Перейти до змісту

НАТО хуже гестапо?

Zevs_Isver

вы за вступление Украины в НАТО  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

я вот не пойму, какого х вобще в армию призывают, если ни на накормить, ни на одеть денег не хватает?

ладно - милиция на самообеспечении...

конституція України! шо мол кожень громадянин, повинен прослужить Батьківщіні! це його обов"язок перед КОнституцією і всім народом загалом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 129
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

НАТО фтопку как и всю нашу армию, ну разве что только ракетные войска оставить. Прикупить пару ядерных ракет дальнего действия, дабы не повадно было лезь к нам. И уже в тихой мирной обстановке решать внутригосударственные проблемы насущные ;)

паддерживаю на счьот ракет, дето их запрятать, и никуда ненадо вступать, ибо всьо равно кому то придецца подчинятся. А маленькая современная армия нужна тоже, от полезут Румыны через реку за нашим топинамбуром, и шо, ракеткой их? Они скажут, ну мы чють чють тока возьмем, мы же не будем за это пол страны своей радиацией накрывать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот не пойму, какого х вобще в армию призывают, если ни на накормить, ни на одеть денег не хватает?

конституція України! шо мол кожень громадянин, повинен прослужить Батьківщіні! це його обов"язок перед КОнституцією і всім народом загалом!

тіко перед народом, - Я Вася Бульба, складаючи присягу урочисто клянусь народу України бути вірним і відданим йому.

тоість, не президенту, не Батьківщині. Головне народ, земля не важлива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

типа: кто не служил-тот не гражданин? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так було В Римі помоєму, SPQR "сенат і граждане Рима" отслужиш, получиш гражданство, щас так в Росії навідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...