_Ok сказал:

Тобто пропонуєте всім їхати "паровозіком" по розбитій ділянці траси зі швидкістю 40 км/год, а хороша ліва смуга нехай залишається порожньою? :)

Опубліковано
7 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

Відповідно до правил коли переді мною буде їхати авто на швидкості 40 км/год я маю повне право його випередити на швидкості 90 км/год. 

Чому вам тоді потрібно обганяти пішоходів? Їдьте за ними спокійно. Куди гнатись?

Опубліковано
12 хвилин тому, Savage сказано:

1. Помиляєтесь - мого родича, наприклад, колишні даішники за таке зупинили

2. Щодо даної ситуції - не забувайте, що даного водія зупинили біля посту на Цуманському перехресті. Там, по-перше, дорога не така розбита, щоб не можна було рухатись в правій полосі. І, по-друге, стоїть обмеження швидкості перед постом, що теж знімає проблему, що хтось змушений повільно рухатись саме через поганий стан дороги.

Опубліковано
8 хвилин тому, Savage сказано:

Ну це дивлячись яка виручка була в той день

3 хвилин тому, Savage сказано:

Тобто пропонуєте всім їхати "паровозіком" по розбитій ділянці траси зі швидкістю 40 км/год, а хороша ліва смуга нехай залишається порожньою? :)

Ну ініціюйте зміни до правил дорожнього руху. доводьте що їхати паравозіком ну ніяк не можливо для вас. про всяк випадок перед тим погугліть наслідки переганялок. 

Опубліковано
2 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

Ну ініціюйте зміни до правил дорожнього руху. доводьте що їхати паравозіком ну ніяк не можливо для вас. про всяк випадок перед тим погугліть наслідки переганялок. 

А ПДР такі випадки розрулюють доречі.

Опубліковано
32 хвилин тому, Savage сказано:

Ці акції будуть повторюватися постійно, бо:

- бо в рядах поліції залишилося купа колишніх мєнтів-хабарників;

- в ряди поліції потрапили елементи, яким там нічого робити;

- копам надається право безпідставно, без будь-якої доказової бази писати постанови на громадян, змушуючи їх витрачати свій час і гроші, доводячи свою правоту в суді;

- копам за їх безпідставно виписані постанови не передбачено ніяк покарань.

P.S. І не треба узагальнювати. Ми розбираємо цей конкретний випадок і ви прекрасно розумієте, кого я назвав клоуном. Теж саме стосується і ПДР. Пропоную оперувати конкретними аргументами і фактами по цій ситуаціїї. 

в цьому конкретному випадку клоунів я бачу лише в блокувальниках. 

звідки ви взяли що постанова виноситься без доказової бази і безпідставно? ведеться постійна відеозйомка на боді-камеру копів. ніхто не забороняє водію встановити відеореєстратор. ніхто не забороняє вам стати копом і забезпечити справедливість. зрештою ніхто не забороняє вам долучитись до патрулювання ГШР тої ж Самооборони, до журналістської групи "Нічна варта" - методів скільки завгодно. 

Опубліковано

@Sh_Ok, тобто вам все рівно, що описана вище ситуація граничить з ідіотизмом? Головне, щоб було по закону?

Але я більш ніж, впевнений, що вулицю ви переходите не завжди в встановленому місці. Цікаво, чому там ви дозволяєте собі порушувати закон, якщо для вас закон - це безапеляційна норма поведінки, від якої не можна відступати під жодним приводом?

Опубліковано
36 хвилин тому, Savage сказано:

@Sh_Ok, тобто вам все рівно, що описана вище ситуація граничить з ідіотизмом? Головне, щоб було по закону?

Але я більш ніж, впевнений, що вулицю ви переходите не завжди в встановленому місці. Цікаво, чому там ви дозволяєте собі порушувати закон, якщо для вас закон - це безапеляційна норма поведінки, від якої не можна відступати під жодним приводом?

звісно я не взірець, але розчарую вас - вулицю переходжу лише у встановленому місці. уже років 20, після того як дитина зробила мені зауваження. 

Опубліковано

Відео не дивився, але вставлю свої 5 копійок.

п. 11.5 ПДР тут вже наводили.

