Перейти до змісту

Потрібна неробоча мишка Logitech (мікрик кнопки мишки)

Рекомендовані повідомлення

Потрібен "донор" -- мишка Logitech, з якої можна випаяти хоча б один ось такий мікрик:

2016-05-23 10.52.13.jpg

Може в когось валяється неробоча мишка з цілим мікриком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є неробоча лоджітеч, одного на днях випаяв, ше один остався) мжу поділитись) але хіба завтра.

Хоча такі вимикачі в більшості мишок однакові і тому можна поставити не тільки від мишки лоджітеч.

В суботу запаяв сабж взятий із лоджітеч в мишку дженіус і все прекрасно працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду вдячний, якщо той другий мікрик робочий :)

Бо з моїм стандартна проблема таких мишок -- мікрик або не спрацьовує з першого разу, або одиночний клік сприймає як подвійний, а при спробі перетягування об'єктів з зажатою кнопкою взагалі відбувається "каша" з багатьох "кліків". Пробував пофіксити підгинанням язичка мембрани мікрика, але зібрати його потім назад нормально не зміг.

Мій тел. 050-538-88-80

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Plum сказал:

Буду вдячний, якщо той другий мікрик робочий :)

Повинен бути робочий, мишка справно працювала аж поки в один прекрасний момент не перестала бачитись віндою.

Якшо справа почекає до завтра то подарую той мікрик.

О99757652сім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почекає :)

дякую, завтра подзвоню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все рівно будеш випаювати, то поки чекаєш на мікрик спробуй в старий мікрик трішки масла капнути, любе машинне масло яке довго висихає (силіконове чи щось подібне). Тут чоловік сурйозно підійшов до цього діла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я старий мікрик розбирав (теж є інструкції в інтернеті), але так і не поставив мембранку правильно на місце, так що він вже взагалі не працює в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слід глянути на клавішу знизу. Там виробляється канавка від штока мікрика, клавіша не натискає мікрика і іноді мікрик ні при чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З клавішою все ок. Видно маленьку потертість, але тактильно вона навіть не відчувається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий як на фото - можна практично в кожній оптичній миші надибати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, Deemon сказал:

такий як на фото - можна практично в кожній оптичній миші надибати

Звичайно, я на початку про це писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

имхо проще почистить контактные площадки разобрав кнопку чем морочится перепайкой ... конечно нужны прямые руки и немного нервов - ловить по полу пружинку контакта занятие нервное однако .. но вполне себе лечится от мультикликов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мікрик - тільки міняти, відмочування в спирті\WD\дистиляті, чистка і все таке - дають тимчасовий ефект, перепаяти простіше та скоріше чим гемороїти напів-мертву деталь і себе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, Deemon сказал:

мікрик - тільки міняти, відмочування в спирті\WD\дистиляті, чистка і все таке - дають тимчасовий ефект, перепаяти простіше та скоріше чим гемороїти напів-мертву деталь і себе...

Силіконове масло продовжить життя навіть новому мікрику, так як не дасть утворюватися окислу, коли позолота на контакті злізе, якщо вона там взагалі є. Але й розбирати нову мишку чи мікрика, для профілактичного закапування масла також не варто, я завжди собі кажу: робить - не чіпай. А взагалі - так, це все тимчасово, навіть нова мишка. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після пів години сексу з мембранкою мікрика, вдалось його зібрати і на даний момент глюків з подвійним кліком не спостерігаю.

@Litovets, від іншого мікрика все ж не відмовлюсь, бо переконаний, що моє "рішення" дуже тимчасове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, nickel сказано:

Силіконове масло продовжить життя навіть новому мікрику, так як не дасть утворюватися окислу, коли позолота на контакті злізе, якщо вона там взагалі є. Але й розбирати нову мишку чи мікрика, для профілактичного закапування масла також не варто, я завжди собі кажу: робить - не чіпай. А взагалі - так, це все тимчасово, навіть нова мишка. ;)

При ціні 10 фірових мікриків OMRON у 100 грн, раз у 2-3 роки не в налом виділити 10 хв на їх заміну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, nickel сказано:

Але й розбирати нову мишку чи мікрика, для профілактичного закапування масла також не варто

Розбирати нову мишку вкрай не рекомендується хоча б тому, що дуже часто шурупи заховані під наклеєні ніжки. Після переклейки, якою б акуратною вона не була, ніжки практично ніколи не бувають такими ж рівними і акуратними, як в нової мишки.

Для однієї зі своїх Logitech MX Perfomance, яка потребувала розборки, я спеціально замовляв нові ніжки на aliexpress.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 хвилин тому, Plum сказано:

Після переклейки, якою б акуратною вона не була, ніжки практично ніколи не бувають такими ж рівними і акуратними, як в нової мишки.

перед розбором\збиранням дно бажано акуратно погріти феном, клей стане більш пластичним, полімерна накладка - легко зніметься\рівно сяде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то на варшавському ринку такі мікрікі можна купити.

Колись була аналогічна проблема зі своєю мишкою. Випаяв мікрік та пішов шукати.

Точно не пам'ятаю точку, де купив, пам'ятаю що це була одна з точок по дорозі від зупинки, (як їхати далі до автостанції), до центрального павільону. У тому ряді ще торгують щось типу антени, рибальскі причиндали, тощо. І там є пару точок що торгують електронікою.

Коштують щось типу пару гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...