Перейти до змісту

Юркін верни гроші!

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я нічого проти не маю, і абсолютно не переживав за свої гроші. Я залишив своє слово тут, бо читаю вже другу тему про тебе, і одне те саме.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, yu2007 сказал:

Щось не до кінця зрозуміло (мо туплю). Олексій пише, що дав гроші за телефон ще в листопаді 15го.

Юра пише, що був вльот на останній раз, як замовляв телефон (тобто ще в 15 році чи як?). І вльот на товар. Розлочка ж не товар? Чи на розлочці теж був вльот?

І хто рахунок заблокував? АппМарк казав, що "пожартував" на рахунок поліції. Збрехав?

Поліції не було, в приват банк була скарга .

Опубліковано
9 часов назад, yurkkkin сказал:

Поліції не було, в приват банк була скарга .

приват не блокирует карты по скаргам! только после заявы в полицию.

з.ы. дай номер своего  мобильного.

Опубліковано
12 годин тому, yu2007 сказано:

І хто рахунок заблокував? АппМарк казав, що "пожартував" на рахунок поліції. Збрехав?

Мабуть ще декілька "інвесторів" Юриного бізнесу, які на борді не відписувались, але їдять ті самі "завтракі":mellow:

Опубліковано
21 час назад, yurkkkin сказал:

при чому тут ситуація з вібромоторчиком?

Ти не захотів чекати , я тобі помоєму відразу гроші перевів назад.

Как никак но пацан пытается пыхтеть. Крутиться- вертеться. Он не ноет что жизнь гавно и нет денег и заработать негде.  Он просто пытается и старается. 

Я бы и не создавал этой темы если бы он сам не предложил вернуть инвестицию и не пропал опять. 

Так что как по мне это всего лишь тема-шоу на борде :) которая поддержит репутацию Юркина а как побочный эффект даст определенную рекламу его личности. 

Опубліковано
16 минут назад, paksivatova сказал:

Так что как по мне это всего лишь тема-шоу на борде :) которая поддержит репутацию Юркина

Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена.  Ненавиджу, коли мені винні гроші і кормлять завтраками. Якого милого я маю переживати, нервувати, лізти з шкіри, щоб перекрити відсутність моїх грошей лише тому, що якийсь там ділок

16 минут назад, paksivatova сказал:

пытается пыхтеть. Крутиться- вертеться. Он не ноет что жизнь гавно и нет денег и заработать негде.  Он просто пытается и старается.

???

Опубліковано
7 минут назад, Alexander Lucky:) сказал:

Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена.  Ненавиджу, коли мені винні гроші і кормлять завтраками. Якого милого я маю переживати, нервувати, лізти з шкіри, щоб перекрити відсутність моїх грошей лише тому, що якийсь там ділок

???

Абсолютно згідний . Тим знайомим, яким ще позичаю гроші, завжди кажу, краще просити на місяць, а віддати через два дні, ніж просити на два дні, а віддати через місяць. В першому випадку при нагоді я позичу знов, в другому вже навряд чи, хоча гроші ніби й повернуті в обох випадках

Опубліковано
11 минуту назад, Alexander Lucky:) сказал:

???

Кто любит стабильность. Тот зарабатывает стабильно 2500 Грн в месяц и доволен. А авантюристы могут в месяц и 20 тыс заработать а иногда и 100 Грн в месяц не выходит :)

по принципу утром стулья - вечером деньги. Стабильный продавец с качественным товаром.  Потому каждый решает сам для себя. 

Опубліковано
23 минуты назад, paksivatova сказал:

Кто любит стабильность. Тот зарабатывает стабильно 2500 Грн в месяц и доволен. А авантюристы могут в месяц и 20 тыс заработать а иногда и 100 Грн в месяц не выходит :)

В отношении денег, я люблю стабильность. Только зарабатываю я не 2500, и не 5000, и не 8000 грн. Зато стабильно. НО речь не обо мне, а о том, с кем иметь дело. Так вот с такими людьми, которые перекрывают свои старые долги за счёт долгов новых - не имею желания связываться. Понимаю, что от этого никто не застрахован, но в данном случае - предупреждён, значит вооружен.

Опубліковано
27 минут назад, Alexander Lucky:) сказал:

людьми, которые перекрывают свои старые долги за счёт долгов новых

ммм

Опубліковано
On 31.05.2016 at 17:12, halcogen сказано:

Ви не повірете, але й в Луцьку є громадяни, для яких ті 600 доларів як для пересічного 600 грн. Тіпа і граші, але єслі что то не смертельно )))

Якщо для них 600 баксів не гроші то і 1000 баксів знайдуть на новий.

В чому сенс отакої махінації? Економія? Хах, вже смішно! Екстрім? Як варіант, кучеряво жити не заборониш ))

Опубліковано
2 часа назад, Alexander Lucky:) сказал:

Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена. 

якщо чоловік після цієї епопеї позакриває борги, то при необхідності замовлення аналогічного товару я віддам перевагу йому ніж нонейму без репутації чи з 1-2 позитивними оборудками. поки не ховається і намагається відписуватись, схоже шо дійсно має проблеми і хоче віддати (правда якби він у мене взяв 500 баксів може б я і по іншому думав ))) ну але поки зі сторони здається шо надія є. Надія була б звичайно більшою, якби розділ борди "шукаю додатковий заробіток" ряснів дописами обвинуваченого...

