Перейти до змісту

Ария в Луцке

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

17.05.08 будет концерт Арии в Луцке...хз где. наверное в промине. В субботу поеду узнаю) хоть от арии только одно название без Кипелыча...но всеравно это АРИЯ!

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

ааааааааааааааааааааааааа!!!!!

ну що за весна, ви мені скажіть!!!

до речі. Арія без Кипелова -- дуже енергетична також. викладуються на концертах на всі сто.

Опубліковано

Еще Лер Саныч (Валерий Олександрович Кипелов) обещал после выпуска нового альбома (вот вот должен выйти) сделать тоже тур по Украине) так что ждем и его в Луцке, скорей всего)

Опубліковано

Тсссссс... тихо, бо зараз прийде @Andrew@ і обізве всіх какашками :dont:.. Блін круто, таки правду організатори концерту КіШа казали, що Арію привезуть. До речі мова і про стадіон йшла, хто знає може на авангарді зроблять?

Опубліковано

О-го-го... Всмысле ааааааАААааааааааааааа!!!!! Я хоть и не фанатею от Арии( тем более без Кипелова) , но, черт возьми, я буду не я, если не пойду на концерт!

Опубліковано

А знаете, мне лично плевать на то с кого и что там Ария слизала. Мне просто нравится их музыка и это уже достаточный повод чтоб пойти на концерт. А можете тут хоть слюнями захлебнутся, доказывая, что они плагиаторы и т.п. B)

Опубліковано
Абсолютно згоден! :-)

то по чом квитки будуть???? може хтось чув приблизні оцінки?

логічно, що в межах 60-100грн.

але це тільки суб*єктивне припущення.

Опубліковано
А знаете, мне лично плевать на то с кого и что там Ария слизала. Мне просто нравится их музыка и это уже достаточный повод чтоб пойти на концерт. А можете тут хоть слюнями захлебнутся, доказывая, что они плагиаторы и т.п. :)

підтримую на всі 100% :)

Опубліковано
Кста, а ты поедешь на Лакримозу в Киев?

Кста, а коли Лакрімоза в Києві?

І по чом? Хто знає?

Опубліковано

Так "апсирасльщікі" сидіть дома слухайте касети і платівки :( а я хочу піти на ЖИВИЙ концерт. Якщо ви маєте змогу поїхати на концерт Мейденів чи на Ролінг Стоунз я за вас тільки радий, а тут вибачте нема нічого кращого.

З.І. Я какашко :)

Опубліковано

Особисто мені пох на тебе, на твій сраний класичний рок і на твого кумира Верку Сердючку. Не подобається не відписуйся. А хочеш обосрати - прийди коли буде концерт, вилізь на сцену і крикни всім "Арія - говно!!!".

Будто ти зміниш мою думку своїм говном

Опубліковано
Так "апсирасльщікі" сидіть дома слухайте касети і платівки <_< а я хочу піти на ЖИВИЙ концерт. Якщо ви маєте змогу поїхати на концерт Мейденів чи на Ролінг Стоунз я за вас тільки радий, а тут вибачте нема нічого кращого.

З.І. Я какашко :)

а чому б і не поїхати на Мейденів...???

4 серпня в Бухарест чи 8- в Варшаву...

Опубліковано

Мдяя... жалко шо я без загранпаспорта <_<

Опубліковано

Мдяя... жалко шо я без загранпаспорта :0117:

купляй косуху і шуруй на стадіон 17го. а там побачимо ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...