Перейти до змісту

Малюю Мехенді

kamila

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Захопилась малюванням мехенді. 

Мехенді (mehandi), а також менді, мехнді або мінді - це мистецтво розпису тіла візерунками із хни, історія якого налічує багато століть.
Біотатуіровка, або тату із хни, істотно відрізняється від звичайної татуювання. Менді - це не татуювання в загальноприйнятому значенні цього слова, а малюнок на тілі, який не вводять під шкіру, а наносять на її поверхню хну.

Такий малюнок, в залежності від складності, можна виконати лише за 1 - 2 години, а тримається він на тілі приблизно до двух тижнів (за цей час відбувається практично повне оновлення епідермісу). Хоча все залежить від типу шкіри, місця нанесення і самої хни. Може триматись довше, може менше. Колір хни можна обрати як натуральний так і кольоровий. Кольорова хна тримається на тілі до 5 днів.

Процедура безболісна і гігієнічна, вона виключає можливість занесення в організм інфекції. Більш того, хна, будучи природним фарбником, благотворно впливає на шкіру і навіть виліковує деякі шкірні захворювання. Це прекрасна альтернатива для тих, хто боїться болю при нанесенні справжнього татуювання або хоче зробити тимчасову.

Місце для малювання можна обрати будь яке: рука, нога, голова, живіт, спина - на що хватить моєї фантазії і вашої сміливості )

Вартість розробки індивідуального ескізу і нанесення стандартних розмірів (на прикладі руки чи ноги, які ви бачите на фото) - 50 грн. Якщо ж площа малювання більша ( наприклад ціла спина), можливе підвищення ціни. Тут вже будемо прораховувати індивідуально. 

До прикладу як виглядає натуральна хна.

1 фото - як виглядає малюнок після нанесення, друге фото - після облущення, третє - на наступний день. І ще через день він потемніє більше.

я.JPG

Ці малюнки зроблені кольоровою бордовою хною.

руся (1).jpg Таня (1).JPG

мама (1).JPG  

мама (4).jpg

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Давненько не виставляла нових фото.
Ось мехенді на наступний день після малювання
IMG_20160904_135145.jpg

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
1 час назад, Soprano сказал:

Пальці на фото як в Гомера )

які є, що тепер людині не можна красу робити через це?

Опубліковано

Доречі, зараз я малюю мехенді на благодійних умовах. Тобто я вам мехенді - ви добру справу. Справа на вибір кожного особисто, але я пропоную переказ коштів у Веселий Хвіст: реабілітація та адопція. Ми поважаємо тварин. Сума переказу - також на ваш вибір. Тому якщо на переродні свят хтось хоче прикрасити своє тіло розписом і зробити хорошу справу - пишіть, домовимось про зустріч)

Опубліковано

Наша поліція теж любить прекрасне і долучаєтся до акції благодійності)

Сніжана.PNG

Опубліковано
2 годин тому, Zevs_Isver сказано:

воно коли "линяє" одяг не вимазує?

Ні.

Моя старша малює. Це ж хна. Між іншим вона є різного кольору.

гарно виходить. На руках можна. в охвісі видно буде :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...