Перейти до змісту

Відставка мера.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні почув на роботі таку інфу. На офіційному сайті, звісно ж, тиша.

за те інші сайти не мовчать.

Хто вкурсі ,або підтвердіть або спростуйте. Хто там ближче до міськради?

Опубліковано

Цим журнашлюшкам треба пальці на руках поламати за такі статейки.

Навіть при тому що я цього старого злодія не підтримував ніколи і розумію що йому на жителів срати – уподоблюватися йому не варто, людей треба поважати, особливо важко хворих

Цікавити повинен не стан здоров’я мера, а те, яка наволоч прийде на його місце :) і тут очікується нереальна срака у вигляді афериста, напроти якого Романюк здається дитиною малою

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

У палиці є кандидатура на його місце?

Може той хто з Романюком змагався в другому турі?

Опубліковано
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

У палиці є кандидатура на його місце?

Якщо це правда, то, мені здається, назріває цікава багатоходовочка.

Опубліковано
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Якщо це правда, то, мені здається, назріває цікава багатоходовочка.

Палиця буде міні-путіним Волинської області?

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

Палиця буде міні-путіним Волинської області?

щось типу того.

Хоча його організація уже як той спрут, запустила щупальця  кругом.

Опубліковано

кулі вам той Палиця в голові ? ви ще когось знаєте ?

з вашою допомогою зараз таке гівно просунуть що мало не здасться, ібо підмазаний до "патріотів"

аби не Палиця... :) ... цуко... журбинка... а потім будете писати що ну, йопта, то ж обирали з двох зол... ну так вийшло... і апчє він хароший

ну і хєр з ним що злодій

Опубліковано
1 хвилина тому, Соромітник сказано:

з вашою допомогою зараз таке гівно просунуть що мало не здасться, ібо підмазаний до "патріотів"

запропонуєш когось?

Опубліковано

ви ж не пропонуєте, ви лише проти Палиці :) 

я ще на минулих виборах Романюка сказав що більше в таку сраку не граюся з нашим дебільним населенням

це було епічно – завалити і спі*дити все що можна, не готуватися до виборів і не вкидати бабла...і, цуко, виграти просто на тому що худоба заздрить

підозрюю що Романюку зараз треба придумати як і лікуватися і бабло не втратити, команда працює "на атлічна" без шефа вже давно

а серед кандидатів полюбе буде хтось вартий посади, тільки його не оберуть ніколи в житті

Опубліковано

До чого це пустослів'я і геть не чоловіче виливання емоцій? Купа дворів ремонтується капітально (і це навіть біля невеликих будинків), стан доріг теж суттєво покращився - тому я краще віритиму власним очам, ніж таким брудним постам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...