Перейти до змісту

Візьму в оренду авто.

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Візьму в оренду на тиждень авто для поїздки в запоріжжя-херсон.

Дорога далека, тому тільки в відмінному технічному стані. Бажано бусик, але й щось типу кенго теж підійде. Бо якщо нічого не знайду, їхати прийдеться маленьким уником))

Багато грошей заплатити не можу. Але можу виконати роботи з кузовного ремонту на суму в 2000-2500 грн.

Опубліковано

добре коли все добре, а коли раптом щось - всі починають читати умови договору...(народна мудрість)

...якщо щось (три тюфу) але як тоді "розрулювати" ситуацію ?

Опубліковано

Ви вже вибачте за відветість але на тиждень, бусік, за умовних 2500 грн, абсолютно не відомій людині... Та ці розводяги що на АС відпочивають!

Опубліковано

Хто мав справу з Lanima і знає її - такої фігні, як попередні критики, не писав би :)

Яущо в когось без діла стоїть бусик чи черевичок - то цілком хороша пропозиція, тим більше, що кузовні роботи Lanima робить гарно і чи не вдвічі дешевше, ніж в Луцьку.

Опубліковано

Це про питання хто з нею мав справу. 

Я б задумався навіть чи дати товаришу машину на 2000 км на тиждень.

Опубліковано
9 годин тому, Marshall сказано:

добре коли все добре, а коли раптом щось - всі починають читати умови договору...(народна мудрість)

...якщо щось (три тюфу) але як тоді "розрулювати" ситуацію ?

Теж над цим думала.і нічого не придумала). Якщо хтось щось запропонує, то мабуть на певних умовах також.

Ми колись брали так в знайомого машину.. Договір був, що все що ламається дрібне типу двірників, пробитих коліс і тд ми міняємо самі. Все, що крупне(наприклад підшипник в колесі загув) він купляє, ми міняємо.

Бо такі речі не можуть зноситися за тиждень два. Просто може прийти  їх пора.

9 годин тому, Ha3aP сказано:

Ви вже вибачте за відветість але на тиждень, бусік, за умовних 2500 грн, абсолютно не відомій людині... Та ці розводяги що на АС відпочивають!

Я не знаю скільки коштує оренда авто. Виходила з того, що гривень 500 треба дати грошима а решту ремонтом. Хіба це мало?

Я думала, мене з моїм "люблю поговорити" вже вся борда знає)))))

Зрештою мені кожного тижня віддають ключі від своїх авто люди, які мене вперше в своєму житті бачать. Часто прямо в луцьку, щоб не витрачати час на дорогу.

Опубліковано
1 хвилина тому, Yarchik сказано:

Значить, дуже вже любиш свою машину :)

Життєвий досвід (((

Теж товариш товаришу машину дав в село з"їздити, не його вина але ДТП, лоб в лоб, труп... Довго росказувати.

Опубліковано
4 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Життєвий досвід (((

Теж товариш товаришу машину дав в село з"їздити, не його вина але ДТП, лоб в лоб, труп... Довго росказувати.

Для мене це теж найбільший страх. А раптом дтп серйозне. І чужа машина.

І чоловік і я їздимо акуратно. Але ж придурків на дорозі вистачає.

Опубліковано
18 хвилин тому, lanima сказано:

Я не знаю скільки коштує оренда авто. Виходила з того, що гривень 500 треба дати грошима а решту ремонтом. Хіба це мало?

https://www.sixt.com/

Опубліковано
20 хвилин тому, fantazy сказано:

В мене з англійською ніяк.))

Проте якщо це щось схоже на пункт прокату, як в нас в луцьку, то за ті гроші, що оренда обійдеться,можна ще одного уника як в мене купити.

Це не по моїй кишені.

І взагалі, не хочу мати справи з сервісом, який пише що луцьк це росія.

Screenshot_2016-07-31-10-31-18.jpeg

Опубліковано
2 годин тому, fantazy сказано:

Це для розуміння, що 500 грн за 7 днів дуже і дуже мало :(.

2500 грн. Уважніше треба, людина готова виконати робіт на 2500 грн. 360 грн/день.

Опубліковано

Це питання кожного особисто, але я свою машину в таку далеку дорогу нікому не дав би..Взагалі рідко коли комусь довіряю своє авто.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...