Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, romanc сказано:

В червні бачив жигу, на якої 300х вивозили з передку до медиків які на бусах, диряве корито, безбашений водій, котрі спасли багато життів.

ти ж зрозумів - що не  про те була мова? яка різниця - якою бричкою вивозити, якщо мова - про життя солдата?
мова про "забрали на потреби ЗСУ" - за "синьку", я ж не кажу про інше, куди поділи конфісковані "мерси та бехі" в нормальних кузовах і т.п.? хлам - дали, де все інше? звісно -  не до тебе питання,  до тих, до кого питання - борду не читають))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
10 часов назад, Bliksss сказал:

ти ж зрозумів - що не  про те була мова? яка різниця - якою бричкою вивозити, якщо мова - про життя солдата?
мова про "забрали на потреби ЗСУ" - за "синьку", я ж не кажу про інше, куди поділи конфісковані "мерси та бехі" в нормальних кузовах і т.п.? хлам - дали, де все інше? звісно -  не до тебе питання,  до тих, до кого питання - борду не читають))

Імхо, дали вказівку не конфіскувати більше.

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, romanc сказано:

це - зрозуміло, мене цікавить, куди поділись "нормальні машини"? тож було кілька випадків, то фініка, то мерса амг в синяків забрали (не в Луцьку)...

не віддали ж на фронт?

Опубліковано (змінено)
4 годин тому, romanc сказано:

і таки даремно, бо часто просять хоч яку небуть, щоб хоть мотнутись поїсти привезти(умовно), найближчий магаз - 30-40 км.  

Легкові - нє, а от "рендж ровер", або "кубік від брабуса" - якраз був би норм ))

• +1 1
Опубліковано
48 минут назад, Bliksss сказал:

це - зрозуміло, мене цікавить, куди поділись "нормальні машини"? тож було кілька випадків, то фініка, то мерса амг в синяків забрали (не в Луцьку)...

не віддали ж на фронт?

Мабудь синяки "домовились".

• +1 1
Опубліковано

І ще за те,що будуть відбирати у вояк не поставлені на військовий облік машини, то жєсть. У нас третина на своїх авто і половина з них бляхі, куплені за свій рахунок. І просто віддати авто мало кому до вподоби.

На днях бачив 7бмв біля бліндажу на бляхах, десь 05 року.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, romanc сказано:

І ще за те,що будуть відбирати у вояк не поставлені на військовий облік машини, то жєсть.

так ще - "немає механізму", тобто - як це все правильно зробити? ті автомобілі, які привезли "на потреби ЗСУ", теоретично - мали б там і залишитись, але ж є і інші приколи нюанси - де під виглядом авто для ЗСУ - їде майбах....от його на облік і треба поставити.

Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

На днях бачив 7бмв біля бліндажу на бляхах, десь 05 року.

навіть, якщо за свої куплена - буде сенс її додому брати?;)

Опубліковано
48 минут назад, Bliksss сказал:

навіть, якщо за свої куплена - буде сенс її додому брати?;)

Розмоввляв з такими, надіюиься розтоможити по 0 після війни. Хоча говорять і зараз можна УБД одну на 5 років без права продажу.

За джипи пацани повіддавали по 3-5т долл. 

55 минут назад, Bliksss сказал:

так ще - "немає механізму", тобто - як це все правильно зробити? ті автомобілі, які привезли "на потреби ЗСУ", теоретично - мали б там і залишитись, але ж є і інші приколи нюанси - де під виглядом авто для ЗСУ - їде майбах....от його на облік і треба поставити.

Більша частина тіх" на ЗСУ" продана бійцям. І зараз олх їми завален. 

Опубліковано
On 11.02.2023 at 12:38, romanc сказано:
On 11.02.2023 at 12:26, Bliksss сказано:

P.S. Маю на увазі, що сертифіковане СТО тойоти (для прикладу) заставить зробити все по регламенту, про БМВ  - страшно подумати (хоча по ціні - дуже близько), якщо на сто для техогляду - заженуть 30 літній корч.;)

Та буде корупція як завжди і всюди. А що БМВ? Ви що їздите на авто в якому все ушатане? В мене наприклад в машині несправний підігрів лише сидіння водійського - не зменшує нагрів з часом, не можу розібратись в чому причина, думаю треба сидіння розбирати, жарить на всю. Інколи EGR вискочить чек і все. 

Опубліковано
3 годин тому, Black сказано:

В мене наприклад в машині несправний підігрів лише сидіння водійського - не зменшує нагрів з часом, не можу розібратись в чому причина, думаю треба сидіння розбирати, жарить на всю. Інколи EGR вискочить чек і все. 

