Перейти до змісту

Порадьте процесор

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня всім,шукаю процесор під материнку m68m-s2p.

бюджет 200-800грн (з кулером)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
33 хвилин тому, walwet сказано:

m68m-s2p.

ревізію вкажи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати  AMD Athlon II X3 425    2,7 ГГц   зі штатною системою охолодження за 400 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 час назад, Serg сказал:

Можу запропонувати  AMD Athlon II X3 425    2,7 ГГц   зі штатною системою охолодження за 400 грн.

ні дякую, в мене чуть кращий проц чим у вас  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, walwet сказал:

ні дякую, в мене чуть кращий проц чим у вас  

Невже так важко вказати, як необхідний мінімум, ревізію материнки і модель наявного проца?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Litovets сказал:

Невже так важко вказати, як необхідний мінімум, ревізію материнки і модель наявного проца?

1)rev 2.3

2)зараз стоїть Тип ЦП    DualCore AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz (15 x 200)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо бути точним то  AMD Athlon II X3 425    2,7 ГГц потужніший за ваш він всетаки 3 ядерний і якщо материнка вміє розблоковувати процесори то його можна розблокувати в 3 ядерний Phenom

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Serg сказал:

Якщо бути точним то  AMD Athlon II X3 425    2,7 ГГц потужніший за ваш він всетаки 3 ядерний і якщо материнка вміє розблоковувати процесори то його можна розблокувати в 3 ядерний Phenom

Якщо бути ще точнішим то х3 425 в стоковому вигляді трохи потужніший за х2 250-го і на нього апгрейдити нема сенсу. А розлочка ядер це чистої води лотерея і далеко не всім вона тре, в свій час трохи погрався з нею, знаю що кажу. 

ТС яка стоїть відяшка в системі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, Litovets сказал:

Якщо бути ще точнішим то х3 425 в стоковому вигляді трохи потужніший за х2 250-го і на нього апгрейдити нема сенсу. А розлочка ядер це чистої води лотерея і далеко не всім вона тре, в свій час трохи погрався з нею, знаю що кажу. 

ТС яка стоїть відяшка в системі?

NVIDIA GeForce 9600 GSO 512 на даний момент така

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, walwet сказал:

NVIDIA GeForce 9600 GSO 512 на даний момент така

Атлон2х2 250-й це приблизно аналог С2Д Е8400 по потужності і здатний розкрити відяшку значно потужнішу ніж 9600, а тому якщо разом з процом не буде мінятись відяха - краще не міняти проц. І взагалі якщо вести мову про якийсь адекватний апгрейд то краще замінити відяху на щось із суттєвим запасом, а проца не чіпати. А от коли буде помітно в цацах недостатність фпс при 100% загрузки процесора, тоді і подумати про заміну проца на більш потужніший. А то толку від потужного процесора в системі з ніякою відяшкою - повний дисбаланс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, Litovets сказал:

Атлон2х2 250-й це приблизно аналог С2Д Е8400 по потужності і здатний розкрити відяшку значно потужнішу ніж 9600, а тому якщо разом з процом не буде мінятись відяха - краще не міняти проц. І взагалі якщо вести мову про якийсь адекватний апгрейд то краще замінити відяху на щось із суттєвим запасом, а проца не чіпати. А от коли буде помітно в цацах недостатність фпс при 100% загрузки процесора, тоді і подумати про заміну проца на більш потужніший. А то толку від потужного процесора в системі з ніякою відяшкою - повний дисбаланс.

так зараз і є дисбаланс  запускав на цьому пк гта 5(не повіриш,комп видавав 30-35 фпс були просадкі до 20 не нижче) виключав тені взагалі вюдяшка робила на 70-80 % не більше температура була макс 56  при цьому проц робив на повну те й саме в інших іграх (world of tanks відяха робить на 50-60 %,проц забитий на повну )и так далі  відяха буде скоро куплятися десь на 1-2 гіга  

