nikblack Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 01:41 #1 Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 01:41 Щиро вітаю Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя! Миру на сході України, і мирного чистого неба!
xforester Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:28 #2 Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:28 Всіх зі святом, з Днем Незалежності України!!! Сьогодні зранку в Донецьку в Ворошилівському районі на площі Конституції якийсь нормальний хлоп, патріот запустив Гімн України на динаміки, встановлені на стовбах..... Гімн лунав на весь квартал...Черговий диспетчер Центральної РЕС також виявився патріотом, і на дзвінки з Ворошиловського РЕСу повідомив, що на їх жарти реагувати не буде, і відключить світло тільки тоді, коли буде вказівка з поліції... Поки відключили світло на весь район, то пройшло хвилин 10... Весь цей яас гімн лунав бкзперервно... Поліцаї ловлять патріота...... Там така істерика, вся влада в паніці. ОЦЕ СВЯТО!!! Слава Україні!!!
xforester Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:30 #3 Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:30 На скільки я розумію ця новина ще не просочилася в ЗМІ...
xforester Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:49 #4 Опубліковано 24 Серпня, 2016 в 06:49 16 минут назад, xforester сказал: На скільки я розумію ця новина ще не просочилася в ЗМІ... О, вже є новина.......Добру підготовку провели перед святом...
lanima Опубліковано 24 Серпня, 2018 в 08:09 #7 Опубліковано 24 Серпня, 2018 в 08:09 Вітаю всіх з Днeм Нeзалeжності! нeхай і нe всe гаразд в нашому спільному домі. та я пишаюся своєю краіною. ми вистояли, ми змогли!нeхай так будe і надалі. нeхай слідуючий рік принeсe нам такий бажаний мир.. процвітання, злагоди і добробуту нашій Украіні і кожному з нас!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.