Перейти до змісту

Прес для встановлення кнопок


kovalcuchka87

Рекомендовані повідомлення

Всім вітання! 

 

Потрібна порада! Навіть не так - роз"яснення розуміючих людей, які кнопки можна встановлювати за допомогою отаких матриць (ніби правильно то так називається - фото додаю).

Справа в тому, що купила б\у прес для встановлення кнопок разом з оцими накінечниками. І не можу ніяк розібратися які ж тепер я зможу ставити кнопки. Прошу, підкажіть! Може фото відповідні підкиньте. А то я в шоці від покупки :). Річ мені ця дуже потрібна, а як приспособити не знаю ((((((((((((((

DSC09235.JPG

DSC09236.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В вас лише ці дві матриці? Зробіть фото матриць з усіх сторін, більше цікавить задня сторона, а саме на якій матриці є різьба, а яка без неї.

 

Зазвичай на один вид "кнопок" йде комплект з 4 матриць. На верхню частину кнопки "низ" і "верх" і на нижню частину кнопки "верх" і "низ". "Верхи" з різьбою, "низи" без неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З різьбою ота, що з силіконовим накінечником. Друга проста глуха. Так, ці штукенції були прикріплені до пресу, більш нічого за домовленістю не додавалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ота з силіконом схожа на матрицю для кнопок Baby, але нижня матриця ніби не для Baby, хоча я не впевнений. Купіть пару кнопок і спробуйте, тільки вони різного діаметру бувають, то поміряйте свої матриці і купіть відповідні кнопки. Матриці продаються окремо, тому можете купити собі любий комплект. 

IMG_3766_enl.JPG

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...