Перейти до змісту

Де найближчий (до Луцька) "дитячий" пісчаний пляж?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я запитував в інших темах про конкретні озера, а тут хочу запитати в загальному - чи хтось знає які гарні озерця з чистою прозорою (полісською) водою з неглибокими ("дитячими") пісчаними пляжами відносно недалеко від Луцька? Ну, "недалеко" - скажем не далі 70 км... На Борді багато веломандрівників, поділіться місцями :)

180468856.jpg
(фотку вкрав у ODZERа)

Опубліковано

Хрінники 40 км від Луцька,вчора там був людей тьма,краще іхати в будень,коли багато людей вода сильно скаламучена.

Село Карасин озеро Тростяне і Охнич 75 км.

За Ковельом озеро Пісочне але як для дитини то різкий перепад глубини.десь 90 км.Також від Ковеля як на Любомль озеро Сомино.

Опубліковано

Умовно катить урочище Чебені, піску - тьма, якщо вода не цвіте - цілком непогане місце польопатись дітворі і старшим.

Чому умовно, пологих місць - не так багато...

Опубліковано

70 км. озеро Соловичі, недалеко від Ттурійська, такий собі міні Світязь. Луцьких там дуже мало, але багато людей і людиноподібних з Червонограда. Дуже гарне дно, вишки для стрибків, озеро просто шикарне, але на вихідних ну дуже багато народу.

IMG_0270.jpg

Опубліковано
2 годин тому, omnia0099 сказано:

Хрінники 40 км від Луцька,вчора там був людей тьма,краще іхати в будень,коли багато людей вода сильно скаламучена.

Село Карасин озеро Тростяне і Охнич 75 км.

За Ковельом озеро Пісочне але як для дитини то різкий перепад глубини.десь 90 км.Також від Ковеля як на Любомль озеро Сомино.

2 годин тому, jack74 сказано:

...чи хтось знає які гарні озерця з чистою прозорою (полісською) водою з неглибокими ("дитячими") пісчаними пляжами відносно недалеко від Луцька? Ну, "недалеко" - скажем не далі 70 км...

Далі Ковеля є багато, це не питання, цікавить чи є щось ближче...

А Хрінники - ну де ж там "з чистою прозорою (полісською) водою з неглибокими ("дитячими") пісчаними пляжами"? :)

Карасинське Тростяне знаю, непогане, але не вписується в умову "до 70" ;)

Опубліковано
41 хвилин тому, tarasmv сказано:

70 км. озеро Соловичі, недалеко від Ттурійська, такий собі міні Світязь.

Яке саме? Бо село Соловичі бачу, а от озера з такою назвою - ні...

Соловичі.jpg

Опубліковано

Соловичі рекомендую, але краще в будні днів.  Це відео зняте у вихідний то видно скільки людей.

Опубліковано

Поскільки ми там були два рази з різних сторін, то плюсую за Соловичі за дві сторони! :о)

З однієї сторони там бази відпочинку, більш пологий пляж, лілії поруч біля берега, сосновий ліс на території. Ця сторона більше сподобалась. З іншої сторони платні будиночки на колесах, надувна гірка, можливо дикарями, але, здається, за в'їзд треба теж платити трішки.  Десь були контакти двох пляжів.

Опубліковано

Велище - 80 км від межі Луцька.

Зате до нього легко добратись "дизелями-електричками" через Ковель, за три години всього

Опубліковано

так, туди. територія санаторія"дачне". був з дітками коли вже сонце зайшло за дерева. водичка тепла. відвідувачів практично небуло. також немаловажно що там мілко практично до середини, тобто діткам є де гонитись.

Опубліковано

З'їздили глянути озерце під Клепачів, велосипедами, куди підказав @ben

Невеличка баюрка :) Мілка (принаймні з того боку, де я фоткав), якраз для дітей, пісочок. Зкупнутись, побавитись і додому :)

Правда, тим маршрутом, що намалював @ben можна добратись лише пішки чи велосипедом. Машиною доведеться їхати трішки інакше...

Великий плюс - гарна поліська природа! Навіть і не знав, що так близько від Луцька є справжнє полісся! Подякував за наводку :_26:

Ну і паро фоток з телефона

Показати прихований контент  

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg9.jpg

8.jpg

Hide  
Опубліковано

Ще не жара, люди ще не наїхали. Були в тому році там.....немає де сісти, не те щоб припаркувати авто. Але місце цікаве.....там ще в радіусі кілометра було пару водойм, якщо не спустили....то і на них можливо зупинитись.

Опубліковано
З'їздили глянути озерце під Клепачів, велосипедами, куди підказав @ben

Невеличка баюрка [emoji4] Мілка (принаймні з того боку, де я фоткав), якраз для дітей, пісочок. Зкупнутись, побавитись і додому [emoji4]

Правда, тим маршрутом, що намалював @ben можна добратись лише пішки чи велосипедом. Машиною доведеться їхати трішки інакше...

Великий плюс - гарна поліська природа! Навіть і не знав, що так близько від Луцька є справжнє полісся! Подякував за наводку :_26:

Ну і паро фоток з телефона

Показати прихований контент   1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg9.jpg

8.jpg

Hide  

А як туди доїхати?

Гарне місце.

Опубліковано
4 годин тому, @leg сказано:

А як туди доїхати?

чим? Машиною? Там, кудою вказав @ben, можна лише пройти чи велосипедом, бо там і бетонні блоки, і канава (я вказав на знімку червоним).А назад ми їхали по дорозі, по такій, кудою можна проїхати машиною (показав жовтими лініями; а пунктирними там, де не видно з супутника, тому наближено показав), хоча можна пробувати і інші шляхи (вказав зеленими), а біля дач то, думаю, на 99% можна проїхати (показав блакитною стрілкою)

Показати прихований контент  

знімок клікабельний (збільшиться і все буде видно)

Кульчин.jpg

Hide  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...