Перейти до змісту

Хто ,що пє під час велопоходів.


Poison

Рекомендовані повідомлення

Зловив себе на тому ,що постійно забуваю пити воду і вже навідь після 20 км мене починає трохи хитати :D. Найшвидше мене вертає до життя як не дивно пиво ,але якщо їдеш далеко накидатись пивом не варіант Тому питання хто ,що пє в велопоходах ,чи використовуєте ізотоніки? 

P.S Надумав в літрову флягу залити регідрон (дешево і сердито), а чисту воду пити з гідратора ,як вам ідея? Дозволяю мене парафінити і казати що я ніфіга не шарю.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, раціональніше закинути безпосередньо перед поїздкою кілька таблеток магнікуму, аспаркаму та глюконату кальцію - нехай собі потроху розсмоктуються. Ну , і глюкоза, звісно, повинна поступати...

А в поході пити просту воду. Сік томатний підсолений ще підійде для регідратації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На змаганнях в жарку погоду завжди з собою 0.7 ізотоніка і 0.7 звичайної негазованої мінводи. Ізотоніки купляю так як там повний комплект солей/мінералів і т.д. Ізотоніки Nutrend як для мене сильно концентровані, від них сушить капец. Nutrixxion кращі, але галяк що тільки один смак. Колись сам робив ізотонік. В 1л негазованої води розводив 100-150мл лимоного соку (Сандора), трохи меду вливав або глюкозу+ трохи морської солі. На смак було чимось схожі на купляні ізотоніки. Ригідрон беее, мені від нього погано.
Воду п'ю під час поїздки регулярно, кожні 15-20 хв. Навіть зимою в мінус без рідини не виїжджав. В флягу робив гарячий чай, який потім ставав Icetea)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...