Перейти до змісту

Гідрогель для рослин і декору


Nata Li

Рекомендовані повідомлення

Гідрогель для рослин – це новий спосіб вирощування рослин, який дозволяє відмовитись від поливання і землі, має яскравий вигляд і є оригінальним елементом дизайну.

Гранули гідрогелю нетоксичні, безпечні для навколишнього середовища, гіпоалергенні.

В одному пакетику 100-110 кристалів, кожен кристал збільшується в розмірах до 300 разів.

Ціна – 8 грн. за 1 пакетик.

Тел./viber 095-91-95-378 (Наталя).

 

Матеріал стерильний, в ньому не розмножуються бактерії і не заводяться мошки. Після використання його можна висушити і зберігати до наступного разу в коробці у вигляді гранул.

 

Варіанти застосування:

·   Вирощування вологолюбних рослин (плющі, папоротники, спатіфіллум, пальма, юкка, драцена);

·   Для дизайну інтер’єру – гідро гель має прекрасний вигляд в прозорих скляних вазах, особливо гарний вигляд має, якщо поставити на підвіконник з сонячної сторони;

·   Для зрізаних квітів - крім суто естетичного ефекту це дуже практично, якщо у вас є маленькі діти або кішка, яка обожнює попити водички вночі з вази і попутно перекинути її;

·   Для ігор з дітьми – розвиток дрібної моторики (наприклад перекладати кульки з однієї ємності в іншу);

·   Декоративний освіжувач повітря – додати у воду декілька крапель ефірних олій.

 

Спосіб використання гідрогелю:

1. Підготуйте посуд для набухання гідрогелю та вазу для його розміщення.

2. Вміст упаковки помістіть в ємність для набухання і залийте водою. Якщо води мало, можна потім додати. Якщо багато – злити. Гранули не вберуть більше, ніж належить. Через 8-12 годин кольорові кульки готові до використання.

3. Помістіть кульки в прозору вазу і посадіть рослину. Коріння рослини бажано добре промити від землі або використовувати для посадки живця.

4. Періодично додавати в вазу трошки води або витягнути верхні кульки і замочити їх на 1-2 години. Можна також обприскувати водою з пульверизатора – таким чином волога буде стікати з верхніх кульок вниз, рівномірно їх омиваючи. Не можна заливати гідрогель у вазі з водою повністю, оскільки це перешкоджає надходженню повітря між гранулами і може погубити рослини, які не можуть рости у воді.

 

Додаткова інформація

Гідрогель виконаний у вигляді желеподібних кульок, що дозволяє кореням рослин проростати всередину капсул і отримувати живильну вологу. За рахунок кульовидної форми коренева система  рослини отримує оптимальний притік повітря.

Засіб має в своєму складі особливий полімер, схожий на вигляд із кристалами цукрового піску. Він називається акриламід. Гранули полімеру поглинають воду і збільшуються в розмірах в сотні разів. Згідно інструкції, гранули акриламіду перетворюються у своєрідні резервуари, які повністю заповнені вологою.

Термін експлуатації 1,5 – 2 роки, після чого він поступово розкладається, втрачаючи свій декоративний вигляд, але не властивості вбирати воду. Його можна просто закопати на грядці або клумбі, де полімер ще послужить певнийчас, зволожуючи рослини в посушливий період.

 

гідрогель1.jpg

гідрогель.jpg

гідрогель2.jpg

гідрогель3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...