Опубліковано
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

Абсолютно згідний . Тим знайомим, яким ще позичаю гроші, завжди кажу, краще просити на місяць, а віддати через два дні, ніж просити на два дні, а віддати через місяць. В першому випадку при нагоді я позичу знов, в другому вже навряд чи, хоча гроші ніби й повернуті в обох випадках

Розумієш борг і передоплата за товар - це різні речі. Я вообще в долг деньги не даю. Только исключения по ситуации могут быть. Но вот предоплата за товар это другое дело. 

Щас есть объект на хх 000 Грн. Клиент даёт 100% предоплату а я ему в свою очередь ооочень низкую цену! Все довольны в итоге. Я свои деньги не вкладываю, клиент покупает товар по низкой цене, мне остаётся определенный профит в виде денежных знаков.  Отчего же предоплата это плохо?

Опубліковано
1 час назад, taurus07 сказал:

якщо чоловік після цієї епопеї позакриває борги, то при необхідності замовлення аналогічного товару я віддам перевагу йому ніж нонейму без репутації чи з 1-2 позитивними оборудками. поки не ховається і намагається відписуватись, схоже шо дійсно має проблеми і хоче віддати (правда якби він у мене взяв 500 баксів може б я і по іншому думав ))) ну але поки зі сторони здається шо надія є. Надія була б звичайно більшою, якби розділ борди "шукаю додатковий заробіток" ряснів дописами обвинуваченого...

Так же и я считаю. Не смотря на борг в 550$ я приобрёл долгожданный новогодний подарок в травни у него. Потому что аппарат чистый. Новый. И с гарантией. 

У жены уже ровно год телефон от юного бизнесмена и так же все отлично с ним. У человека товар хороший. Просто финансами не научился грамотно распоряжаться. 

Опубліковано
7 часов назад, paksivatova сказал:

Отчего же предоплата это плохо?

якщо у випадку форсмажору, ви в строк можете погасити заборгованість, у разі її виникнення, то нічого поганого в передплаті немає й такий вид діяльності має місце бути, але коли приміром ви взяли передплати 50 000 ує, а попали в лікарню й товар згнив чи спортився чи взагалі його конфіскували ( чи будь якій інший форсмажор) то ваш сімейний бюджет рухне, й все нібито гарно здавалось спочатку, й гарний профіт у вигляді грошових знаків, й без власних капіталовкладень (бо такої суми нема), а в ітозі *Вон оно че Михалыч*, пішли по світу, образно кажучи . Кожному своє, як то кажуть :) 

Опубліковано
7 часов назад, paksivatova сказал:

Так же и я считаю. Не смотря на борг в 550$ я приобрёл долгожданный новогодний подарок в травни у него. Потому что аппарат чистый. Новый. И с гарантией. 

У жены уже ровно год телефон от юного бизнесмена и так же все отлично с ним. У человека товар хороший. Просто финансами не научился грамотно распоряжаться. 

смисл в цьому пості буде лише тоді коли вся сума боргу закриєтся , інакше я сумніваюсь що на всьому, що ви в нього купили, ви зекономили 550 баксів в загальному й якщо *відмотати назад*, то морально і фінансово (особисто мені) краще купити чуть дорожче , але максимально скоротити час коли грошей в мене в руках ВЖЕ немає, а товару в руках ЩЕ немає. 

Опубліковано
20 минут назад, MANJAK11 сказал:

смисл в цьому пості буде лише тоді коли вся сума боргу закриєтся , інакше я сумніваюсь що на всьому, що ви в нього купили, ви зекономили 550 баксів в загальному й якщо *відмотати назад*, то морально і фінансово (особисто мені) краще купити чуть дорожче , але максимально скоротити час коли грошей в мене в руках ВЖЕ немає, а товару в руках ЩЕ немає. 

Підтримую.

Опубліковано
В 2 июня 2016 г. at 08:19, MANJAK11 сказал:

Цілком і повністю підтримую вашу думку. Но к сажаления что случилось то и имеем. Теперь же вопрос когда этот долг Юра закроет!? Уже третья неделя "завтра" пошла. 

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

Теперь же вопрос когда этот долг Юра закроет!? Уже третья неделя "завтра" пошла. 

Раз вже згадали МММ, то тут же виникла ідея побудувати просту піраміду:

1) цю тему в смітник, натомість створюємо тему "Юркін - молодець! І телефони в нього круті і взагалі слова на вітер не кидає"

2) знаходяться нові "інвестори", які вкладаються в його послуги і товари

3) @yurkkkin повертає гроші @paksivatova

4) нові інвестори повторюють алгоритм

І так поки коса на камінь не попаде...

Життя на лезі ножа, чьо уж там...

Опубліковано
В 31 мая 2016 г. at 18:31, yurkkkin сказал:

Написав Олексію що є бажання розрахуватись - наразі є проблема , тому і не можу повернути.

Конкретно сказати не можу - скажу що до кінця тижня(неділі) включно.

Минула неділя. Минулі літа. А грошей так і нема! 

Юра, як справи?

Опубліковано
10 годин тому, paksivatova сказано:

Минула неділя. Минулі літа. А грошей так і нема! 

Юра, як справи?

А навіщо Ви це питаєте? Майте совість, підтримайте молодого бізнесмена, не діставайте його всілякими дрібницями. )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...