Перейти до змісту

xbox 360 playstation 3 підкажіть

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім,хочу купити xbox 360  або playstation 3 абож і   playstation 4  

1) що краще брати 

2) яка ціна ?

бюджет мій до 2500 ( чи він вийде за таку суму)

Опубліковано

Ну це спор МІЖ ТИМИ в кого стакан на половину пустий і тими, в кого наполовину повний.

ІМХО Виставка сучасних ігор "Е3" показала беззаперечну перевагу ПС в плані розробці ігр та графона.

Як колишній власник і того і того, скажу шо на хвох360 легше нарізати якусь піратку з мережі і грати.

І знову ж, чисте ІМХО: Якби мені дали на вибір повернути соні або хбох я б повернув соні :)

Опубліковано

я також за соньку, там жирні ексклюзиви, за такий бюджет вийде хіба фат модель, вона 2500-2800грн. на олх. 
за 2500грн. від PS4 хіба джойстик вийде ))))

Опубліковано
1 час назад, BlackRainbow сказал:

я також за соньку, там жирні ексклюзиви, за такий бюджет вийде хіба фат модель, вона 2500-2800грн. на олх. 
за 2500грн. від PS4 хіба джойстик вийде ))))

Це да. Купив малому на день народження в червні ps4+3 ігрухи в комплекті відвалив 11 тищ))

за 2500 дійсно тільки джойстик вийде))

Опубліковано
1 час назад, WebTraveller сказал:

Це да. Купив малому на день народження в червні ps4+3 ігрухи в комплекті відвалив 11 тищ))

за 2500 дійсно тільки джойстик вийде))

Да не лякайте так людину цінами, джойстик Б/У 500грн в гарному стані, новий 1200грн. приставка сонька 4   7500грн. а за 8500 щей 15 ігор в подарунок (ломаних)

Опубліковано

Не раджу 3 купляти - графіка ніяка, да і представте тільки скільки вона вже "відмотала" зберайте на 4-ту або на ігровий ПК

Опубліковано

ІМХО. При такому бюджеті це однозначно xbox 360 або PS3. Якщо рухливі ігри з "кінектом" не плануються в подальшому - тоді PS3 переважає по якості/надійності.

Якщо дитина молодшої категорії (до 12-14 років), телевізор ~32 дюйми (можливо не Фулл ХД) - абсолютно не страшно брати консоль минулого покоління, бібліотека ігор і їх доступність повинні задовольнити.

Опубліковано
13 годин тому, nikblack сказано:

Не раджу 3 купляти - графіка ніяка, да і представте тільки скільки вона вже "відмотала" зберайте на 4-ту або на ігровий ПК

Графіка така сама як і на xbox, на 4-ту збирати треба, коли є багато грошей на ліцензію :)

Опубліковано
15 часов назад, nikblack сказал:

Да не лякайте так людину цінами, джойстик Б/У 500грн в гарному стані, новий 1200грн. приставка сонька 4   7500грн. а за 8500 щей 15 ігор в подарунок (ломаних)

А хіба ps4 вже поламали?

Опубліковано

Нічого страшного,  якщо, не помиляюсь до них можна зі своєю звертатись, щоб залити ігри на вінт приставки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...