Ключова фраза в першому повідомленні - "на Цуманському посту". Нагадати про обмеження швидкості 90-70-50? Відповідно - ніякого обгону/випередження і рух (11.5) по крайній правій смузі. Все.

І права полоса там цілком прийнятна для руху по ній.

Опубліковано
14 minutes ago, fedot said:

Там у відео активісти ніби згадують, що водій об'їжджав перешкоду у вигляді дикого койота :) 

Опубліковано
25 хвилин тому, fedot сказано:

п. 11.5 ПДР тут вже наводили.

Ключова фраза в першому повідомленні - "на Цуманському посту". Нагадати про обмеження швидкості 90-70-50? Відповідно - ніякого обгону/випередження і рух (11.5) по крайній правій смузі. Все.

І права полоса там цілком прийнятна для руху по ній.

Я мову взагалі вів про рух у лівій смузі - без прив’язки до того перехрестя. На наших дорогах п. 11.5 не завжди є можливість дотримуватись - через стан доріг та стан учасників дорожнього руху. Іноді правильним і безпечним рішенням є рух по лівій смузі. На Цуманському перехресті такої потреби дійсно немає.

А на відео рагулі - не здивуюсь якщо вони спеціально порушують ПДР, щоб створити резонансну новину.

Опубліковано

@Sh_Ok , по американським дорогам я б з радістю їздив в правій смузі, так як в них права смуга часто набагато краща, ніж наша ліва.

Опубліковано

@Savage ну там далі є рецепт як зробити щоб було як у Америці. Але ж не хочеться, правда? Краще своє лайном поливати а чужому заздрити? 

Опубліковано
1 година тому, Savage сказано:

@Sh_Ok , по американським дорогам я б з радістю їздив в правій смузі, так як в них права смуга часто набагато краща, ніж наша ліва.

Не відхиляйтесь від теми:

маємо Цуманський пост ДАЇ, де дорога можна скажати ідеальна. Маємо знаки 90-70-50. Порушив ПДР? Порушив. В касу заплатив, і більше не порушуй. Для чого ці тупі відмазки?

Опубліковано
9 минут назад, Sh_Ok сказал:

ну там далі є рецепт як зробити щоб було як у Америці. Але ж не хочеться, правда?

Навіщо оця демагогія і лицемірство? І ви, і я прекрасно розуміємо, що просто одного бажання тут недостатньо. Та й автор ролика це прекрасно розуміє, інакше не поїхав би в Америку за кращою долею.  

14 минуты назад, Sh_Ok сказал:

Краще своє лайном поливати а чужому заздрити? 

До чого тут заздрість? Просто обєктивна реальність - дороги в нас роблять через жопу. Якщо ж ви бажаєте говорити на чорне біле, тільки через те, що воно "своє" - ваше право. 

Опубліковано

@Savage ви й рецептів читати не хочете. Допоможу:

1. Починайте з себе

2. Поважайте закон

3. Платіть податки

4. Поважайте суспільство

5. Будьте свідомим

Де тут демагогія і лицемірство?

Опубліковано
21 минуту назад, Sh_Ok сказал:

Де тут демагогія і лицемірство?

В тому, що це все всерівно не покращить якість доріг, оскільки не має жодного відношення до них. Іншими словами: я можу бути хоч 10 раз свідомим і платити податки, але це не заставить компанію робити дороги по технології і при цьому не красти виділені кошти.

Опубліковано
24 хвилин тому, Savage сказано:

В тому, що це все всерівно не покращить якість доріг, оскільки не має жодного відношення до них. Іншими словами: я можу бути хоч 10 раз свідомим і платити податки, але це не заставить компанію робити дороги по технології і при цьому не красти виділені кошти.

@Savage 

1. Починайте з себе

Стосується кожного. 

Я й не кажу що рай настане завтра. Більше того і в Америці раю нема. Виховуйте дітей у повазі до закону і суспільства - і вони будуть жити краще. 

Опубліковано

@Sh_Ok , я вам говорю про конкретну проблему з дорогами, а ви мені знову штовхаєте чергову демагогію про рай на Землі.

Мабуть, продовжувати цю розмову далі немає сенсу. Я якось звик оперувати реальними фактами, а не ефемерними поняттями з присмаком утопічних ідей про ідеальне суспільство. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...