Перейти до змісту

[Архів] - Продам лазерний БФП Canon MF4410 I-Sensys

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам лазерний багато-функціональний пристрій  Canon MF4410 I-Sensys.

Монохромний лазерний принтер "3 в 1": друк, копіювання та сканування

Foto 000.jpg

Стильний компактний дизайн, простий у користуванні.

23 сторінки на хвилину, скорочений час виходу першого примірника 9 секунд

Роздільна здатність до 1200 х 600 точок  для друку і копіювання. Енергоощадність

Посилання на сайт виробника: http://www.canon.ua/for_home/product_finder/multifunctionals/laser/i-sensys_mf4410/

Foto 002.jpg

Принтер у відмінному стані, картридж заправлений.

Надруковано 7750 аркушів усього, при навантаженні 8000 сторінок на місячць.

Причина продажу - придбав іншу модель, з мережевим інтерфейсом.

Ціна 3000 грн.

Опубліковано

Продам лазерний монохромний лазерний принтер "3 в 1  Canon MF4410 I-Sensys.

Нова ціна 2900 грн.

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Маю такого. В принципі непоганий апарат, але одна приблема - постійно відвалюється зв"язок з компом ! І лікується лише перевтиканням кабеля. Причому даний нюанс спостерігався і на ХР і на 7-ці і на 8.1 ! Так що схоже проблема не в компі а саме в самому мфу, бо і в інеті теж купа обговорень на цю тему. Скажіть а як ваш мфу в цьому плані ?

Опубліковано

Canon працював з ПК на Windows XP. Жодних нарікань та зауважень не було.  Описана Вами проблема у мене жодного разу не виникала.

Причиною виникнення такої проблеми може бути дешевий та неякісний USB кабель. Зазвичай, принтери та  МФУ цього виробника з заводу не комплектуються USB кабелем. Якісний кабель має товстіші жилки, та ферити з обох кінців. Також бажано щоб USB кабель був стандартної довжини (1,8м), а не подовжений.

У моїй пропозиції є манібек і час на перевірку. Тому, покупець матиме змогу самостійно перевірити та переконатися у справності МФУ. 

Опубліковано

Так, багато читав що ці мфу вибагливі до кабеля, але якось так і не дійшли руки пошукати кращий. Хоча і мій кабель ніби непоганий - 1,8м. Можете мені дати назву, характеристики вашого кабеля ? Чи фото маркіровки

Опубліковано

Як на мене, це стандартний USB кабель, з феритовими фільтрами, товстішим кабелем, довжиною 1,8 м.

Які ще характерстики цікавлять?

Ось фото:

IMG_0185.JPG

На лейбі на кабелі є інформація, якщо вона Вам стане в нагоді:

IMG_0187.JPG

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...