Перейти до змісту

Розшукується особа

DOMINIAN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, люди, шукаю дану особу. Ця людина є зловмисником. Буду вдячний за будь-яку інформацію. Якщо знаєте будь ласка. Добро вам вернеться!!!

*Адміни тільки сюди придумав закінути в цей розділ, якщо то дякую за розуміння.

Screenshot_1.jpg

Опубліковано
36 хвилин тому, DOMINIAN сказано:

шо за флуд?) ну? парень попал под криминал, если найдется сам то решим без головняков

Це ж бо як, стидаюсь спитати, тіко праву руку зламають  і обмежаться поверненням вкраденого?))) 

Опубліковано

Та без насилля, ми ж не звірі, а люди. Так, повернення вкраденого і тема закрита з уроком для всіх.

Опубліковано

А на фото - "не виноватая я..."

По теме: а от куда он, Луцкий, что украл? может кто увидет как продавать будут.

Дайте больше информации, а не фото человека "и ищу тебя" 

Опубліковано

а це не той чувак про якого писали вже волинські інет-змі? Морда схожа але знайти статті не можу.

Опубліковано

було б доречно глянути на статтю. Вкрав смартфон і гаманець. Грабіж. Був ще з одним. Але є тільки фото ось цієї людини. ЧИ з Луцька чи ні невідомо, але я його раніше не бачив і мої знайомі яких питав теж не знають. Можливо район 40-ого, де він може проживати. Це так, припущення.

Опубліковано
5 минут назад, DOMINIAN сказал:

Вкрав смартфон

Який, ви блін як дитина, з вас що треба по слову витягувати? емеіл, назва, модель смартфона є?

Опубліковано

Если в гугле залогинен был глянь местоположение?фотки передаёт стороння софтина или родная какаято?обычно софтины что передают фотки с фронталки заточены под местоположение тоже

Опубліковано
1 година тому, DOMINIAN сказано:

Та без насилля, ми ж не звірі, а люди. Так, повернення вкраденого і тема закрита з уроком для всіх.

Можливо із-за такої толерантності таке чмо і плодиться.

Опубліковано
23 хвилин тому, iiron сказано:

Можливо із-за такої толерантності таке чмо і плодиться.

Та нє, думаю в вухо дядькові дадуть)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...