Перейти до змісту

Звіт про покатушку 23.03.2008

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Фотки тут http://foto.lutsk.ua/main.php?g2_itemId=2722

Прогнались просто чудово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора покатались класно....

Виїхали на ковельську трасу, зібрали групу, далі в Маяках повернули на обїзну, прогналися до повороту на Клепачів, там розділилися частина на Клепачів, частина на ківецівську трасу, на Ківерцівсікій Юра і Міша пішли на Луцьк, а Я, КМД і Таіс поїхали на Солдатське. Таіс...., ну як Таіс, а ми з КМД полетіли на Ківерці стабільно 37-41. По лісі байківська касета рулить ;) і шосер вправно долав стежинкитрохи скользячи на корінні і шишках.... мля. :rotate: приїхали, вогонь, ковбаска, пивко, ля ля ля.... Солдатське просто пісня.... прозоре, чистеньке..... краса...... Приїхав Діфото матюкаючись, поставив новий цеп на стару касету..... скаче... тріщить піз......ц :) ледь доїхав..... Назад їхали разом до Борохова, далі основна група звернула з траси і поїхала навпростець, а я поїхав на рівненську трасу і нею в Луцьк. На зупинці в Гаразджі зустрів Лопатіна пішки і Андірія, що на Каманчі з товаришем на велах... вони їхали з Дерно.... кажу поїхали на Луцьк, а цей товариш каже я швидко не поїду бо втомився, внатурі проти вітру з Дерно крутили. Ну я сів і поїхав.... Приїхав на мийку вже в Луцьку почекав трохи і через 10 хв. приїхали наші........ чайок, батончики, контік, пивко..... помилися кому треба було і погнали на Велозону там новинки привезли..... Поставили Тані систему нову, Мартензу гріпси, мені спідометра..... і порозїжджались.

Ну що можу сказати..... перший раз спробував шосера.... мені сподобалось..... навіть дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сёдня вам как?

погодка всмысле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні на роботу веліком ...... :rotate:

Клас.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух, шосер просто красень :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда в неділю класно прокатались, тіпа хотів помаленько вкататись, перший раз після хвороби і зразу в такі погодні умови ( з Дерно до Арматніва практично під дощем, ще й зустрічний вітер), а я в літніх велоштанах і в одній ковті <_< але поки до Гараджі доїхали то вже і висохли і майже нагрілись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це я вас бачив на зупинці в Гаразджі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, нас, двох велолюбителів :0077:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старайся, качай ноги....... ;) купи велоформу... набагато зручніше буде їздити....

І Велкам.... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну взагалі то ANdreaS це я - Андрій (каманч) :_07: , але за пораду спасибі, обовязково передам, да і самому не завадить, формою трохи обзавівся, а от над фіз. підготовкою ще треба ПОПРАЦЮВАТИ :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я - друг, якому передали побажання і поради..:mdr:форму деяку купив, очки вибрати не можу - ось головна проблема..ножкі почучуть качаю, готуюсь до якоїсь недільної велопаті..:angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...