Перейти до змісту

Хто ,що пє під час велопоходів.

Poison

Рекомендовані повідомлення

Зловив себе на тому ,що постійно забуваю пити воду і вже навідь після 20 км мене починає трохи хитати :D. Найшвидше мене вертає до життя як не дивно пиво ,але якщо їдеш далеко накидатись пивом не варіант Тому питання хто ,що пє в велопоходах ,чи використовуєте ізотоніки? 

P.S Надумав в літрову флягу залити регідрон (дешево і сердито), а чисту воду пити з гідратора ,як вам ідея? Дозволяю мене парафінити і казати що я ніфіга не шарю.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкращий ізотонік – сухе червоне вино

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хммм вперше чую но ідея мені подобається.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, раціональніше закинути безпосередньо перед поїздкою кілька таблеток магнікуму, аспаркаму та глюконату кальцію - нехай собі потроху розсмоктуються. Ну , і глюкоза, звісно, повинна поступати...

А в поході пити просту воду. Сік томатний підсолений ще підійде для регідратації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби не розливне пиво... бревет 400 км по Карпатах фіг би проїхали..)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На змаганнях в жарку погоду завжди з собою 0.7 ізотоніка і 0.7 звичайної негазованої мінводи. Ізотоніки купляю так як там повний комплект солей/мінералів і т.д. Ізотоніки Nutrend як для мене сильно концентровані, від них сушить капец. Nutrixxion кращі, але галяк що тільки один смак. Колись сам робив ізотонік. В 1л негазованої води розводив 100-150мл лимоного соку (Сандора), трохи меду вливав або глюкозу+ трохи морської солі. На смак було чимось схожі на купляні ізотоніки. Ригідрон беее, мені від нього погано.
Воду п'ю під час поїздки регулярно, кожні 15-20 хв. Навіть зимою в мінус без рідини не виїжджав. В флягу робив гарячий чай, який потім ставав Icetea)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...