ось фото  бувають просадкі до 30 кадрів(ще раз повторюсь відяха загружена на 63%,а процесор на 88%), але дуже інколи Без імені.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З власного досвіду: різниці між Аthlon II x2 від 240 до 270 майже не відчуваєш, а ось х3 435 трохи повільніший в роботі в порівнянні з попередніми (можливо із-за того, що в нього кеш на кожне з ядер вдвічі менший). Значно шустріші на цій мамці будуть феноми типу 955, але вони трохи дорогі нині. З мінімальними затратами я би порадив апгрейдитись на ксеон 5440 на 775 сокеті і на ддр3 пам'яті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, frv сказал:

З власного досвіду: різниці між Аthlon II x2 від 240 до 270 майже не відчуваєш, а ось х3 435 трохи повільніший в роботі в порівнянні з попередніми (можливо із-за того, що в нього кеш на кожне з ядер вдвічі менший). Значно шустріші на цій мамці будуть феноми типу 955, але вони трохи дорогі нині. З мінімальними затратами я би порадив апгрейдитись на ксеон 5440 на 775 сокеті і на ддр3 пам'яті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так підкажіть яки й проц саме більш підійде апгрейд  буде пізніше ( думаю на ам 3 + відяха також буде )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, walwet сказал:

так підкажіть яки й проц саме більш підійде апгрейд  буде пізніше ( думаю на ам 3 + відяха також буде )

Якщо не відходити від платформи то апгрейдити дійсно доцільно хіба на якийсь Феном2х4 965 чи щось подібне, але вони дорогі і гарячо-жрущі.

Можливостей твоєї материнки по живленню проца якраз впритик для таких других фенів, якийсь час витримає, але навряд чи довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене  AMD Phenom II x4 925, 4-ри ядра 95-вт вистачає і не гріється :), але бюджет біля 1000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, Rock сказано:

,оди мертвий сокет міняти ще мертвіший

да ладно.  Не нада!

сокет ще живіший всіх живих! І дуже "вострєбований".  Чому? - да все просто - саме через ксеони, це раз!

А по друге, через ціну на на 1155 /1150 / і там паче на 1151 !!!

Якщо мамка не така вже й дорога, початковий сегмент, то от процесори класу ксеон (тобто 4-ядерні. з хорошим кешем) зашкалюють по ціні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який проц кращий це що в мене   AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz  чи  Athlon 64 X2 6000+ (Brisbane)       

буде відчутна якась різниця ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6000 - це пічка ще та, я його взагалі не раджу ставити на будь-яку мамку ам2. 250-й є значно шустріший і холодний до того ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Rock сказал:

буде ще гірше ,тепловіділеня ,збільшиться ,кулер міняти ,блок живлення треба потужніший ,кеш в два рази менший ,

і на такі материки таких монстрів протипоказанно ставити

розжени ти свого процесора трошкі :)

а як я в цьому ділі 0  напишу як назв програма для розгону да інструкцію також )

та до якої частоти можна гнати 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого зразу пічка, ТС вказав що 6000+ на ядрі Брізбен, а там ТДП 89 Ват материнку жарити не буде. На рахунок продуктивності - то інша справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, walwet сказано:

а як я в цьому ділі 0  напишу як назв програма для розгону да інструкцію також )

та до якої частоти можна гнати 

На такій мат платі, де і так масово горять мости краще не розганяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, alexvvv сказал:

На такій мат платі, де і так масово горять мости краще не розганяти.

ясно :) значить ШУКАЮ  ПРОЦ ДАЛІ ЯКІЙ НАЙБІЛЬШ ПІДХОДИТЬ СЮДИ  ПОВТОРЮСЬ БЮДЖЕТ ДО 800 ГРН (БЖ360 ВАТ )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, walwet сказано:

ясно :) значить ШУКАЮ  ПРОЦ ДАЛІ ЯКІЙ НАЙБІЛЬШ ПІДХОДИТЬ СЮДИ  ПОВТОРЮСЬ БЮДЖЕТ ДО 800 ГРН (БЖ360 ВАТ )

Тупо треба моніторити барахолки аукро/лох.уа/оверлокерс  у пошуках AM3 Phenom II X4 - от і все. А бж 360 Вт - це поняття відносне Виробник? Модель? Які струми по 12V видає? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...