це добре що ви з своїм авто доглядаєте))) а мав на увазі ті випадки, коли купується за кордоном 25-30 корч за копійки,

це явно ж не для того щоб його ремонтувати? а поїздити - поки їздить і викинути.

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

це добре що ви з своїм авто доглядаєте))) а мав на увазі ті випадки, коли купується за кордоном 25-30 корч за копійки,

це явно ж не для того щоб його ремонтувати? а поїздити - поки їздить і викинути.

В мене інші уявлення. У нас в сім'ї друге авто. Обидва купували б/в, нове не можемо собі дозволити. Обидва купувались в хорошому стані і цей стан підтримувався за винятком підкрасів бамперів, хімчисток салону, поліровок кузову. На першому відїздили 10 років, на другому їздимо 6 років. Варіант добивати і виставляти авто дорожче відразу після покупки як деякі роблять, мені щось недовподоби. Це ж треба відповідати на дзвінки, коментарі, показувати його, їхати переоформляти. Потім знову шукати. Для мене це більший напряг.

Змінено користувачем Black
  • Ха-ха 1
  • +1 2
  • 4 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Іспити на посвідчення водія, за новою системою, провалили більшість кандидатів

NEWSYOU.INFO

У червні значна кількість водіїв-початківців, близько 11 000 осіб, склали іспити за новою системою, запровадженою для отримання...

Змінено користувачем case_l
  • Ха-ха 2
  • 7 місяців потому...
Опубліковано
24 хвилини назад, Arden сказав:

Привіт!

Яка зараз хороша автошкола, щоб не просто купити, а навчитися їздити?

а зараз і не купиш вже так просто. так що прийдеться вчитись)
Ввечері запитаю де то жінка вчилась. не памятаю вже

Опубліковано
1 годину тому, Dima4s сказав:

Ну арешти досі роблять в мрев, є за що.

WWW.0312.UA

Наразі усі матеріали скеровані в Тячівський районний суд, де і відбувається розгляд провадження.

• +1 1
Опубліковано
3 години назад, Dima4s сказав:

якось залишилось враження з тих часів
я то вчився в ТСОУ, але то було багато років тому, то і не знаю що там зараз.

буду вдячний за коментарі

Опубліковано

Зараз окремо теорія, екзамен, після екзамену допускають до навчання водінню, потім екзамен.

Теорію можна здати екстерном.

У Сумській обл в тсоу вартість  навчання на одну із"В" 12т грн.

Щоб відкрити нижчу категорію, треба 20годин практичного навчання і екзамен, навіть з А на А1.

Опубліковано
2 години назад, romanc сказав:

Ну арешти досі роблять в мрев, є за що.

я не сказав що це не можливо. просто важче)

1 годину тому, Arden сказав:

якось залишилось враження з тих часів
я то вчився в ТСОУ, але то було багато років тому, то і не знаю що там зараз.

буду вдячний за коментарі

Дружина вчилась в "актив драйв". Норм по ціні. норм по якості. Нічого особливого.
Каже що всі рекомендують "гудок". Але там ціна відповідна.

• 8 місяців потому...
Опубліковано (змінено)

Останнім часом хтось пробував взяти талончик на практичний іспит?

Малий вже 5 раз їздив стояв по півдня і так і не зміг взяти. Онлайн взагалі немає (один в день може появитись), а в мрео зранку приходять військові і всьо забирають без черги. 

Змінено користувачем WebTraveller
  • Збентежений 2
Опубліковано
В 07.11.2024 в 09:38, WebTraveller сказав:

Малий вже 5 раз їздив стояв по півдня і так і не зміг взяти. Онлайн взагалі немає (один в день може появитись), а в мрео зранку приходять військові і всьо забирають без черги. 

В мене родичка тричі здавала в Ковелі, і тричі її завалювали. Сьогодні пішла здавати в нас в Луцьку. То певно ж якось талончик онлайн взяла, бо не місцева. Я запитаю, бо не був в курсі що це і досі проблема.

• Дякую! 1
Опубліковано

Як не дивно, в Луцьку здала без проблем.
Каже що важко було взяти талончик. Сиділа і постійно оновлювала вікно. То дослівно. я хз як воно там робиться. Просто передаю слова.

• Дякую! 1
Опубліковано
В 07.11.2024 в 12:55, Dima4s сказав:

Як не дивно, в Луцьку здала без проблем.
Каже що важко було взяти талончик. Сиділа і постійно оновлювала вікно. То дослівно. я хз як воно там робиться. Просто передаю слова.

В 07.11.2024 в 09:38, WebTraveller сказав:

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...