Перейти до змісту

З 1 квітня

Mala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ ! У кого спина біла ? Пишіть хто "ведеться " на розіграші" або як можна пошуткувати над друзями , "сокамерниками " , знайомими ? Є цікаві варіанти ? Діліться досвідом .

Опубліковано

Bash жжот... :

Последние новости: 1 апреля 2008

Сегодня, в начале второго квартала 2008 года, Российская Академия Наук рада сообщить о начале сотрудничества с известным архивом сетевого фольклора — Цитатником Рунета (bash.org.ru).

Стороны обязуются провести ряд мероприятий, направленных на повышение грамотности сетевого населения. Лозунг новой программы: «БОР — это стопроцентная грамотность + интернетизация всей страны».

Я як зайшов офігів - замість цитат правила правопису і граматики :(

Опубліковано

"Одеса оголосила 1 квітня вихідним днем через проведення свята сміху "Гуморина".

Про це Українським Новинам повідомив представник управління інформації Одеської міської ради з посиланням на відповідне розпорядження мера Одеси Едуарда Гурвіца від 14 березня.

"Вихідний оголошений для надання можливості городянам взяти участь у широкомасштабних традиційних загальноміських заходах з нагоди щорічного відзначання свята гумору - "Гуморини", - сказав представник. "

Оце святкують ? Цікаво , це жарт ?

Опубліковано

В свое время,будучи в армии,на 1 апреля построил всю бригаду на плацу,пустив слух о прилете генерала корпуса!!!!

Был на дежурстве на телефонке,скучно,вклинился в разговор между дежурным по части и командиром роты РМО и смоделировал,что типа это они вклинились случайно в разговор генерала и нач.политотдела и услышали последнюю фразу генерала "Прилетаю вертолетом,сегодня и ни одна сволочь не должна узнать!"(изображал генерала даже не стараясь соответствовать оригиналу).Так как оба(и дежурный по части и командир роты) были после ночного загула,то тема прокатила.Я был в шоке,когда через час вышел покурить и увидел как вся бригада стоит на плацу по струнке и сьезжаются наши отцы-командиры.

Через 3 часа комбриг узнал,что генерал на охоте за 1000км от части!Что было с дежурным по части я рассказывать не буду. :)

Опубліковано

Hatahama77,

# Кіндрат 01.04.08 14:01

Перший комерційний політ з Маневицького космодрому заплановано рівно через два роки. Льоня-Космос з джерел, що заслуговують на довіру, купив квиток в бізнес-клас. На прес-конференції у Києві він заявив: “Я думаю, що заслуговую першим зустрітися з далекими родичами і Богом”. Деякі колишні і нинішні волинські високопосадовці також почали підготовку до польоту.

LOL

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...